- Πόντοι
- 36
immortalx, άλλη μια χάρη αν γίνεται, μπορείς να μας πείς τα site/e-mails/τηλέφωνα των εν λόγω εμπόρων. Σ' ευχαριστώ.
Σοφιανος http://sofianos.net/index.php/en/theoctapus είπε:immortalx, άλλη μια χάρη αν γίνεται, μπορείς να μας πείς τα site/e-mails/τηλέφωνα των εν λόγω εμπόρων. Σ' ευχαριστώ.
Χεχε! Δεν θυμομουν τι headstock ειχαν οι caparison και τωρα που εκανα αναζητηση απ'οτι ειδα ολες εχουν headstock 2+4! Δεν βρηκα καμια με reverse.Mike G είπε:Με reverse headstock θα έμοιαζε με caparison. Κάνε και μία τέτοια!Και μετά μου την κάνεις δώρο ;D ;D
Εκπληκτική δουλεια
Στην δική μου, θέλω σώμα μαόνι με καπάκι snakewood. 8)HellFire είπε:πόσες κιθάρες πρέπει να φτιάξω για να φτάσω σε αυτό το level?
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα? Εσυ φτιαχνεις μεχρι και το hardware με τα χερια σου! Αν δεν ειναι αυτο το υπερτατο επιπεδο τοτε δεν ξερω ποιο ειναι! Εχω δει τις κατασκευες σου στο TDPRI και εχω χαζεψει με αυτα που κανεις!HellFire είπε:Εμένα προσωπικά ένα πράγμα με χαλάει σε αυτήν την κιθάρα….το ότι δεν την έφτιαξα εγώ. ;D
Άντε και στα δικά μας, πόσες κιθάρες πρέπει να φτιάξω για να φτάσω σε αυτό το level?
Περα απο την πλάκα θα ήθελα να πω ότι η δουλειά είναι πολύ επαγγελματική και χαίρομαι ιδιαίτερα που στην Ελλάδα βλέπουμε πλέον τέτοιες δουλειές, σαν την δικιά σου του Φάνη του Νασου και πολλών άλλων.
Ευχαριστω ρε Νασο, ενας φιλος μου εκοψε σε laser ενα δειγμα απο stainless steel και εβαλα δοκιμαστηκα σε μια αλλη κατασκευη. Μολις μου κοψει τα υπολοιπα θα βαλω και σε αυτη!nasokosm είπε:Η ταστιέρα κούκλα με το paduk αλλά θάπρεπε να βλέπαμε και ενα logo επάνω στο headstock βρε αδερφέ!
Έχεις έτοιμη κι άλλη δηλαδη να περιμένουμε να σκάσει και δεύτερη?immortalx είπε:Ευχαριστω ρε Νασο, ενας φιλος μου εκοψε σε laser ενα δειγμα απο stainless steel και εβαλα δοκιμαστηκα σε μια αλλη κατασκευη. Μολις μου κοψει τα υπολοιπα θα βαλω και σε αυτη!
Αυτη με το logo ειναι η προηγουμενη που τελειωσα. Της εφτιαξα και καταλληλο stand που λειτουργει και ως καλογηρος ;Dnasokosm είπε:Έχεις έτοιμη κι άλλη δηλαδη να περιμένουμε να σκάσει και δεύτερη?
Το tru oil έχει κάτσει πολύ ωραία μπράβο!
Τα inlays ειναι απο βεργα αλουμινιου και ο "πυρηνας" ειναι απο μαυρο πλαστικο "μακαρονι". Εντελως τυχαια ειχε την ιδια διαμετρο με την εσωτερικη της βεργας. Εκοψα φετες και απο τα δυο και τα κολλησα ταυτοχρονα με εποξικη.Καλημέρα, ξέχασα να ρωτήσω χτες: πες μας περισσότερα για τα inlays...
Είσαι καλλιτέχνης. & -Αυτη με το logo ειναι η προηγουμενη που τελειωσα. Της εφτιαξα και καταλληλο stand που λειτουργει και ως καλογηρος ;D
Αφήστε τις DIY κορώνες κύριε συνάδελφε γιατί δεν πείθουν κανέναν πια. Γνωρίζετε άριστα ότι και στον τομέα αυτό παραλάβαμε καμμένη γη από τους προκατόχους μας.audiokostas είπε:Τι θα κάνει τέλος πάντων η διαχείριση με όλους αυτούς immortalvetex, hellpyre, nosokosmos και λοιπούς;Θα συνεχίσει να τους αφήνει να αλωνίζουν εδώ μέσα και τις φαντασιώσεις μας να φουντώνουν;
Που είναι τέλος πάντων το κράτος;
Πλήρης ασυδοσία;
immortalx είπε:Αυτη με το logo ειναι η προηγουμενη που τελειωσα. Της εφτιαξα και καταλληλο stand που λειτουργει και ως καλογηρος ;D
+100100Είσαι καλλιτέχνης. & -
Έχει στο praktiker τέτοιες.Τα inlays ειναι απο βεργα αλουμινιου ...