- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Τραγούδι
Συζητώντας χτες βράδυ με την γυναίκα μου την Μαίρη την πιθανότητα να πάμε να δούμε τη μπάντα ενός φίλου σε γειτονικό μπαρ, προέκυψε ο εξής μονόλογος εκ μέρους της, που παρ' ότι συμφωνώ και πάντα αναρωτιέμαι, δεν το εχω συζητήσει εδώ ή δεν έχω δει κάπου να εφαρμόζεται.
Ακολουθεί ο μονόλογος αυτολεξεί (είχα ανοιχτό το recorder δοκιμαστικά ?).
Εχει απόλυτο δίκιο. Τις καθημερινές ο κόσμος βγαίνει αλλά πάει αλλού με πιο ανθρώπινο ωράριο, αντί να πάει να δει μια μπάντα. Κρίμα δεν είναι;
Απόψης;
Ακολουθεί ο μονόλογος αυτολεξεί (είχα ανοιχτό το recorder δοκιμαστικά ?).
Να αρχίζουν τα live 9 το βράδυ τις καθημερινές για να μπορούν και οι εργαζόμενοι να τα παρακολουθούν.Να έρχονται μετα την δουλειά.
Γιατί θα πάω 11:00 η ώρα θα αρχίσει 12:00, θα πρέπει να έχω πιει και ένα ποτό, πρέπει να πιω και δεύτερο για να κάτσω λιγάκι να τους ακούσω. Πάει η δουλειά μου την άλλη μέρα. Ούτε ύπνος, θα έχω πιει κιόλας, οπότε δεν πάω καθόλου τις καθημερινές.
Ενώ αν αρχίζει 8:00 ή 9:00 τουλάχιστον, 9:00 μέχρι 12:00 θα μπορώ να πιω ένα ποτάκι να ευχαριστηθώ και 12:00 να μπορώ και εγώ 12:30 να κοιμηθώ Για να μπορώ αξιοπρεπώς μετά την άλλη μέρα να πάω στη δουλειά. Αλλιώς δεν πάω... πολύ απλά.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους εργαζόμενους που δεν έχουν ελεύθερο ωράριο και πρέπει να είναι 7 - 8 το πρωί στη δουλειά και θέλουνε κιόλας να βγούνε. Εν’ τω μεταξύ μπορείς να προσελκύσεις πολύ κόσμο που δουλεύει αργά το απόγευμα, δηλαδή έως 7:00 - 9:00 και να πάει κατευθείαν, που έχει όρεξη εκείνη την ώρα. Δεν πας σπίτι. Άμα πας σπίτι τελείωσες.
Σιγά μη βγω εγώ Τετάρτη, Πέμπτη 11:00. Δεν υπάρχει περίπτωση!
Εχει απόλυτο δίκιο. Τις καθημερινές ο κόσμος βγαίνει αλλά πάει αλλού με πιο ανθρώπινο ωράριο, αντί να πάει να δει μια μπάντα. Κρίμα δεν είναι;
Απόψης;
Τελευταία επεξεργασία από moderator: