- Πόντοι
- 36
H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί...... 8)
Χμμμμ...... και ξανά μανά χμμμμμμμμμμμμ....Dreamdancer είπε:H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί.H κιθάρα αυτή δεν πρέπει να βαφτεί...... 8)
chris gti είπε:Transparent orange χρώμα, δαγκωτό. Τέλος.
Ακριβως αυτο σκεφτομουν οταν ακουγα για βαψιμο!Τετοιου ειδους!Transparent να ειναι και οτι να'ναι!!!RayDTutto είπε:Just saying...
![]()
![]()
Κοιτα ...δεχομαι οτι οι ανθρωποι στην PRS ειναι κορυφη...δεχομαι και το αποτελεσμα της δουλειας τους,αλλα...δεν δεχομαι οτι θα βγαλεις αποτελεσμα εστω και μετριο!immortalx είπε:Φυσικα ειναι αδυνατον να πιασω τετοια ποιοτητα, γιατι οι finishers της PRS ειναι η αφροκρεμα του ειδους και θα ηταν αστειο να πιστευω οτι μπορω να καταφερω αναλογο αποτελεσμα! Δεν εχω ιδεα τι θα βγει αλλα θα προσπαθησω.
Φοβερό, έτσι σε πιο σκούρο μπλέ!INSECT είπε:Εγώ πάλι περιμένω να την δω ολοκληρωμένη >>
>
!!!ακόμα πιστεύω δεν είδαμε τίποτα...σε σχέση με αυτό που θα γίνει... και επειδή είμαι και βιαστικός και βαριόμουν!.... ;D ;D ;D έφτιαξα αυτό το σποιλεράκι! SUPER ΚΙΘΑΡΟΝΙ !
Δεν έχει ο Γιάννης ανάγκη απο οδηγίες ούτε και σε αυτή τη δουλειά ;Dmessalion είπε:@insect......
Καμια σχεση ;D
Νασο.....Δωσε συμβουλες για buffarisma και Βερνικωμα ΤΩΡΑ ;D ;D![]()
![]()
Είσαι γενναίος! Respect.immortalx είπε:Το σεντονι το πηρα χωρις να ρωτησω τη συζυγο... ευχηθειτε μου καλη επιτυχια ;D