- Πόντοι
- 16
απιστευτη δουλεια.
respect 

Ευχαριστω Σωτο! Συνηθως για φιλους ή για το γιο, οτι τυχει αρκει να υπαρχει χρονος και ορεξη ;Dsotos9 είπε:Τι να πω..
Αψογος ο μαστορας.Ενα μεγαλο μπραβο.
Μονο για φιλους φτιαχνεις κιθαρες;;;;;;;;
Και όμως το σκεφτόμουνα κι εγώ αυτό το χρώμα.immortalx είπε:Ευχαριστω απαντες και παλι!
Μαζι με τον φιλο αποφασισαμε να γινει αλλαγη στο χρωμα και ετσι ξανατριφτηκε και περαστηκε με ανηλινη νερου, η γνωστη αποχρωση με το ονομα Καραμπλε ;D
immortalx είπε:Ευχαριστω Σωτο! Συνηθως για φιλους ή για το γιο, οτι τυχει αρκει να υπαρχει χρονος και ορεξη ;D
audiokostas είπε:... ή την όμπρα
Αν εχεις αυτοκινητακια να παιξουμε ειμαι μεσα ;Dθες να γίνουμε φίλοι ;D ;D ;D ....??
Πατέραααααα ;Dimmortalx είπε:Ευχαριστω Σωτο! Συνηθως για φιλους ή για το γιο, οτι τυχει αρκει να υπαρχει χρονος και ορεξη ;D
;DmarioG542 είπε:Πατέραααααα ;D
Στη φωτο το βερνικι ειναι ακομη υγρο και οπου δεν εχει πεσει στρωτα (φαινομενο orange peel) φαινεται θολο. Γι'αυτο μετα το στεγνωμα τριβεται με γυαλοχαρτα ολο και μικροτερης κοκκωσης μεχρι να εξαφανισιστουν οποιαδηποτε τετοια σημεια.Γίνεται πανέμορφη, μπράβο! 8)
Στο κάτω αριστερά (μακρύ κέρατο) και κάτω δεξιά μέρος της κιθάρας έτσι όπως το βλέπουμε στη φωτό, μου φαίνεται λίγο θολό το χρώμα. Είναι λόγω της φωτογραφίας ή το ξύλο δε ρούφηξε όσο θα έπρεπε το χρώμα και το βερνίκι;
Σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση! Είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα οπότε είναι καλό να μαθαίνουμε κάποια πράγματα από τους πολύ εμπειρότερους.immortalx είπε:Στη φωτο το βερνικι ειναι ακομη υγρο και οπου δεν εχει πεσει στρωτα (φαινομενο orange peel) φαινεται θολο. Γι'αυτο μετα το στεγνωμα τριβεται με γυαλοχαρτα ολο και μικροτερης κοκκωσης μεχρι να εξαφανισιστουν οποιαδηποτε τετοια σημεια.
immortalx είπε:Χεχε, αυτο θα πει εμπειρο ματι! Wenge ειναι, μη με μαλωνεις δεν ειχα τιποτε αλλο ευκαιρο ;D