+1geodimitri είπε:Αχιλλέα πολύ ωραία και πρωτότυπη η ιδέα σου! Μπράβο!
Επίσης πιστεύω ότι η ιδέα του HellFire θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.![]()
Άλλο ένα +1 ;DΑυτα ειναι. Το εχουμε λιωσει στην πατεντα εδω μεσα. Γεια σου ρε Ελληναραααααααα
Πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα. Αλλά πρέπει να τα γεμίσεις κάπως.AhilleasByrlis είπε:Αυτη τελικα ειναι η νεα ιδεα για τα inlays. σωληνακι απο αλουμινιο..
με λιωμένο μολύβιRayDTutto είπε:Πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα. Αλλά πρέπει να τα γεμίσεις κάπως.
AhilleasByrlis είπε:Ευχαριστω πολυ! αρχισα να βαζω και τα ταστα οποτε ελεγα να ανεβαζα μια και καλη. παρολα αυτα να μια προχειρη πρωτη εντυπωση..
Ωραίο φίλε μου,τρομερή η ιδέα σουAhilleasByrlis είπε:sorry για την ποιοτητα αλλα αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω..
Μπρούτζος νομίζω είναι το brass.kbasilis είπε:Τι υλικό είναι?
Ναι,μα καλά πότε με πρόλαβες ;D ;D ;DIlluvatar είπε:Ακυρο,το είδες μαλλον...
Φύλλο χαλκού θα βρείς, φύλλο μπρούτζου πιο δύσκολο.Illuvatar είπε:Ερώτηση:Κομμάτια μπρουτζου για παρόμοιες χρήσεις,αλλά και σε άλλα σχήματα,(πχ φύλλο) που μπορώ να προμηθευτώ και σε τί τιμές πάνω-κάτω?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ευχαριστώ,θα κάνω καμια βόλτα,ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο,άρα ο χαλκός δέν μου κάνει λόγο χρώματος.Αλλά ντάξ,θα κάνω την έρευνα μου...nasokosm είπε:Φύλλο χαλκού θα βρείς, φύλλο μπρούτζου πιο δύσκολο.
Πολλά τέτοια είδη θα βρείς στα βιομηχανικά γύρω απο το λιμάνι του Πειραιά -δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση-τα πουλάνε με το κιλό.
Κοίταξε και στη Σπύρου Πάτση στον Κολωνό (Αθήνα).
Αν θέλεις καποιο μικρό ρετάλι όπου βρείς μηχανουργείο μπες και ρώτα 8)