Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 18K
σορρυ αν κανω highjack to θεμα Βαγγελη μου.
Ε καλά δεν πειράζει. Ο τίτλος είναι γενικός οπότε έδωσες μια καλή ιδέα να αναφερθούν και άλλα στραβά κατά τη γνώμη του καθενός

εξαιρετικοί είναι σαν σύνολο και σαν μονάδες.

Κουρντισμένοι και δεμένοι όσο δεν πάει.

Είναι νεολαίοι και βράζει το αίμα τους.

Το μόνο που θα μπορεί να προσάψει κανείς είναι ότι παίζουν 70'ς, αν και αυτό για μένα είναι +.

Εγώ τέτοιο σόλο και τέτοιο κούνημα δεν υπάρχει περίπτωση (και προφανώς δεν υπήρξε ποτέ) και ναι, αν και θα το ήθελα.

Τους παρακολουθώ από τον πρώτο δίσκο, στο στούντιο ήταν ασσοι και τώρα βλέπω και ζωντανά δεν πάνε πίσω.

Μπράβο τους.

Δεν ειναι κακο, μια χαρα μου ακουγεται το σολο για το συγκεκριμενο υφος, τωρα αμα γουσταρεις "αυτιστικες" φιγουρες την ωρα του σολου(???) σολαρισματος(????) anyway παρε ματι εδω απο τον πρωτο και μεγαλυτερο διδαξαντα που αγνοει πληρως την ενοια "παιζω και κινουμαι συγχρονισμενος με τον ρυθμο ταυτοχρονα" αλλα πραγματικα............WHO CARES???

να μην του συστησουμε το quantize του παιδιου δηλ?
Κοιτα, το ακουσα (με τη φαντασια μου) κουανταρισμενο.

Δεν ηταν τοσο ενδιαφερον θεμα.

Το alright now ειναι πασιγνωστο. Θα το βγαλω με την μπαντα  (εαν καταφερω να πω τα κουπλε)!!

Παντως, οι free μοιαζουν σε ηχο με τους acdc.

ΟΚ ξερουμε οτι ειναι "επηρεασμένοι" πολυ απο Zeppelin.

Επι της εικαιριας εχετε δει τον Page να παιζει καλυτερα? που επαιζε και σε μια world class band, οχι στους αμφιλεγομενους φλιτ.

Εμενα μαρεσε. (και ο παλαιος και ο νεος)

Περι ορεξεως

Zepp και Free

Με το μπαρδον ...........

1 minute ago, qesh said:

Με το μπαρδον ...........

αδικούμε τους νεολαίους....

ΟΚ κοπιάρουν.

Αυτό σημαίνει γουστάρουν.

αλλά...αυτό που βλέπουμε είναι zep με ήδη 6 χρόνια στην πλάτη και πιό πριν ο Page με προϋπηρεσία στους yardbirds και πιό πριν περιζήτητος στα στούντιο του Λονδίνου....

Μήπως πρέπει να περιμένουμε?

2 hours ago, VangelisV said:

Έπεσα πάνω σ' αυτό το κομματάκι (αδιάφορο και μετριότατο για μένα) στη live έκδοσή του. Κάπου εκεί στο 3:25 περίπου ξεκινάει το "σόλο" του ο κιθαρίστας και με πιάνουν τα γέλια όχι τόσο για το κακό τεχνικά και ανέμπνευστο παίξιμο όσο για τις αυτιστικές κινήσεις του που μου φάνηκαν πολύ δήθεν, ότι και καλά το ζει το σόλο, είναι σε έκσταση κλπ κλπ. Στη συνέχεια το γέλιο μου έγινε νευρικό αλλά άντεξα ως το τέλος.

Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.

Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?

Τώρα να σου πω την αμαρτία μου εμενα μου άρεσε. Το σολο περα απο καποιες πρασινάδες ηταν απλα αχρείαστα μεγαλο. Εντάξει μια πεντατονικη παιζει αλλα εκανε καποια ωραια περάσματα αλά classic rock. Θεός δεν είναι αλλα όχι κι αμπαλιεντε.

αδικούμε τους νεολαίους....

ΟΚ κοπιάρουν.

Αυτό σημαίνει γουστάρουν.

αλλά...αυτό που βλέπουμε είναι zep με ήδη 6 χρόνια στην πλάτη και πιό πριν ο Page με προϋπηρεσία στους yardbirds και πιό πριν περιζήτητος στα στούντιο του Λονδίνου....

Μήπως πρέπει να περιμένουμε?
Προσωπικα δεν μπορω γιατι σε 45-50 χρονια που πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η συνεισφορα του πιτσιρικα στην μουσικη υπολειπεται ή οχι με του JP εγω δεν θα ειμαι εδω....✝️

Προσωπικα δεν μπορω γιατι σε 45-50 χρονια που πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η συνεισφορα του πιτσιρικα στην μουσικη υπολειπεται ή οχι με του JP εγω δεν θα ειμαι εδω....✝️
δεν είπα 45....

5 είπα.

Το In my time of dying ηταν στο physical graffiti

δεν είπα 45....

5 είπα.

Το In my time of dying ηταν στο physical graffiti

Sorry guys αλλά με τόσα μέσα που προσπαθούν να τους σπρώξουν, εκθειάζοντάς τους υπερβολικά και παρουσιάζοντάς τους σαν το next big thing, είχα υψηλότερες απαιτήσεις. Αντιθέτως βλέπω μια μέτρια μπάντα, με έναν τραγουδιστή που νιαουρίζει, έναν κιθαρίστα ανέμπνευστο, έναν ντράμερ ότι να ναι. Ο μόνος που αξίζει είναι ο μπασίστας (έστω και ξυπόλητος). Ακούστε τι παίζει.

1000 φορές οι Rival Sons που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά σε αυτό το χώρο.

άσε την συνεισφορά.

Περίμενε 5 χρόνια και έλα να δούμε ένα live τους.

Και πες μου τότε.

Ελπίζω να ζούμε 

ναι οκ καμμια αντιρηση...εγω απαντησα απλα στον spyro που ρωτησε αν εχουμε δει τον JP να παιζει καλυτερα.

Χλωμο το κοβω παντως σε 5 χρονια να παιζει οπως επαιζε ο JP στα early 70s

Ειδομεν.........

ναι οκ καμμια αντιρηση...εγω απαντησα απλα στον spyro που ρωτησε αν εχουμε δει τον JP να παιζει καλυτερα.

Χλωμο το κοβω παντως σε 5 χρονια να παιζει οπως επαιζε ο JP στα early 70s

Ειδομεν.........

στην ίδια αναλογία, δηλαδή βάλε στην άκρη τα studio sessions ο Jimmy είναι εδώ....

άκου το σόλο και πες μου....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back