- Πόντοι
- 6
Συγχαρητηρια ειναι πολυ ομορφη και η δουλεια σου πολυ επαγγελματικη!
Είδες... εξωτικά κσύλα (βλέπε όπως στα... ακατονόμαστα μπάσα) και έπαθες κάτι. Ένα... κοκομπόλο (κοκομπλόκο) ένα πράγμα ;Djuggler είπε:Το pommele εχει πολυ ωραια νερα και πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο!!!
Αντε και με το καλο να φτιαξεις και κανενα μπασο!!!
(μετραω αντιστροφα μεχρι τις επομενες φωτιγραφιες!)
Terry RoscoeBeck5 είπε:Είδες... εξωτικά κσύλα (βλέπε όπως στα... ακατονόμαστα μπάσα) και έπαθες κάτι. Ένα... κοκομπόλο (κοκομπλόκο) ένα πράγμα ;D
Πάντως μαζί σου- περιμένω εναγωνίως την συνέχεια, καθώς ο φίλος immortalax έχει κάνει παπάδες 8)
Μπαααα... με λίγα απλά πράγματα είμαστε καλυμμένοι:Λίγο alder, λίγο maple και όλα ΟΚ ;Dimmortalx είπε:@juggler μπασο δεν εχω κανει αλλα θα ηθελα πολυ. Με μηδεν εμπειρια πανω σε αυτο, φανταζομαι οτι αν δοκιμασω θα το κανω σαν τα μουτρα μου. Το βλεπω ως τελειως διαφορετικο οργανο, για να μην αναφερω οτι εσεις οι μπασιστες ειστε πολυ πιο απαιτητικοι ;D (αλλα και συγχρονως πιο "ανοιχτοι" σε ιδεες περα απο τα καθιερωμενα )
Να με συγχωρησεις,αλλα θελω να ειμαι σιγουρος για το τελος οτι θα αντεξω την τελικη συγκινηση,οποτε λεω να τα κρατησω για να χαπακωθω με μπολικα απο δαυτα!immortalx είπε:Παιρνοντας μια βαθια ανασα (juggler επρεπε να ησουν εδω να μου δανειζες κανενα υπογλωσσιο ) σημαδεψα την ταστιερα
Ούτε και αν είναι βαμμένη ροζ; Και έχει και γατούλα;Earendil είπε:άσχετα με το ότι μια τέτοιου τύπου superstrat δεν συγκαταλέγεται στους πόθους μου
Όχι βέβαια, εκεί αλλάζει το πράγμα. ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Ούτε και αν είναι βαμμένη ροζ; Και έχει και γατούλα;
Ξεχασες και της Βορειου Αμερικης ;DWaterfall-K είπε:Καλα, δεν ντρεπεσαι να καταστρεφεις τα δαση του Αμαζονιου, της Ονδουρας και της Ινδοκινας για να φτιαξεις μια κιθαρα? >
Με χτυπατε στο σδυναμο σημειο μου ρε παιδια, τρελαινομαι για ροζ κιθαρες! Καλα τη γατουλα μπορουμε να την αφησουμε απ'εξω ;DΌχι βέβαια, εκεί αλλάζει το πράγμα. ;D ;D ;D
Ευχαριστω πολυ Νασο! Ναι, τα πισω εννοω των μαγνητων ειναι πλαστικουραΓιάννη μια κούκλα είναι
Έγιναν τα καπάκια εννοείς τα πίσω γιατί τα καπάκια των μαγνητών ειναι πλαστικά έτσι?