- Πόντοι
- 36
sofoz είπε:[flash=200,200]
Ο τύπος τα σπάει αλλά δε μπορείς να βγάλεις και συμπέρασμα γιατί έχει τον ίδιο ήχο σε όλα του τα βίντεο

sofoz είπε:[flash=200,200]
lisistratos είπε:δεν εχω καταλαβει φιλε μ ακριβως τι παιζει περι καμπινας.κλειστη -ανοιχτη celestion speaker, v30 speaker....κ.τ.λ ακουω διαφορες γνωμες για καμπινες και δεν εχω καταλαβει πια ειναι αυτη που χρειαζομαι
τελικως θα παρω αυτη που θα μ πειτε εσεις εφοσον δεν εχω ιδεα απο καμπινες.
8ελω απλα να μην ειναι φολα,δεν εχω ιδιαιτερο κολημα οσο με ενισχυτη.
αν σκεφτεσαι να παρεις αλλη την παιρνω εγω την har. b.
Βασικα τον προσελαβαν οι six feet under για παγκοσμια περιοδεια! Οκ ειναι ο κος six feet under, Chris Barnes αλλα οπωσδηποτε ειναι τιμητικο, αναγνωριση και λεφτα μαζι.metalmike είπε:Ο τύπος τα σπάει αλλά δε μπορείς να βγάλεις και συμπέρασμα γιατί έχει τον ίδιο ήχο σε όλα του τα βίντεο![]()
Σιγα το πράγμα ενα ακόμη πάτημα είναι, ετσι και αλλιώς δυσκολα θα αλλάξεις από Crunch σε Lead και μετα σε καθαρό μεσα σε ένα κομμάτι. Είναι μια λογικη που χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστες σε πολύ πιο επιτυχημένα μοντέλα ενισχυτών πχ. peavey 6505.hariskats είπε:το footswitch δεν εχει τρια διαφορετικα κουμπια για clean,rythm και lead..αλλα 2..
το ενα αλλαζει το rythm/clean και το αλλο το lead..οπως ακριβως ειναι και τα κουμπια πανω στον ενισχυτη δηλ με αποτελεσμα για να χρησιμοποιησεις και τους 3 ηχους να πρεπει καποιες φορες να πατησεις 2 φορες καποια switch...
Για έναν bedroom player είναι "σιγά το πράμα", για κάποιον που παίζει lives και θέλει γρήγορες αλλαγές στα κανάλια δεν είναι καθόλου "σιγά το πράμα". Ότι αξίζει τα λεφτά του δεν το συζητάμε. Απλά για 'μένα τα 2 του μειονεκτήματα είναι αυτό το θέμα με το footswitch και ο σχεδιασμός του boost, που ουσιαστικά δίνει καθαρό boost με αποτέλεσμα να λασπώνει πάρα πολύ ο ήχος.Loki είπε:Σιγα το πράγμα ενα ακόμη πάτημα είναι, ετσι και αλλιώς δυσκολα θα αλλάξεις από Crunch σε Lead και μετα σε καθαρό μεσα σε ένα κομμάτι. Είναι μια λογικη που χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστες σε πολύ πιο επιτυχημένα μοντέλα ενισχυτών πχ. peavey 6505.
Πάντως το κεφάλι φαίνεται να αξίζει πολύ τα λεφτά του. Περιμένουμε review απο όποιον τον πάρει πρώτος.