και εμενα απο αυτη την ιστορια ο τραγουδιστης με χαλασε..ο κιθαριστας......αν επαιζε πολυ λιγοτερα(ισως και το 1/3 απο τις νοτες που επαιξε) ισως να ηταν καλυτερα(σιγουρα δεν εχει ακουσει το all right now!!!!).αυτο που δεν χωραει αμφιβολια ειναι οτι εχει στηθει ενα σχεδον τελειο συστημα γυρω τους(μ.μ.ε,ανθρωπινο δυναμικο,backline κτλ,κτλ..)Sorry guys αλλά με τόσα μέσα που προσπαθούν να τους σπρώξουν, εκθειάζοντάς τους υπερβολικά και παρουσιάζοντάς τους σαν το next big thing, είχα υψηλότερες απαιτήσεις. Αντιθέτως βλέπω μια μέτρια μπάντα, με έναν τραγουδιστή που νιαουρίζει, έναν κιθαρίστα ανέμπνευστο, έναν ντράμερ ότι να ναι. Ο μόνος που αξίζει είναι ο μπασίστας (έστω και ξυπόλητος). Ακούστε τι παίζει.
1000 φορές οι Rival Sons που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτό το χώρο.
Γιατί άραγε? δεν υπήρχαν καλύτεροι απ' αυτούς για να προωθήσουν? Υπήρχανεχει στηθει ενα σχεδον τελειο συστημα γυρω τους(μ.μ.ε,ανθρωπινο δυναμικο,backline κτλ,κτλ..)
Δεν εγινα κατανοητος με το "καλυτερα" που εγραψα.ναι οκ καμμια αντιρηση...εγω απαντησα απλα στον spyro που ρωτησε αν εχουμε δει τον JP να παιζει καλυτερα.
Χλωμο το κοβω παντως σε 5 χρονια να παιζει οπως επαιζε ο JP στα early 70s
Ειδομεν.........
Δεν εγινα κατανοητος με το "καλυτερα" που εγραψα.
Δεν εννοουσα καλυτερη ερμηνεια κλπ. Αυτο ειναι κατι που λαμβανεται υποκειμενικα απο τον καθε ακροατη
Εννοουσα τεχνικα καλυτερος.
Ο JP αν και ηταν και ειναι "κουλος", εχει γραψει τα μεγαλυτερα ριφφ εβερ, ηταν απο τους πρωτους που ηξερε να ενορχηστρωνει τρακς απο κιθαρες (στουντιακα) και τον γουσταρω και σεβομαι απεροριστα.
εγώ ξέρω ότι γεμίζουν μαγαζιάΝομίζει ότι τους θέλει
αντε να κανουν κ ενα χιτακι να φτασουν τους Yes!!!εγώ ξέρω ότι γεμίζουν μαγαζιά
και είχαν 3 nomimations grammy awards
και 1 win....
Ελα ρε οχιΠροτιμω να ακουσω Motorhead k Pistols.
το ρημα επηρεάζω το σεβομαι..το ρημα κοπιαρω προσωπικα κοβω λασπη.
Τα παιδια οχι απλα κοπιαρουν..μεχρι και την γκαρντα - ρόμπα εχουν κλεψει.
Τωρα αν καποιοι εδω μεσα ταυτιζονται λογω ηλικιας τι να πω.
Βλεπω τον τραγουδιστη να το βαφει ξανθο σου λεω..{ η μοναδικη μελλοντικη εξελιξη που βλεπω..}αστο ρε μπίλυ,
αφού δεν είχες καν γεννηθεί....
#1 album δεν σου φτάνει?αντε να κανουν κ ενα χιτακι να φτασουν τους Yes!!!
Έχεις ακούσει ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο λόμπι που προμοτάρει μόνο δικά του παιδιά? καλύτερα όμως ας μην μπλέξουμε με τέτοιες θεωρίες. Ας μείνουμε στο ότι είναι μια καραμέτρια μπαντούλα της σειράς που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει την προώθηση που θα ζήλευαν υπερμπάντες.εγώ ξέρω ότι γεμίζουν μαγαζιά
και είχαν 3 nomimations grammy awards
και 1 win....