Καθαρίστε τα Σκάφη

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Η παρακάτω διαφήμιση εμφανίστηκε στο noiz.gr και ομολογώ ότι χρειάστηκα κάμποση ώρα να καταλάβω ποια είναι τα Σκάφη. Εσείς, καταλαβαίνετε ποια είναι; (Εσύ Γιατρέ δεν επιτρέπεται να συμμετέχεις στο Κουίζ εκτός αν είσαι ο Παυλάρας).

Capture.PNG

Η παρακάτω διαφήμιση εμφανίστηκε στο noiz.gr και ομολογώ ότι χρειάστηκα κάμποση ώρα να καταλάβω ποια είναι τα Σκάφη. Εσείς, καταλαβαίνετε ποια είναι; (Εσύ Γιατρέ δεν επιτρέπεται να συμμετέχεις στο Κουίζ εκτός αν είσαι ο Παυλάρας).

Προβολή συνημμένου 34167
Ατυχής μετάφραση του vessel (αγγείο)

Vessels

Με πρόλαβε ο mpamps.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόνο εγώ μόλις είδα τον κύριο σκέφτηκα :  ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΑ . ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2520252010 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΙΔΕΣ.

Δεν του φέρνει λίγο;

Το είχα ξεχάσει αυτό το θρεντ. Και το πάτησα γιατι λέω θα καθάρισε κανείς κανά σκαφάκι και θα βρήκε μέσα χαρτούρα ξεχασμένη. Ετοιμαζομουν να καθαρισω και τη δικιά μου.

Φρούδες ελπίδες.

Τωρα που το λες, στα κλαρινα ολοι με σκαφη παιζουν. Και η χαρτουρα ειναι αφθονη.

Θα παρω σβαρνα ολες τις μεταχειρισμενες κιθαρομπανιερες. Δε θα τις αγοραζω, θα σκαω μυτη με μια πετονια, θα του λεω να μου φερει λιγο νερο, και ωσπου να το φερει θα ψαρευω μεσα.

@Ali Barout @manosx Η χαρτουρα που θα βρεθεί σε τέτοια όργανα, δεν περνάει παιδιά εδώ κ 20κατι χρόνια. Συγγνώμη που σας το θυμίζω, αλλά έχουμε κ εκλογές το άλλο ΣΚ, μην πάει κανείς με αυτά τα μυαλά κ ψηφίσει Αντρέα ναουμ ...

Και τώρα υπάρχουν λύσεις, αλλά δεν ειναι το ίδιο. Πρέπει να βάλεις POS μέσα στο σκαφάκι και να ζυγώνεις την κιθάρα κοντά στον μερακλή να του τα πάρεις με NFC. Αλλά το βρίσκω ψυχρό και άψυχο, όσο τεχνικά άρτιο κι αν είναι.

Και τώρα υπάρχουν λύσεις, αλλά δεν ειναι το ίδιο. Πρέπει να βάλεις POS μέσα στο σκαφάκι και να ζυγώνεις την κιθάρα κοντά στον μερακλή να του τα πάρεις με NFC. Αλλά το βρίσκω ψυχρό και άψυχο, όσο τεχνικά άρτιο κι αν είναι.
Η μονη λυση που θυμιζει τη παλια, την ορθοδοξη (τα πεντοχιλιαρα ντε), ειναι να σου βαζουν paysafe  μεσα στο σκαφος. Δεν ειναι το ιδιο , αλλα καλυτερα απο POS οπως κ να το κανεις.

να σου βαζουν paysafe  μεσα στο σκαφος.

Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται.

Αμανείναι έτσι μάνα μου, παίρνεις το σκάφος στο σουπερμάρκετ και το περνάς από το μηχάνησμα αντί για κάρτα για να πλερώσεις.

Ούτε κινητό να ήτανε ασούμε.

Για καμια Δημητρα το βλεπω να εχει μεσα, κανα ρουβλι, κανα IOU, "μα καλα Χαρυ, κουμπι του εδωσες του ανθρωπου; - Ε, αυτο ειχα αυτο εδωσα", και τετοια.

Αμανείναι έτσι μάνα μου, παίρνεις το σκάφος στο σουπερμάρκετ
"Σκύψε ρε αγάπη πιάσε μια χλωρίνη γιατί ξέχασα να βάλω στραπ λοκ σήμερα."

Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται.

Αμανείναι έτσι μάνα μου, παίρνεις το σκάφος στο σουπερμάρκετ και το περνάς από το μηχάνησμα αντί για κάρτα για να πλερώσεις.

Ούτε κινητό να ήτανε ασούμε.
Αφτο λεμε Φιουζιε. Η πεησεηφ ειναι κατι το χειροπιαστο κ εχει αξια. Θα την εξαργυρωσεις οπου θες (ψηφιακα μεν), αλλα ειναι χειροπιαστο αντικειμενο, ενα κομματι χαρτι που γραφει πανω του την αξια του. Δεν ειναι πιστωτικη, που σου τρωει κ χρονο να γινει το ντηαλ. Πανω στο γλεντι, ερχεται ο αλλος που αντι για ευρα ειχε φυγει απο το σπιτι με πεησεηφ των 20, των 50 κ των 100. Σου χωνει στο σκαφος αυτη τον 20. Στον-στην τραγουδιαρη-α τη 50αρα κ στο κλαρινο του κολλαει στο μετωπο την 100αρα. Ναι μεν δεν ειναι το ιδιο αλλα ο συμβολισμος εχει παραμεινει 

Σου χωνει στο σκαφος αυτη τον 20.

Αμανείναι έτσι να βάλω σακούλα μέσα, με το άνοιγμα στα f-holes.

Μην ψαρεύω δύο μέρες για ένα 20άρικο.

"-Οριστε τα τσιγαρα φιλε μου,  4.60"

Του δείχνεις την κιθάρα και λες ...

- "Χώστα στην τρύπα φίλε, χρεώνει αυτόματα."

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back