- Πόντοι
- 2,148
στοίχημα?η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.
η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια.
τι βάζεις?
στοίχημα?η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.
η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια.
θα τους εχουν εκτοπισει οι νεοι Beatles copy band βρε συ.στοίχημα?
τι βάζεις?
δυό δίσκοι στα 10, ένας #1η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.
Ενω μετα στο 4.05-4.20 στρωνει ε? ?καλα εδώ η εισαγωγή του page ηταν αλλού γι αλλού. Τολμώ να πω ότι εγώ θα έπαιζα καλύτερα χαχαχαχχαχα. Και είμαι κουλος οχι αστεια.
αληθεια τωρα θα συγκρινουμε τους Ζεππελιν με....αυτο?Κι ο Page το έκανε αυτό.
Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep.
Αν κατι δε μου αρεσει σε αυτή τη μπάντα ειναι η φάτσα του τραγουδιαρη. Την αρχή νόμιζα ότι ειναι άσχημο κορίτσι που αντροφερνει. Μετα συνειδητοποιησα οτι ειναι άσχημο αγόρι που κοριτσοφερνει.
Κάποιον να γράφει ωραία κομμάτια με ωραία ριφάκια και όμορφα σόλοΕ τι θέλετε πια;
καλα εδώ η εισαγωγή του page ηταν αλλού γι αλλού. Τολμώ να πω ότι εγώ θα έπαιζα καλύτερα χαχαχαχχαχα. Και είμαι κουλος οχι αστεια.
κατσε ρε Ντιμ αφου και στα αλλα συμφωνούμε -πλην του μποναμασα. Κι εμενα μου αρέσουν.εδώ....μαζί σου!
Μαλλον δεν ειναι οι ιδιοι αυτοι που δεν τους αρεσει ο μποναμασας και αυτοι που δεν τους αρεσουν οι οικολογοι ροκαδες (παλιοι και νεοι)Εντάξει εγω το εχω πει πολλάκις ότι γουστάρω τρελα μποναμασα. Ο τύπος παιζει ολη μετα ΤΈΛΕΙΑ χωρίς ενα λαθος και γρήγορα κλπ. Δε σας αρέσει.
Αυτοί εδώ παίζουν χυμαδιο ροκ με πρασιναδες αλα 70s. Δε σας αρέσουν.
Ε τι θέλετε πια;
Καλα δε ρωτάω σοβαρά. Έχωαπλα διάθεση.
το θεμα ειναι οτι οταν διναμε νουμερα εμεις οι υπολοιποι..πχ Bruno mars / sia.. θεμα...εσυ αγαπητε σηκωνες τα χερια ψηλα κ μιλουσες για σκουπιδια..δυό δίσκοι στα 10, ένας #1
ένα grammy....
80000 δίσκοι σε μια εβδομάδα....
όντως καλή μερα...
μπλιάχ....το θεμα ειναι οτι οταν διναμε νουμερα εμεις οι υπολοιποι..πχ Bruno mars / sia.. θεμα...εσυ αγαπητε σηκωνες τα χερια ψηλα κ μιλουσες για σκουπιδια..
γιατί τι έχει ο μπονυ?κατσε ρε Ντιμ αφου και στα αλλα συμφωνούμε -πλην του μποναμασα. Κι εμενα μου αρέσουν.
καληνυχτα σας.μπλιάχ....
σκουπιδαριό.....λεμε
γκρέτα...και ξερό ψωμί....
για πρωινό τον έχουν τον μπρουνο...
όνειρα γλυκά...καληνυχτα σας.
εντάξει κατσε ρε συ Ντιμ. Είπαμε καλοι και οι ξυπόλυτοι ροκάδες αλλα ο Μπρούνο ειναι ταλέντο, οχι αστεια.μπλιάχ....
σκουπιδαριό.....λεμε
γκρέτα...και ξερό ψωμί....
για πρωινό τον έχουν τον μπρουνο...
γιατί τι έχει ο μπονυ?
μια χαρά οδοντίατρος είναι