Θεωρώ σημαντικό τον υπόγειο πόλεμο...και εάν θέλεις, την "απόγνωση" του νόμιμου για να καταφύγει σε τακτικές που ίσως δεν υπολόγισε καλά τις αντιδράσεις.Evilnye είπε:Μου φαίνεται απλό, όπως είπα για να το δίνεις εδώ σαν είδηση το θεωρείς σημαντικό.
Πές τα καλέ μου φίλε...ακόμα και τον τίτλο μου άλλαξε...Η έμφαση που επαναλαμβανόμενα έδωσε (ακόμα και στον τίτλο) ήταν το γεγονός του cyber retaliation.
Νομίζω.
Δεν πείραξα κανένα τίτλο.marathon είπε:Πές τα καλέ μου φίλε...ακόμα και τον τίτλο μου άλλαξε...
Μα με ενδιαφέρει γιατί του δίνεις σημασία. Την άποψή σου ρωτάω τόση ώρα...Θεωρώ σημαντικό τον υπόγειο πόλεμο...και εάν θέλεις, την "απόγνωση" του νόμιμου για να καταφύγει σε τακτικές που ίσως δεν υπολόγισε καλά τις αντιδράσεις.
Και θα συνεχίσω να του δίνω σημασία...εσύ γιατί επιμένεις αφού όλα ΟΚ όπως λές?
Είναι παραπάνω...απλά Ελληνικά είναι...από αυτά που καταλαβαίνει ο Audiokostas...Evilnye είπε:Την άποψή σου ρωτάω τόση ώρα...
+1trolley είπε:Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας πόλεμος - νομίζω ότι πρόκειται για δημοσιογραφικές υπερβολές. Όλοι οι δικτυακοί τόποι δέχονται καθημερινά επιθέσεις. Το αν οι επιθέσεις έχουν (ή δεν έχουν) κάποιο αποτέλεσμα έχει να κάνει με το πόσο καλά ξέρει τη δουλειά του ο υπεύθυνος για το website, και - σας διαβεβαιώνω - ότι οι καλύτεροι στο χώρο του ίντερνετ (άρα και οι πιθανοτεροι για να προκαλέσουν ζημιά σε ένα δικτυακό τόπο), έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από "ακτιβισμό".
Mα δεν θεωρώ σαν είδηση (τουλάχιστον στο μυαλό μου) την επίθεση του pirate bay...θεωρώ είδηση την (αρχική) επίθεση της MPAAEvilnye είπε:Δηλαδή θεωρείς πως με τέτοιες κινήσεις το κάθε pirate bay θα έχει κάποια θετικά προς αυτό αποτελέσματα; Ως προς τη νομική απόφαση;
+1
Outsourced κιόλας. Επαγγελματικά πράγματα όχι ημίμετρα. ;Dmarathon είπε:Mα δεν θεωρώ σαν είδηση (τουλάχιστον στο μυαλό μου) την επίθεση του pirate bay...θεωρώ είδηση την (αρχική) επίθεση της MPAA
Ελπίζω τώρα...να κατάλαβε τη θέση μου η Εύη...μην πάμε και σε 4η σελίδα...audiokostas είπε:Outsourced κιόλας. Επαγγελματικά πράγματα όχι ημίμετρα. ;D
αυτό σίγουρα, αλλά δεν τους εμπόδισε να προσλάβουν τους Ινδούς να κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά...trolley είπε:έχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από "ακτιβισμό".
Και είναι.marathon είπε:Θεωρώ σημαντικό τον υπόγειο πόλεμο...και εάν θέλεις, την "απόγνωση" του νόμιμου για να καταφύγει σε τακτικές που ίσως δεν υπολόγισε καλά τις αντιδράσεις.
Μα το ζουμί (κατά την επαγγελματική μου άποψη) βρίσκεται εδώ.marathon είπε:Ελπίζω τώρα...να κατάλαβε τη θέση μου η Εύη...μην πάμε και σε 4η σελίδα...
Τhanks man...αυτό εννοούσα από την αρχή σαν εξέλιξη της είδησηςRayDTutto είπε:Και είναι.
O "νόμιμος" χάνει το moral high ground. Αυτό σημαίνει πολλά και για την όποια στήριξη έχει κοινωνικά αλλά, ακόμα, de facto και όχι de jure, ίσως και δικαστικά. Η βλακεία είναι ότι ο "παράνομος" δεν κάνει μια κίνηση που θα αναποδογύριζε την κατάσταση, δλδ να πάει το "νόμιμο" στα δικαστήρια λόγω της επίθεσης που υπέστη. Πάντα, εξαρτάται βέβαια από τα στοιχεία που διαθέτει, αλλά η μαρτυρία που όπως φαίνεται υπάρχει, θα μπορούσε να είναι επαρκής.
Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον...Μήπως (όντως) το δικαστικό σύστημα, δεν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κατάστάσεις που το ξεπερνάνε?Η δημόσια παραδοχή παροχής ιντερνετικών υπηρεσίων με σκοπό τον δόλο και την κακόβουλη ενέργεια δεν επιφέρει νομικές κυρώσεις;
Το νομικό σύστημα και το δικαστικό σύστημα έχουν δομηθεί για να βοηθήσουν στο να υπάρχουν οργανωμένες κοινωνίες ανθρώπων. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανάμεσα σε ζώα (εκτός αν έχεις δει λέοντα με τήβενο)marathon είπε:Τhanks man...αυτό εννοούσα από την αρχή σαν εξέλιξη της είδησης
Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον...Μήπως (όντως) το δικαστικό σύστημα, δεν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κατάστάσεις που το ξεπερνάνε?
Στο παραδικαστικό αναφέρεσαι? ;D ;Dtrolley είπε:Το νομικό σύστημα και το δικαστικό σύστημα έχουν δομηθεί για να βοηθήσουν στο να υπάρχουν οργανωμένες κοινωνίες ανθρώπων. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανάμεσα σε ζώα (εκτός αν έχεις δει λέοντα με τήβενο)![]()
![]()
![]()
Αυτό φυσικά δεν δικαιώνει πχ να αποδεχτούμε το νόμο της ζούγκλας έτσι;marathon είπε:Και όμως καθημερινά, βλέπω γύρω μου το νόμο της φύσης και της ζούγκλας...η τήβενος, δεν μπορεί να το κρύψει.
έχει σημασία να ξέρουμε αν η εν λόγω "επίθεση" από πλευράς MPAA θεωρείται η προσπάθεια να κατεβάσουν τόρεντ από το σαιτ που νόμιμα έτσι πρέπει ή θεωρούμε ότι δεν είχαν τι άλλο να κάνουν; Ρωτάω αν γνωρίζετε να μου πείτε![]()
Δεν τίθεται θέμα αποδοχής όταν προέχει η επιβίωση...άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη.Evilnye είπε:Αυτό φυσικά δεν δικαιώνει πχ να αποδεχτούμε το νόμο της ζούγκλας έτσι;
Φυσικά.marathon είπε:Και όμως καθημερινά, βλέπω γύρω μου το νόμο της φύσης και της ζούγκλας...η τήβενος, δεν μπορεί να το κρύψει.
Σωστάtrolley είπε:Καθημερινά βλέπεις γύρω σου το νόμο της ζούγκλας.
Το πρόβλημα είναι να τον βλέπεις μέσα σου, εκεί έχεις τελειώσει.