- Πόντοι
- 198
Μπρούνο Μπονυ και ο θάνατος ζυγώνει.ααα
δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα...
Αν είναι Μπρούνο....είπα, χίλιες φορές Μπόνυ
Μπρούνο Μπονυ και ο θάνατος ζυγώνει.ααα
απλα ξερουμε κ εμεις απο νουμερα αγαπητε.ααα
Λοιπον το παίξιμο του εδω ειναι επιπέδου Νικ Τρικ, του λεγόμενου και μπυροκιθαριστα.Ενω μετα στο 4.05-4.20 στρωνει ε? ?
Ειχα δει ενα ψιλοσπανιο λαιβ βιντεο στο ytube (που δυστυχως δεν κρατησα το λινκ και δεν το βρισκω) οπου παιζει τοσο απαισια (μιλαμε για παιξιμο κιθαριστα που ασχολειται με το οργανο το πολυ 1-2 βδομαδες), που ελεγα να φτιαξω ενα τρολ λογαριασμο και να το ανεβασω ως κλιπ αρχαριου για να μου δωσετε συμβουλες ωστε να βελτιωθω και να γινω επαγγελματιας.
Ολοι θα μου λεγατε να μην αφησω την πρωινη δουλεια μου. ?
απλα ξερουμε κ εμεις απο νουμερα αγαπητε.
δεν ηξερα οτι ο μπρουνο ειναι στο ροκαπλα ξερουμε κ εμεις απο νουμερα αγαπητε.
Αν αραδιαζεις τα δικα σου για να στηριξεις τα λεγομενα σου..να δεχεσαι κ των αλλων...απλα κ αμεροληπτα..
τι λεω τωρα ε?
ασε ρε μπιλυ....απλα ξερουμε κ εμεις απο νουμερα αγαπητε.
Αν αραδιαζεις τα δικα σου για να στηριξεις τα λεγομενα σου..να δεχεσαι κ των αλλων...απλα κ αμεροληπτα..
τι λεω τωρα ε?
Καλά τα νούμερα γενικα ειναι κακο πραμα. Πχ Τζαστιν Μπιμπερ VS Όποιουσοβαρουκαλλιτεχνη. Αλλα εχεις δικιο γιατι εδω ο Ντιμ έκανε τριπλα βρομικη.απλα ξερουμε κ εμεις απο νουμερα αγαπητε.
τι λεω τωρα ε?
Καλά ρινγκο σε είδαμε κι εσένα. αφου καταληξαμε σε αλλο θρεντ οτι σε όλους τους δίσκους σε ντουμπλαρανε γτ εισαι πιο αμπαλος κι απο τη τωρινή βερσιόν του Μαραντόνα.Ρινγκο με λενε..
να καψουμε καμια θερμιδαΕπιτέλους ένα καλό thread.
Τι στο καλό, μόνο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα ξυπνάει λίγο το φόρουμ.
Εισαι ομως το νούμερο 1.
Αλλος δύσκολος πελάτης. Πουθενά δε σας πιάνω.Μπα, εγώ είμαι μεγάλο νούμερο.
μαλλον μπουνιες θα παιζαμε...Θα έδινα πολλά για να δω τον dimsonic με τον vagelism στο ίδιο γκρουπ. Έ ρε μουσικάρες που θά'βγαζαν....?