Κινηματόγραφος

jazzmaster

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχει δει κανείς καμία καλή ταινία τελευταία η και παλιότερα? Πείτε ταινίες που γουστάρετε και αξίζουν να χαραμίσεις ένα δίωρο καμία Κυριακή βράδυ. Για να κάνω την αρχή η τελευταία ταινία που είχα δει και έπαθα πλάκα είναι ο τελευταίως τον Μοικανών του Micle Man (από τις λίγες επικές ταινίες που αξίζουν)

Οτιδηποτε σχεδον απο την προσφατη Κινεζικη-Κορεατική & Ιαπωνικη παραγωγη,οι ανθρωποι εχουν απλα ΞΕΦΥΓΕΙ & η Ευρωπη & το Hollywood τρωει τη σκονη τους (ημουν στο φεστιβαλ του Βερολινου τον Φεβρ. και επαθα πλακα με αυτα που ειδα!!)

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!

(Eχουν τον "κρατικοδιαιτισμο ",την ιδεολογια,την αισθητικη,την παραγωγη & "δηθενια" :lol: της αντιστοιχης "εντεχνης" ελληνικης μουσικης...)

Η ταινια της χρονιας κατα τη γνωμη μου ηταν το OLD BOY.(του Chan-wook Park )

Πρόσφατα είδα το Saw και μου άρεσε πάρα πολύ.Ήταν κάτι διαφορετικό μετα τα αναμασημένα και προβλέψιμα θρίλερ των τελευταίων χρόνων

Fellini - Satyricon, αριστούργημα...

ps: Καλό το old boy, με έστειλε αδιάβαστο, πάντως μια απο τις χειρότερες που είδα τώρα τελευταία είναι το 2046...το ανέχτηκα μόνο και μόνο για την πανέμορφη κινεζούλα Zhang Ziyi...

οχι ρε φιλε!το 2046 μαμουσε!! 8O (αν & βεβαια δεν συγκρινονταν με τα προηγουμενα του ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ κτλ)

τελος παντων γουστα ειναι αυτα... :wink:

Superfunk εσύ ο παλιός τσίμπησες με αυτή τη ταινία..??

Δεν λέω, θεωρείται καλή απο πολύ κόσμο αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε. Το soundtrack ήταν πολύ ωραίο αν και επαναλαμβανόταν το κεντρικό μοτίβο συνεχώς(αφού η ταινία ήταν ατελείωτη). Πάντως τι όμορφη που ήταν η κινεζούλα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε ,ετσι ειναι το στυλακι του σκηνοθετη,βιντατζιλα & αγιος ο θεος,ΦΟΒΕΡΗ φωτογραφια όμως ετσι δεν ειναι?καθε πλανο & πινακας ζωγραφικης..

Δεν λέω εικαστικά είχε ενδιαφέρον, το story με κούρασε..αν και φαντάζομαι δεν ήταν εκεί η ουσία.. Αν μπορέσεις ποτέ δες το Σατυρικόν.

Aν και καθόλου κουλτουρέ, το star wars 3 και το hitchhikers guide to the galaxy , αξίζουν. Εγώ που τα είδα μου άρεσαν "τα μάλλα"!! και σε συναρτηση με ένα πακέτο ποπ κορν και μια κοκα... σε κάνουν να περνάς φανταστικά!

Δεν λέω εικαστικά είχε ενδιαφέρον' date=' το story με κούρασε..αν και φαντάζομαι δεν ήταν εκεί η ουσία.. Αν μπορέσεις ποτέ δες το Σατυρικόν.[/quote']
τωρα με προσβαλεις καθοτι ειμαι φανατικος Φελινικος!! :!:

(μη ξεχνας οτι ανηκω στην ΠΟΛΥ τυχερη γενια που μεγαλωσε με Fellini,Pazollini,Fritz Lang,Bonuel,Godard κ.λ.π τα οποια παιζονταν ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ στα Αθηναϊκα ΘΕΡΙΝΑ σινεμα :wink: )

Παντως μια και το ζητησες τα αγαπημενα μου εργα ολων τον εποχων κατα σειρα αξιολογησης ειναι τα:

DR.MABUSE (Das Testament) (Fritz Lang)

CASABLANCA (Michael Curtiz)

Fireworks (TAKESHI KITANO)

8 1/2 (Frederico Fellini)

Psycho (A.Hitchkok)

Apocalypse Now (F.F.COPOLLA)

The 7 samourais (A.KUROSAWA)

TAXI DRIVER (Martin Scorsese )

PARIS-TEXAS (Vim Wenders)

Blade Runner ( Ridley Scott)

Σόρρυ βρε Superfunk!! :D εγώ μιλούσα συγκεκριμένα για το Σατυρικόν,

όχι γενικά για τον Φελλίνι.

ps: και είχα ακούσει κάτι για μια αρχαία ταφόπλακα που ανακάλυψαν στο Ιρακ αλλά δεν το πίστευα.. :)

εμ ο παλιος ειναι αλλοιώς! :lol: :lol: (καλα τωρα μη νομιζεις οτι ειμαι και κανενα πουρό! :cry: :lol: ) για τα 80's μιλαω (αληθεια γεννιόντουσαν παιδια το 1982?? :lol: :lol: )

Johny Depp και ξερό ψωμί! Κάθε του ταινία είναι απόλαυση!

Επίσης ταινία που είδα πρόσφατα με πολύ ωραίo country soundtrack, το ώ αδερφέ που είσαι (O brother where art thou) των αδερφών Κοέν...

Οτιδηποτε σχεδον απο την προσφατη Κινεζικη-Κορεατική & Ιαπωνικη

Και εδώ Κίνα; Η μάυρη ζώνη στο ου-σου σου λείπει! Ή μήπως... :lol:

Υγ1 Πρόβα Ορχήστρας - Φελλίνι => Must για μουσικούς

Υγ2 100-100-100-100-100-100-100-100-100-100-100-100-100-100

Johny Depp και ξερό ψωμί! Κάθε του ταινία είναι απόλαυση!Επίσης ταινία που είδα πρόσφατα με πολύ ωραίo country soundtrack' date=' το ώ αδερφέ που είσαι (O brother where art thou) των αδερφών Κοέν...[/quote']

Σύμφωνο και επαυξάνω! και το soundtrack του αδελφέ που είσαι το άκουγα κάθε μέρα επί μια βδομάδα ,πολύ καλο.

μια και δεν δημιουργουνται νεα θεματα στο noiz ειπα να αναφερω και γω την πιο ωραια ταινια που ειδα προσφατα. και αυτη ειναι:

eternal sunshine of the spotless mind

ειναι ισως η πρωτη φορα που ο jim carey παιζει σοβαρα σε εργο και μαλλον προκειται για αδικημενο, λογω των επιλογων του,ηθοποιο.

νομιζω πηρε oscar προτωτυπου σεναριου, αλλα ο οποιοσδηποτε υποιασμενος θα καταλαβει εξ αρχης τι συμβαινει χωρις αυτο να ειναι ενοχλητικο για την συνεχεια της ταινιας.

επισης μια αλλη ταινια που μου εχει μεινει χαραγμενη και την προτεινω παντα σε ολους τους αρρωστους ψυχολογικα σαν εμενα, ειναι το "dancing in the dark". δειτε αυτην την ταινια την λαθος στιγμη και μπορει να ειναι κ η τελευταια σας.....

αυτα.

Οτιδηποτε σχεδον απο την προσφατη Κινεζικη-Κορεατική & Ιαπωνικη
Και εδώ Κίνα; Η μάυρη ζώνη στο ου-σου σου λείπει! Ή μήπως... :lol:
:lol: :lol: πολυ καλο,πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το Post :lol: :lol:

man on fire ενα απο τα πολυ καλα που ειδα τωρα τελευταια με τον denzel..ουασιγκτον..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back