V
https://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/8482578/greta-van-fleet-no-1-artist-100-chartΈχεις ακούσει ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο λόμπι που προμοτάρει μόνο δικά του παιδιά? καλύτερα όμως ας μην μπλέξουμε με τέτοιες θεωρίες. Ας μείνουμε στο ότι είναι μια καραμέτρια μπαντούλα της σειράς που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει την προώθηση που θα ζήλευαν υπερμπάντες.
Να συγκρίνουμε μήπως το 1ο τους άλμπουμ με το 1ο των Ζεπ?
Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απ' ότι έγραψα ε?
4 minutes ago, vagelism said:
Βλεπω τον τραγουδιστη να το βαφει ξανθο σου λεω..{ η μοναδικη μελλοντικη εξελιξη που βλεπω..}
Οσο περι γκαρνταρομπας...
Κι εγώ. Συμφωνώκαι επειδη ισως ειμαι απο τους λιγους εδω μεσα που εχουν δει τον Plant LIVE...
Ξαναδιάβασέ το. Απλό είναι να καταλάβεις
Κανεις λαθος:classic_biggrin:
Λοιπόν εδώ έχουμε το εξής παράδοξο.
Υπερασπίζεται ο dim μια σύγχρονη μπάντα, και ο Βαγγέλης την απορρίπτει επειδής θυμίζει μια παλιότερη.
Ενώ σε παλαιότερα ποστ ο Βαγγέλης υπερασπιζόταν τις σύγχρονες μπάντες κι ας θύμιζαν τις παλιές, ενώ ο dim τις απέρριπτε ως κόπιες.
Μάλιστα.
Φταίει το ότι είναι μεγάλη Πέμπτη άραγες?
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ εσείς? :classic_biggrin:
Προσωπικα δεν αναφερθηκα σε αμπαλους.ξερετε ποιό είναι το πρόβλημα?
κανείς δεν γουστάρει κάποιος άλλος να τους φαίνεται άμπαλος και να πιάνει την καλή.
Απλά πράματα
όλοι λενε...σιγά μωρέ...κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...σιγά τα ωά...
ε...παίξε και συ ρε θείο...
έλα να το πεις αυτό σε κανα δυό χρόνια...Προσωπικα δεν αναφερθηκα σε αμπαλους.
Τα παιδια δεν ειναι αμπαλοι - προσωπικοτητα δεν εχουν.
κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...
και την έπαιζε και άτσαλα...Κι ο Page το έκανε αυτό.
Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep.
η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.έλα να το πεις αυτό σε κανα δυό χρόνια...
στοίχημα?η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου.
η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια.