Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 18K
η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.

η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια.
στοίχημα?

τι βάζεις?

Εντάξει εγω το εχω πει πολλάκις ότι γουστάρω τρελα μποναμασα. Ο τύπος παιζει ολη μετα ΤΈΛΕΙΑ χωρίς ενα λαθος και γρήγορα κλπ. Δε σας αρέσει.

Αυτοί εδώ παίζουν χυμαδιο ροκ με πρασιναδες αλα 70s. Δε σας αρέσουν.

Ε τι θέλετε πια;

Καλα δε ρωτάω σοβαρά. Έχω απλα διάθεση.

Αν κατι δε μου αρεσει σε αυτή τη μπάντα ειναι η φάτσα του τραγουδιαρη.  Την αρχή νόμιζα ότι ειναι άσχημο κορίτσι που αντροφερνει. Μετα συνειδητοποιησα οτι ειναι άσχημο αγόρι που κοριτσοφερνει.

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.
δυό δίσκοι στα 10, ένας #1

ένα grammy....

80000 δίσκοι σε μια εβδομάδα....

όντως καλή μερα...

(δίσκοι=δίσκοι ε?   όχι κατέβασμα....)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλα εδώ η εισαγωγή του page ηταν αλλού γι αλλού. Τολμώ να πω ότι εγώ θα έπαιζα καλύτερα χαχαχαχχαχα. Και είμαι κουλος οχι αστεια.
Ενω μετα στο 4.05-4.20 στρωνει ε? ?

Ειχα δει ενα ψιλοσπανιο λαιβ βιντεο στο ytube (που δυστυχως δεν κρατησα το λινκ και δεν το βρισκω) οπου παιζει τοσο απαισια (μιλαμε για παιξιμο κιθαριστα που ασχολειται με το οργανο το πολυ 1-2 βδομαδες), που ελεγα να φτιαξω ενα τρολ λογαριασμο και να το ανεβασω ως κλιπ αρχαριου για να μου δωσετε συμβουλες ωστε να βελτιωθω και να γινω επαγγελματιας.

Ολοι θα μου λεγατε να μην αφησω την πρωινη δουλεια μου. ?

Κι ο Page το έκανε αυτό.

Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep.
αληθεια τωρα θα συγκρινουμε τους Ζεππελιν με....αυτο?

really?

Αν κατι δε μου αρεσει σε αυτή τη μπάντα ειναι η φάτσα του τραγουδιαρη.  Την αρχή νόμιζα ότι ειναι άσχημο κορίτσι που αντροφερνει. Μετα συνειδητοποιησα οτι ειναι άσχημο αγόρι που κοριτσοφερνει.

εδώ....μαζί σου!

καλα εδώ η εισαγωγή του page ηταν αλλού γι αλλού. Τολμώ να πω ότι εγώ θα έπαιζα καλύτερα χαχαχαχχαχα. Και είμαι κουλος οχι αστεια.

Πλέξε και εσύ πριν το live 15 σεμεδάκια με βελονάκι ? και τα λέμε,  ούτε το περνά περνά η μέλισσα δε θα μπορείς να παίξεις. ? Αυτή η μουσική είναι για ντρόγκια και όργια, τα παιδιά του facebook και του twitter έχουν τους led zeppelin (από τα Lidl ) που τους αξίζουν. 

Εντάξει εγω το εχω πει πολλάκις ότι γουστάρω τρελα μποναμασα. Ο τύπος παιζει ολη μετα ΤΈΛΕΙΑ χωρίς ενα λαθος και γρήγορα κλπ. Δε σας αρέσει.

Αυτοί εδώ παίζουν χυμαδιο ροκ με πρασιναδες αλα 70s. Δε σας αρέσουν.

Ε τι θέλετε πια;

Καλα δε ρωτάω σοβαρά. Έχωαπλα διάθεση.
Μαλλον δεν ειναι οι ιδιοι αυτοι που δεν τους αρεσει ο μποναμασας και αυτοι που δεν τους αρεσουν οι οικολογοι ροκαδες (παλιοι και νεοι)

δυό δίσκοι στα 10, ένας #1

ένα grammy....

80000 δίσκοι σε μια εβδομάδα....

όντως καλή μερα...
το θεμα ειναι οτι οταν διναμε νουμερα εμεις οι υπολοιποι..πχ Bruno mars / sia.. θεμα...εσυ αγαπητε σηκωνες τα χερια ψηλα κ μιλουσες για σκουπιδια..

το θεμα ειναι οτι οταν διναμε νουμερα εμεις οι υπολοιποι..πχ Bruno mars / sia.. θεμα...εσυ αγαπητε σηκωνες τα χερια ψηλα κ μιλουσες για σκουπιδια..
μπλιάχ....

σκουπιδαριό.....λεμε

γκρέτα...και ξερό ψωμί....

για πρωινό τον έχουν τον μπρουνο...

κατσε ρε Ντιμ αφου και στα αλλα συμφωνούμε -πλην του μποναμασα. Κι εμενα μου αρέσουν.
γιατί τι έχει ο μπονυ?

μια χαρά οδοντίατρος είναι

(αν είναι να τον συγκρίνουμε και με τον μπρουνο, πάω κι αγοράζω και δίσκο του με κείνη την αγριογυναίκα...)

μπλιάχ....

σκουπιδαριό.....λεμε

γκρέτα...και ξερό ψωμί....

για πρωινό τον έχουν τον μπρουνο...
εντάξει κατσε ρε συ Ντιμ. Είπαμε καλοι και οι ξυπόλυτοι ροκάδες αλλα ο Μπρούνο ειναι ταλέντο, οχι αστεια.

γιατί τι έχει ο μπονυ?

μια χαρά οδοντίατρος είναι

Ε βλεπεις, πουθενά δε σας πιάνω. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back