Fucking awesome. Η θεση τον knobs με χαλάνε, όλα τα αλλα superargytar είπε:Άρχεται η συναρμολόγησις.....!!!
![]()
![]()
![]()
Τα κλειδιά και τους μαγνήτες δεν τα βίδωσα ακόμα...

Fucking awesome. Η θεση τον knobs με χαλάνε, όλα τα αλλα superargytar είπε:Άρχεται η συναρμολόγησις.....!!!
![]()
![]()
![]()
Τα κλειδιά και τους μαγνήτες δεν τα βίδωσα ακόμα...
Δεν ξέρω δεν μου αρέσουν, γι αυτο δεν έχω πάρει ποτέ Les Paul. Αν φτιάξω ποτε θα τα βάλω έκει που είναι ο neck μαγνήτης αριστερά, εκει που έχει το Switch η explorer.messalion είπε:@metalman
Γιατι ρε ? αφου εκει πανε στις les paul
Φτιάξε ένα ξύλινο και σκάλισε το.argytar είπε:Θα βάζατε pickguard?? ??? ??? ???
Ναι ! Θα την ανεβαζε οπτικα πιστευω.argytar είπε:Θα βάζατε pickguard?? ??? ??? ???
190 euro γιατι όλο το hardware το πήραμε μεταχειρισμένοMetalMan είπε:Ρε Αργυρη πόσο στοίχισε όλο το project?
Αργύρη αυτή η χαρά ειναι ανείπωτη, σε κατανοώ απόλυτα είμαι σίγουρος πως σκέφτεσαι την επόμενηargytar είπε:Πάντως χάρηκα που ολοκληρώθηκε άλλο ένα πρότζεκτ είναι ωραίο να φτιάχνεις κάτι από το μηδέν!!
Τhanks Νάσο και μένα μου άρεσε το look πολύ όπως και στο Νικόλα!nasokosm είπε:Αργύρη αυτή η χαρά ειναι ανείπωτη, σε κατανοώ απόλυτα είμαι σίγουρος πως σκέφτεσαι την επόμενη
Εγινε πολύ ωραία μου αρέσει ιδιαίτερα η έλλειψη χορδοστάτη.
messalion είπε:πωωωω ρε φιλε....
Τι μπρατσο σου εχει κανει το τριψημο ? ;D ;D ;D
ωραιος αν και επαιζες αναποδα
sweet ακουγεται αλλα θα χρειαστουμε ισως κατι.........χμμμμμ πιο "ολοκληρωμενο" (mp3 samples π.χ.)
καλοριζικη και καλοπαιχτη (αλλο ενα προτζεκτ εχει στευθει απο επιτυχια) ΜΠΡΑΒΟ ρε μαν