- Πόντοι
- 203
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:Ενα αλλο ζητημα που σκεφτομαι ειναι το ηλικιακο...
Μηπως...γερναμε και οι αντοχες μας δεν ειναι πια αυτες που ηταν?
επειδή ζω σε πόλη με μεγάλο ποσοστό φοιτητών αυτοί που είναι 18-20 θα βγουν σχεδόν κάθε μέρα-δεν θα πάνε σε μαγαζί με ποτό διότι το ποτό είναι ακριβ πλέον-θα πάνε σε τσιπουράδικο με 2 ευρω τσίπουρο και θα κάτσουν εκεί 4-5 ώρες με 2 τσίπουρα πχ. το τσιπουράδικο θα βάλει λάιβ αλλά θα δώσει χαμηλά μεροκάματα 15-20 ε ή μερικές φορές και τσάμπα και θα απασχολήσει αν όχι φοιτητές πιτσιρίκια, εγώ με τόσα λίγα δεν πάω πχ γτ δουλεύω επαγγελματικά κ πάω στο τριπλάσιο...
στα άλλα ειδών μαγαζιά που είναι κ αυτά με λάιβ αλλά πιο "κυριλέ" τσιπουράδικα-φαγάδικα θα πάει ο μεγάλος κόσμος που μπορεί να πληρώσει παραπάνω κ είναι πιο ακριβά εκεί μπορεί να υποστηρίξει αρχήστρα οπότε εκεί μπορώ να πάω κ γω να δουλέψω και υπάρχουν κ λαιβ καθημερινά και Π-Σ απλά ο κόσμος τρώει κ μετά διασκεδάζει καθημερινές 3 έχει ωράριο οπότε τέλος τα Π-Σ τραβάνε πιο πολύ.
η διασκέδαση δηλ πλέον έχει μεταλλαχτεί σε αυτό το είδος,
τώρα ένας 40 με 2 παιδιά που θέλει να σηκωθεί 6 γτ δουλευει σίγουρα δεν έχει την όρεξη που έχεις ένας φοιτητής 18-20 που θα πάει 6 για ύπνο- κ πέφτει κ παντόφλα- αλλά θα βγούνε κ οι 2 αν είναι να βγούνε απλά σε διαφορετικά ωράρια με πιάνεις τι εννοώ?
απλά δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε πριν 20 χρόνια πριν 6ήμερα μπουζούκια μέχρι τις 6 το πρωί-τώρα τι διολα κανανε αυτοι που δουλευανε τοτε δεν ξέρω πως τα καταφέρνανε...??