- Πόντοι
- 898
Να διευκρινίσω ότι συμφωνώ απλά επειδή έκοψα ταστιέρα με template μου φάνηκε ότι βόλευε περισσότερο να είναι φλατ. Τώρα βέβαια συνειδητοποιώ ότι θα μπορούσα απλά να έχω δώσει καμπυλότητα και να βάλω ΑΝΑΠΟΔΑ την ταστιέρα στο template για κόψιμο... Next time ....nasokosm είπε:Το θέμα αυτό με τη ταστιέρα ειναι ανεξάρτητο απο τη κοπή των πλαινών αν και είναι καλύτερα να δίνεις καμπύλη πριν στενέψεις τη ταστιέρα ;D
Αργύρη πολύ καλή η κατασκευή σου που δίνει ομοιόμορφη καμπυλότητα αριστερά και δεξιά εγω για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα χειροκίνητα με το ίδιο stewmac jig απλά αλλάζω χέρι που κινεί το jig, κάθε χέρι κινεί και πιέζει με διαφορετικό τρόπο![]()
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Aυτό ξέχασα να το πω έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Για το λόγο ότι κρατούσα με το ένα χέρι το κινητό τραβώντας το βίντεο δεν έδειξα ότι
α.Άλλαζα φορά πηγαίνοντας μία από τη μία μεριά και μία από την άλλη μεριά του τραπεζιού και
β. Χειριζόμουν το jig με τα δύ ο χέρια , το ένα κρατούσε τη λαβή και το άλλο τη μέση ή την άκρη (μπορούσες άνετα να πιάσεις και να χειριστείς τα δύο κάθετα ξύλα
Thanks πάντως γιατί διευκρινίζουμε έτσι κάποιες λεπτομέρειες!!