Κομμώσεις Χάριν Ευφωνίας

Μακρυμαλλης μεχρι τα 25...

Και τωρα μετα απο 15 χρονια, ερχεται ο γιος μου που ειναι ειναι μικρος, και μου λεει:

- Μπαμπα σε λιγο που δεν θα εχεις μαλλια, θα εισαι πολυ αστειος  :o

(δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω τα γελια ή τα κλαματα... :laugh: :'( )

Ναι, πλεον αρχιζουν οι τριχες να λενε η μια στην αλλη "αντε να αρραιωνουμε σιγα-σιγα!!! ;D "

Δεν ξέρω τι καταλάβατε απο το σεντονάκι μου αλλά για να διευκρινίσω, εντύπωση μου κάνει πως η πλειοψηφία των μουσικών έχει μακρύ μαλλί.

Και βέβαια αυτό ίσχυε 2-3 δεκαετίες απο τα 60'ς καθως ήταν ζωντανό ακόμα το make love not war και το sex and drugs and rock 'n roll και τέλος πάντων ήταν μια μόδα.

Σήμερα που υπάρχει "ανεξιθρησκεία" στο μαλλί και της μοδας είναι οι χιπστερς, οι μουσικοί επι το πλείστον το έχουν μακρύ, απο επιλογή προφανώς.

Οι δε μεγαλύτεροι για κάποιο λόγο το διατηρούν παρ ότι δεν υπάρχει ή δεν τους αρέσει όπως έγινε και το βάφουν.

Αρα μακρύ μαλλί σημαίνει μουσικός στο υποσυνείδητο;

yameth είπε:
Δεν ξέρω τι καταλάβατε απο το σεντονάκι μου αλλά για να διευκρινίσω, εντύπωση μου κάνει πως η πλειοψηφία των μουσικών έχει μακρύ μαλλί.

Και βέβαια αυτό ίσχυε 2-3 δεκαετίες απο τα 60'ς καθως ήταν ζωντανό ακόμα το make love not war και το sex and drugs and rock 'n roll και τέλος πάντων ήταν μια μόδα.

Σήμερα που υπάρχει "ανεξιθρησκεία" στο μαλλί και της μοδας είναι οι χιπστερς, οι μουσικοί επι το πλείστον το έχουν μακρύ, απο επιλογή προφανώς.

Οι δε μεγαλύτεροι για κάποιο λόγο το διατηρούν παρ ότι δεν υπάρχει ή δεν τους αρέσει όπως έγινε και το βάφουν.

Αρα μακρύ μαλλί σημαίνει μουσικός στο υποσυνείδητο;
Εγώ πάλι νομίζω ότι πλέον, ακόμα και οι "παραδοσιακοί" μαλλιάδες (στον ευρύτερο χώρο της rock) ....κουρευτηκαν*.

Αν μιλάς για Ελλάδα, ναι είμαστε λίγο πίσω...θα κουρευτούν και αυτοί.

Να ορίσουμε και το μακρύ μαλλί; (γιατί ο SF λίγο πολύ μας είπε, ότι αν δεν έχεις την ξούρα του ντεντυμπού (ως τιμωρία) είσαι μαλλιάς  ;D ;D ;D)

* Π.χ βλ. εικόνα.

nxlyvu-b88562295z.120151110085034000gd3d34vd.10.jpg

LK είπε:
* Π.χ βλ. εικόνα.
Καλά το πάνε αυτοί.

Μια κόντρα ξουρα,ένα περασματακι με την κουρευτική στο 2 και ΦΥΣΙΚΑ αφαίρεση των τατουάζ (τρε χωριατικομπαναλ ακόμα και ο εβγατζης στη γειτονιά μου έχει κάνει) και ήρθανε..

Superfunk είπε:
..... και ο εβγατζης στη γειτονιά μου έχει κάνει
Μπορει να πάιζει σε συγκρότημα.  ;D

Μαλλιαδες των λαων, ενωθειτε! (νυν και πρωην) ;D

Γιατι πλεον με τοσο hipster-ισμο, ολοι σε λιγο θα ειναι κόπι-πάστε μουσι αξυριστο και λιγη φραντζα!

Πήγα σε ενα γαμο τελευταια, και ολοι οι millenials σκεφτηκα οτι ή ειχαν τον ιδιο πατερα ή τον ιδιο Image maker  ;D ;D ;D

(τα γραφω εγω, ετσι.... απο.... καλοσυνη  >:D γιατι το πρωι που λουστηκα, παλι τσακωθηκα με τις τριχες, και βαρεσανε την πορτα και φυγανε απο το κεφαλι μου μερικες  ;D.

Holystone είπε:
Μαλλιαδες των λαων, ενωθειτε! (νυν και πρωην) ;D

(τα γραφω εγω, ετσι.... απο.... καλοσυνη  >:D γιατι το πρωι που λουστηκα, παλι τσακωθηκα με τις τριχες, και βαρεσανε την πορτα και φυγανε απο το κεφαλι μου μερικες  ;D.
Ακόμα ένα τεράστιο συν της κουρευτικης στο 2 :το λούσιμο είναι μισό λεπτό υπόθεση,άσε που δεν πέφτει τρίχα :)

Καλά για το μούσι τι να πει κανείς,για να το περιποιηθεί κανείς σωστά και να μην είναι σαν τον Βελουχιώτη θέλει χαλαρά μισή ώρα την ημέρα :)

Πολύ μανουρα ρε παιδιά,απλοποιηστε τη ζωή σας...

bouzoukleri είπε:
Να δανείσω καναμέτρο μαλλί  ;

O0
Εσύ μια χαρά μαλλί έχεις για την ώρα και σου πάει κιόλας. Είσαι καλή φάση μαλλιά. O0

yameth είπε:
Εσύ μια χαρά μαλλί έχεις για την ώρα και σου πάει κιόλας. Είσαι καλή φάση μαλλιά. O0

Με κάνεις και κοκκινίζω  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Εμένα πάντως μου αρέσουν όλα τα μήκη και τα πλάτη των μαλλιών , αρκει ο φέρων ταύτα να μπορει να το υποστηρίξει.  ;D

LK είπε:
Εμένα πάντως μου αρέσουν όλα τα μήκη και τα πλάτη των μαλλιών , αρκει ο φέρων ταύτα να μπορει να το υποστηρίξει.  ;D
...έχοντας μουσι.

Παραδείγματα πρώην μαλλιάδων που συμβιβάστηκαν με το αναπόφευκτο.

Larry Carlton και David Gilmour, πριν και μετά. Αξιοπρέπεια.

larrycarlton_before.jpg

Larry-Carlton-after.jpg

david_gilmour_before.jpg

david_gilmour_after.jpg

Είναι θέμα αισθητικής πλέον. Πότε συνειδητοποιείς πως είσαι ο ίδιος μεν άνθρωπος που είναι σε δεύτερη φάση ζωής. Δεν είναι κακό αν το ασπαστείς. :)

Ο κύριος Gene Simonds ας πούμε σαφώς διαφωνεί και έχει ένα επίπεδο Τραμπ.

gene_simonds.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του,μήτε την γνώμη άλλαξε,μήτε την κεφαλή του.

Running on empty

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back