- Πόντοι
- 38
Κρίμα γιατί είμαι σίγουρος ότι το FR και τα 24 τάστα τον είχαν βάλει σε πειρασμό ;Diliasaek είπε:Το SF δεν σημαινει superfunk γιατι το project περιλαμβανει active μαγνητες.απλα.
Κρίμα γιατί είμαι σίγουρος ότι το FR και τα 24 τάστα τον είχαν βάλει σε πειρασμό ;Diliasaek είπε:Το SF δεν σημαινει superfunk γιατι το project περιλαμβανει active μαγνητες.απλα.
Ελα ντε........Jasemeister είπε:Κρίμα γιατί είμαι σίγουρος ότι το FR και τα 24 τάστα τον είχαν βάλει σε πειρασμό ;D
Χρηστο αυτη θα γινει μπλε! Αν ηταν στο χερι μου ομως θα την εκανα πορτοκαλι ;Dmessalion είπε:Υ.Γ. 2 . Μην την βαψεις παλι μωβ![]()
![]()
![]()
Η συγκεκριμενη ετσι και ΔΕΝ βαφτεί θα ειναι απλα killer σε εμφανιση 8)......alpatman είπε:ειναι εκπληκτικο να βλεπεις την ολη διαδικασια απο την στιγμη του σχεδιασμου ...
εχοντας 'κολλημα' με τα φυσικα χρωματα θα ελεγα
'μην την βαψετε χρωμα ' ,αφηστε το φυσικο
Δεν μπορεί να περαστεί κάτι που και να τονίσει τα νερά αλλά να μην δίνει χρώμα (δεν εννοώ να μην αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες χρωματικές διαφορές) ;messalion είπε:Παιδια......Αμα δεν την βαψει με κανα transparent χρωμα ΔΕΝ θα αναδειχτουν τα νερα του quilted top που εχει το οργανο.....και αυτο γιατι τα νερα του συγκεκριμενου ξυλου ειναι σχεδον στους ιδιους τονους με το κανονικο ξυλο
Οτι και να δοκιμασεις θα γινει αντικειμενου ποθου η κιθαρα!immortalx είπε:Μονο το top θα βαφει, τα πλαινα και η πλατη θα μεινουν φυσικα και θα δοκιμασω την τυχη μου σε faux binding![]()
Μπορει αλλα θα αλλαξει τονο το ξυλο και θα σκουρινειtheoctapus είπε:Δεν μπορεί να περαστεί κάτι που και να τονίσει τα νερά αλλά να μην δίνει χρώμα (δεν εννοώ να μην αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες χρωματικές διαφορές) ;
Δεν χρειαζεται τυχη,τεχνη χρειαζεται και απο αυτη σου περισσευειΜονο το top θα βαφει, τα πλαινα και η πλατη θα μεινουν φυσικα και θα δοκιμασω την τυχη μου σε faux binding![]()