Κιθάρες με απεικόνιση δράκων!

φιλτατε αυτο με το bitefight απογορευεται κανονικα κ μπορω να σε δωσω κ να κοπεις ετσι απλα...το λενε οι κανονισμοι

Τα λινκ ειναι fake οπως κ το ολο thread

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε παιδιά συγνώμη δλδ αλλά έλεος με αυτήν τη μ@λ@κί@ το bitefight!! Κάθε τόσο στα 3 site που είμαι σκάει και αυτό το λινκ!!! Αμάν πια!

Get a life.....

για καμμενους...

και καλα παιχνιδι χωρις νοημα...

απλα να καις την ωρα σου

Σας δάγκωσα όλους στο νοιζ, τι κερδίζω; Μιλάμε για 5.000 περίπου δαγκωνιές! 1 γκόμενα ίσως να ξεχαρμανιάσω;

georgym, σβήσε αυτή τη χαζαμάρα. Και θα κάνουμε μετά όλοι edit. Πάει μάγκες? Να georgym ...άλλαξε τον τίτλο και γράψε κάτι π.χ. για...ηχομόνωση. Διαφορετικά το βλέπω να σβήνεται. :wink:

Σας δάγκωσα όλους στο νοιζ' date=' τι κερδίζω; Μιλάμε για 5.000 περίπου δαγκωνιές! 1 γκόμενα ίσως να ξεχαρμανιάσω;[/quote']
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

ΕΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΕΙΜΑΙ Ο sotiris12 ΚΑΙ ΕΧΩ 6000 ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ.

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ

Ασε ρε, ηξερα εναν τυπο που ηξερε εναν τυπο, που ηξερε εναν τυπο, που ηξερε εναν τυπο, που ηξερε εναν τυπο, που ηξερε εναν τυπο, που ηξερε εναν τυπο που ο ξαδερφος του ειχε 7000. ρε σου μιλάω μπέσα τωρα...

ναι αλλά εγώ ξέρω τον Μπομπ Σφουγκαράκι τετραγωνοπαντελονή! Περιμένω...

Βασικά θα συμφωνήσω με harilatron, ότι δεν του αρμόζει μόνο κλείδωμα, αλλά σβήσιμοσε αυτό το θρεντ!

ναι αλλά εγώ ξέρω τον Μπομπ Σφουγκαράκι τετραγωνοπαντελονή! Περιμένω...
Βασικά θα συμφωνήσω με harilatron' date=' ότι δεν του αρμόζει μόνο κλείδωμα, αλλά σβήσιμοσε αυτό το θρεντ![/quote']

Πες μου σε παρακαλώ......ο Μπομπ ο σφουγκαράκης με τον Πάτρικ τον Αστερία τι σχέση έχουν;;;......Ακούω πολλά τον τελευταίο καιρό και....ανησυχώ.... :lol: :lol: :lol:

Παιδιά νομίζω ότι και οι κανόνες του bitefightδεν επιτρέπουν να αμολάς τα λινκ με τέτοιο τρόπο. Μόνο στην υπογραφή λέει αν θες να τα βάλεις σε φορουμ.

(ναι, παίζω και εγώ bitefight... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Πες μου σε παρακαλώ......ο Μπομπ ο σφουγκαράκης με τον Πάτρικ τον Αστερία τι σχέση έχουν;;;......Ακούω πολλά τον τελευταίο καιρό και....ανησυχώ.... :lol: :lol: :lol:
Μην ακούς τι λένε οι εγκάθετοι το καλαμάρη. Απλοί άτριχοι φίλοι είναι! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικά εγώ βρήκα κάτι κιθάρες στο νετ με δράκους και άλλα πράματα φτιαγμένα πάνω τους με το υλικό που φτιάχνουνε τα inlays (το κυριλέ-νικελ, όχι το πλαστικό) αλλά δεν σας δίνω το λινκ επειδή είσαστε άρρωστοι/βλαμένοι/κατεστραμμένοι_εντελώς.

Παιδιά ζητώ συγνώμη! Με το όνομά μου μπαίνουν και νεαρότερα άτομα οπότε ...καταλαβαίνετε :oops:

Αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα φίλε. Κάνεις ένα μαγικό που λέγεται change pass !!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back