Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 18K
για να καταλάβω κι εγώ διοτι εχω χάσει τη  επικαιρότητα, ειναι γνωστή μπαντα; 

ρε παιδιά δε ξερω ποιον κοπιαρουν κλπ αλλα καλοι ειναι. Μην υπερβάλλουμε. Και ήχος του κιθαρίστα ειναι πολυ ωραιος για κλασικ ροκ.

Στη τελική εγω χαίρομαι πολύ που ακομα ο κόσμος αρέσκεται στο ιδίωμα αυτο. Βαρέθηκα να βλέπω γκανκσταραπ συνδυασμένο με ποπ και δηθενιες τυπου αλτερνατιβ ποπ απο βραχνες τροβαδουρες.  

Έχεις ακούσει ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο λόμπι που προμοτάρει μόνο δικά του παιδιά? καλύτερα όμως ας μην μπλέξουμε με τέτοιες θεωρίες. Ας μείνουμε στο ότι είναι μια καραμέτρια μπαντούλα της σειράς που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει την προώθηση που θα ζήλευαν υπερμπάντες. 

Να συγκρίνουμε μήπως το 1ο τους άλμπουμ με το 1ο των Ζεπ? 
https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8482578/greta-van-fleet-no-1-artist-100-chart

4 minutes ago, vagelism said:

Βλεπω τον τραγουδιστη να το βαφει ξανθο σου λεω..{ η μοναδικη μελλοντικη εξελιξη που βλεπω..}

Οσο περι γκαρνταρομπας...

καλα εδώ η εισαγωγή του page ηταν αλλού γι αλλού. Τολμώ να πω ότι εγώ θα έπαιζα καλύτερα χαχαχαχχαχα. Και είμαι κουλος οχι αστεια.

:classic_biggrin:

Λοιπόν εδώ έχουμε το εξής παράδοξο.

Υπερασπίζεται ο dim μια σύγχρονη μπάντα, και ο Βαγγέλης την απορρίπτει επειδής θυμίζει μια παλιότερη.

Ενώ σε παλαιότερα ποστ ο Βαγγέλης υπερασπιζόταν τις σύγχρονες μπάντες κι ας θύμιζαν τις παλιές, ενώ ο dim τις απέρριπτε ως κόπιες.

Μάλιστα.

Φταίει το ότι είναι μεγάλη Πέμπτη άραγες?

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ εσείς? :classic_biggrin:

:classic_biggrin:

Λοιπόν εδώ έχουμε το εξής παράδοξο.

Υπερασπίζεται ο dim μια σύγχρονη μπάντα, και ο Βαγγέλης την απορρίπτει επειδής θυμίζει μια παλιότερη.

Ενώ σε παλαιότερα ποστ ο Βαγγέλης υπερασπιζόταν τις σύγχρονες μπάντες κι ας θύμιζαν τις παλιές, ενώ ο dim τις απέρριπτε ως κόπιες.

Μάλιστα.

Φταίει το ότι είναι μεγάλη Πέμπτη άραγες?

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ εσείς? :classic_biggrin:
Κανεις λαθος

Αν ανατρεξεις σε παλιοτερα ποστ μου..εχω πει οτι δεν εχω προβλημα με μια μπαντα να θυμιζει...εχω ομως σοβαρο προβλημα να κοπιαρει.

πχ..Οι Volfpeck..θυμιζουν 100 πραγματα..αλλα αυτο που κανουν ειναι μια διήθηση ολων αυτων. \

Τωρα...ειλικρινα πιστευεις οτι η μπαντα αυτη...θυμιζει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ξερετε ποιό είναι το πρόβλημα?

κανείς δεν γουστάρει κάποιος άλλος να τους φαίνεται άμπαλος και να πιάνει την καλή.

Απλά πράματα

όλοι λενε...σιγά μωρέ...κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...σιγά τα ωά...

ε...παίξε και συ ρε θείο...

ξερετε ποιό είναι το πρόβλημα?

κανείς δεν γουστάρει κάποιος άλλος να τους φαίνεται άμπαλος και να πιάνει την καλή.

Απλά πράματα

όλοι λενε...σιγά μωρέ...κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...σιγά τα ωά...

ε...παίξε και συ ρε θείο...
Προσωπικα δεν αναφερθηκα σε αμπαλους.

Τα παιδια δεν ειναι αμπαλοι - προσωπικοτητα δεν εχουν.

κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...

Κι ο Page το έκανε αυτό.

Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep.

έλα να το πεις αυτό σε κανα δυό χρόνια...
η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.

η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back