Κατασκευή ηλεκτρικής κιθάρας

Επιστροφη μετα απο αρκετο καιρο..

Καναμε fret leveling και beveling, τριψαμε ολο το οργανο για να ειναι ετοιμο για να δεχτει το tru oil και βαλαμε χορδες για να δουμε τι καναμε τοσο καιρο!

IMG_1289.JPG

IMG_1296.jpg

IMG_1301.jpg

Πάρα πολύ ωραίο όργανο.

Όταν λες κόστος κατασκευής 400 ευρώ μαζί με το hardware?

Σας ευχαριστω ολους! 400 ευρω κοστισε πανω κατω χωρις τον μαγνητη ο οποιος εκανε γυρω στα 70-80 δεν θυμαμαι ακριβως..

Για την φωτογραφια περιμενα να περασω πρωτα το πρωτο χερι tru oil και νατη! μια για την ωρα ερχονται κι αλλες συντομα.

IMG_1305.jpg

Αχιλλέα ξέχασα να σε ρωτήσω πριν. Τι είναι αυτό ανάμεσα στα δύο inlays στο 24ο τάστο;

Αχιλλέα είναι πολύ όμορφη και πάλι μπράβο(σόρυ για το Αντρέας πριν  ::))

Όντως

geodimitri είπε:
Τι είναι αυτό ανάμεσα στα δύο inlays στο 24ο τάστο;

δεν πειραζει καθολου για το Αντρεας και χαιρομαι που σας αρεσει...λοιπον το εβαλα για σχεδιακι και ειναι αλουμινοσωληνας. εχει την ιδια λογικη με τα inlays μονο που αυτο δεν εχει τρυπα!

Ευχαριστώ για την απάντηση!  :)

Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα προτιμούσα να είναι σαν τα άλλα ή να μην υπάρχει καθόλου. Επίσης θα το έβαζα στο 24ο τάστο και όχι στο τελευταίο.

Παραξενιές του γράφοντος!  ;D ;D ;D

Δεν ειναι παραξενιες, γνωμη ειναι. ξερεις γουστα ειναι αυτα, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι. απλα ηθελα να εχει κατι που δεν συνηθιζεται και αυτο ειναι ρισκο σε σχεση με μια κλασσικη επιλογη. Καταλαβαινω παντως το point σου!

Μου θυμίζει τις Mayones και το λέω μόνο για καλό!Συγχαρητήρια! :) :)

Συγχαρητήρια! Καλόπαιχτη. Από ήχο τι λέει? Τελικά τι μαγνήτη έβαλες?

Και που πήγε εκείνο το περίεργο pickup ring που είχες φτιάξει?

Νομίζω ταίριαζε πολύ.

Ωραίο βέβαια και το μάυρο αλλά μάλλον θα πρέπει να βάψεις και τις βίδες μαύρες

γιατί σκάνε λίγο άτσαλα στο κατά τα άλλα πολύ αρμονικό σύνολο.

Εννοειται πως οι βιδες πρεπει να ειναι μαυρες απλα δεν ειχα και δεν αντεχα να περιμενω αλλο..ηθελα να την ακουσω!! θα αλλαχτουν συντομα. τωρα το pickup  ring ειχε ασχημη καταληξη..ρεζιλι..εκατσα πανω του και το εσπασα..οποτε μεχρι να το ξαναφτιαξω εβαλα αυτο. ο μαγνητης ειναι dimarzio evo τελικα. ο ηχος ειναι καλυτερος απο αυτον που περιμενα στο συνολο του αλλα για να μην περιγραφω κατι που μπορουμε να το ακουσουμε θα ανεβασω ενα ηχητικο ντοκουμεντο συντομα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back