V
VangelisV
Guest
Ε καλά δεν πειράζει. Ο τίτλος είναι γενικός οπότε έδωσες μια καλή ιδέα να αναφερθούν και άλλα στραβά κατά τη γνώμη του καθενόςσορρυ αν κανω highjack to θεμα Βαγγελη μου.
Ε καλά δεν πειράζει. Ο τίτλος είναι γενικός οπότε έδωσες μια καλή ιδέα να αναφερθούν και άλλα στραβά κατά τη γνώμη του καθενόςσορρυ αν κανω highjack to θεμα Βαγγελη μου.
Απο τις καλυτερες μπαντες που εχουν πατησει στον πλανητηΔεν τους ξερω :classic_blink:
Κοιτα, το ακουσα (με τη φαντασια μου) κουανταρισμενο.να μην του συστησουμε το quantize του παιδιου δηλ?
Κακώς,Δεν τους ξερω :classic_blink:
ΟΚ ξερουμε οτι ειναι "επηρεασμένοι" πολυ απο Zeppelin.
Επι της εικαιριας εχετε δει τον Page να παιζει καλυτερα? που επαιζε και σε μια world class band, οχι στους αμφιλεγομενους φλιτ.
Εμενα μαρεσε. (και ο παλαιος και ο νεος)
Περι ορεξεως
Zepp και Free
1 minute ago, qesh said:
Με το μπαρδον ...........
2 hours ago, VangelisV said:
Έπεσα πάνω σ' αυτό το κομματάκι (αδιάφορο και μετριότατο για μένα) στη live έκδοσή του. Κάπου εκεί στο 3:25 περίπου ξεκινάει το "σόλο" του ο κιθαρίστας και με πιάνουν τα γέλια όχι τόσο για το κακό τεχνικά και ανέμπνευστο παίξιμο όσο για τις αυτιστικές κινήσεις του που μου φάνηκαν πολύ δήθεν, ότι και καλά το ζει το σόλο, είναι σε έκσταση κλπ κλπ. Στη συνέχεια το γέλιο μου έγινε νευρικό αλλά άντεξα ως το τέλος.
Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.
Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?
Προσωπικα δεν μπορω γιατι σε 45-50 χρονια που πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η συνεισφορα του πιτσιρικα στην μουσικη υπολειπεται ή οχι με του JP εγω δεν θα ειμαι εδω....αδικούμε τους νεολαίους....
ΟΚ κοπιάρουν.
Αυτό σημαίνει γουστάρουν.
αλλά...αυτό που βλέπουμε είναι zep με ήδη 6 χρόνια στην πλάτη και πιό πριν ο Page με προϋπηρεσία στους yardbirds και πιό πριν περιζήτητος στα στούντιο του Λονδίνου....
Μήπως πρέπει να περιμένουμε?
δεν είπα 45....Προσωπικα δεν μπορω γιατι σε 45-50 χρονια που πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η συνεισφορα του πιτσιρικα στην μουσικη υπολειπεται ή οχι με του JP εγω δεν θα ειμαι εδω....![]()
δεν είπα 45....
5 είπα.
Το In my time of dying ηταν στο physical graffiti
Προσωπικα δεν μπορω γιατι σε 45-50 χρονια που πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η συνεισφορα του πιτσιρικα στην μουσικη υπολειπεται ή οχι με του JP εγω δεν θα ειμαι εδω....![]()
ναι οκ καμμια αντιρηση...εγω απαντησα απλα στον spyro που ρωτησε αν εχουμε δει τον JP να παιζει καλυτερα.
Χλωμο το κοβω παντως σε 5 χρονια να παιζει οπως επαιζε ο JP στα early 70s
Ειδομεν.........