Καταραμένοι-Είναι άδικο (πραγματικά)

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
τους ξέρω αρκετά χρόνια (ευτυχώς μόνο απ τα τραγούδια τους)

τα χάλια τους είχαν και τα χάλια τους έχουν άσε που πάνε να το

παίξουν και Dream Theater σε κάτι φάσεις

αν είχα γείτονα τον τραγουδιστή θα του είχα πετάξει αβοκάντο

φρέσκο φρέσκο

ΥΓ σε ένα μαγαζί που είχαμε βρεθεί με τον κιθαρίστα τον κοροϊδεύαμε

και αυτός νόμιζε ότι κάναμε τ αντίθετο  ;D ;D ;D ;D

ΥΓ2 Μα είναι φάτσες αυτές? απόκαμε το "metal"

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
jmone είπε:

φρέσκο φρέσκο

χαχαχαχαχ θεος εισαι!!! ειδικα για το αβοκαντο προσκυναω!!! αλλα ρε συ, ειναι δυνατον να χουν παιξει στο rodeo αυτοι?? ΑΥΤΟΙ???

είναι δυνατόν να έχει παίξει κάθε 14χρονο στο ροντέο (και εγώ είχα παίξει στα 14) ενώ έχει παίξει εκεί ο Σιδηρόπουλος ?

δεν παίξανε και στο ΟΑΚΑ σε μια υπόγεια τρύπα παίξανε που έτσι και μαζευτούμε 20 άτομα τη γεμίσαμε

πάμε στην επόμενη μπυροποσία εκεί για σαμποτάζ  ;D ;D ;D ;D

jmone είπε:

φρέσκο φρέσκο

ΥΓ2 Μα είναι φάτσες αυτές? απόκαμε το "metal"
διαφωνω παντως με αυτου του τυπου το προσωπικο κοροιδεμα και οχι της μουσικης τους ή του βιντεοκλιπ ή του ηχου κλπ κλπ κλπ  ;)

Δεν ξέρω αν το όλο σκηνικό είναι για γέλια ή για κλάματα, ίσως τα παιδιά να κάνουν απλά το χαβαλέ τους.

Όμως είναι γνωστό ότι το αβοκάντο τρώγεται πολύ ώριμο, για να μην πω σάπιο...

Q.O.T.S.A. μήπως είχες παλαιότερα σχέση με κάποιο από τα παιδιά που ρεζιλεύεις; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του θέματος.

Oπως κ να χει ρε συ, αυτο που εννοω ειναι το εξης:

Παιξανε αυτοι καπου εκτος απο την πλατεια της γειτονιας τους???

yameth επετρεψε μου να πω οτι με το να παραθεσεις ενα βιντεοκλιπ ενος γκρουπ και να πεις οτι σε κανει και γελας , δε νομιζω οτι τρεχει κατι κακο ουτε τους ρεζιλευει.

Αν ειναι ετσι να σβηστει και αυτη η φωτο με τους manowar που συχνα πυκνα μπαινει στο νοιζ για να τους γελοιποιησουν καποιοι :) :)

yameth είπε:
Q.O.T.S.A. μήπως είχες παλαιότερα σχέση με κάποιο από τα παιδιά που ρεζιλεύεις; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του θέματος.
Τα ρεζιλευω? με ποιον τροπο? που ανεβασα βιντεο τους? αν μου επιτρεπεις, μονοι τους ρεζιλευονται!Οχι φυσικα κ δεν εχω καμμια σχεση με τα παιδια αυτα...

Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να γελασουμε κ λιγο! γιατι πρεπει να παραδεχτεις πως ειναι αστειο, οπτικοακουστικα...

Λυπαμαι αλλα υπαρχουν ατομα που οντως ανεβασαν βιντεακια με ατομα που πραγματικα ξεφτυλησαν και τα εχετε αφησει εκει να καμαρωνουν!

Q.O.T.S.A. είπε:
Oπως κ να χει ρε συ, αυτο που εννοω ειναι το εξης:

Παιξανε αυτοι καπου εκτος απο την πλατεια της γειτονιας τους???
και... τι έγινε δηλ;
Δε το πιάνω το νόημα του thread... αλήθεια το λέω. Κρίμα ρε τα παιδιά. Τουλάχιστον παίζουν, κινούνται, κάνουν ηχογραφήσεις, το οποίο κάτι είναι. Αισθητικά ούτε εμένα μου αρέσει, αλλα τουλάχιστον συγκρατώ τα σχόλια μου. Άντε να γίνει η μπάντα σου QOTSA να βάλεις ένα τραγούδι εδώ στο νοιζ να δούμε τι κάνεις δηλ. Γιατί, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, "you need to walk the talk!" Όσων αφορά το να γελάσουν. Άλλο το να γελάς και να κάνεις πλάκα, και άλλο να ρεζιλεύεις και να προσβάλεις τον άλλο (τα παιδιά στην προκειμένη). Υπαρχει διαφορά νομίζω!

εδώ το νινί σέρνει καράβι πληρώνετε αυτό σε πείραξε ?

δεν έχω πρόβλημα με τις φάτσες τον παιδιών αλλά για metal δεν κάνουν

πάρε εδώ φάτσες να καταλάβεις

Sodom___Promo.jpg

kreator-band4.jpg

destruction%2000-500.jpg

2787648_Death_band.jpg

ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του  ;D

Δεν προσεβαλα κανεναν....

Και θα σου πω κι ενα μυστικο!

Κι εγω στην πλατεια της γειτονιας μου εκανα live!

Αλλα δεν εκανα ουτε clip ουτε τπτ... εκτος αυτου φιλε νικολα αν μπεις στο site τους θα καταλαβεις πως δεν ειναι καθολου κριμα τα παιδια, και ξερουν πολυ καλα να βριζουν οποιον δεν του αρεσουν τα κομματια τους.

μπορεί, δε το ψάχνω άλλο, δεν έχω χρόνο να μπω στη σελίδα τους τώρα. Άπλά το όλο thread μου φάνηκε κακόγουστο να πω... Μπορεί να βρίζουν κλπ. Τι να γίνει, κρίμα και σ'αυτούς (που δε τους ξέρω, και πρώτη φορά τους ακούω να πω την αλήθεια...)

Nikolas είπε:
Άντε να γίνει η μπάντα σου QOTSA να βάλεις ένα τραγούδι εδώ στο νοιζ να δούμε τι κάνεις δηλ.!
Δεν εισαι σοβαρος ετσι? απο την δικη μου δουλεια θα φανει κατα ποσο ειναι σωστο το οτι θεωρω αστειους τους καταραμενους??? σοβαρεψου...

Q.O.T.S.A. είπε:
Τα ρεζιλευω? με ποιον τροπο? που ανεβασα βιντεο τους? αν μου επιτρεπεις, μονοι τους ρεζιλευονται!

Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να γελασουμε κ λιγο! γιατι πρεπει να παραδεχτεις πως ειναι αστειο, οπτικοακουστικα...
@QOTSA:

Ολοι εχουν το δικαιωμα να κανουν αστεια.

Δεν εχουν ολοι ομως την ικανοτητα να τα κανουν πετυχημενα.

Nikolas είπε:
μπορεί, δε το ψάχνω άλλο, δεν έχω χρόνο να μπω στη σελίδα τους τώρα. Άπλά το όλο thread μου φάνηκε κακόγουστο να πω... Μπορεί να βρίζουν κλπ. Τι να γίνει, κρίμα και σ'αυτούς (που δε τους ξέρω, και πρώτη φορά τους ακούω να πω την αλήθεια...)
Δεν εισαι υποχρεωμενος να δεις το βιντεο ουτε να απαντησεις στο θρεντ! ετσι δεν παιδια? η κανω λαθος?

evris είπε:
Ολοι εχουν το δικαιωμα να κανουν αστεια.

Δεν εχουν ολοι ομως την ικανοτητα να τα κανουν πετυχημενα.
Υπαρχει ειδικος τροπος να ανεβασεις ενα βιντεο ωστε να φανει αστειο?

χαχαχα! QOTSA: μισά μισά τα απαντάς; ;D (πλάκα κάνω).

Όχι δε το λέω σοβαρα, αλλα πράγματι το λέγον: "walk the talk" έχει και το νόημά του, όχι; Αυτό εννοούσα. Καλη η πλάκα καλά όλα αλλά αν δε μπορείς εσύ η ίδια να το κάνεις, τότε μου φαίνεται λίγο άκυρο το όλο θέμα.

Τέλος πάντων, μην συνεχίσουμε. Μου φάνηκε κακόγουστο το thread, σε ενόχλησε η απάντησή μου (η οπόια ήταν στο πνεύμα του thread απλά προς άλλη κατεύθυνση) και προχωράει. Ας μείνει εδώ λέω εγώ...

EDIT: Πώπω απαντήσεις! Βεβαίως θα μπορούσα να μην απαντήσω. Αλλά κάτι ΤΟΣΟ αρνητικό μου έκανε τόση εντύπωση που είπα να ακούσω. Μετά ήταν και κάποια κακεντρεχή σχόλια In public που με ώθησαν να απαντήσω κι όλας. Ίσως δεν έπρεπε...

τέλος πάντων, αν δε βλέπεις την ασχήμια αυτού του θρέντ, δεν πειράζει. μπορεί να κάνω κι εγώ λάθος και να το πήρα εντελώς στραβά...

πως γίνετε κάτι αστείο να το σοβαρεύουμε δεν έχω καταλάβει

αράξτε ρε παίδες πλάκα γίνετε

δηλαδή αν μιλάγαμε για τη Μπεζαντάκου δεν θα υπήρχε πρόβλημα

αλλά επειδή αυτοί είναι πιο σοβαροί από τη Μπεζαντάκου

βγαίνουμε εμείς κομπλεξικοί ?

δεν γουστάρουμε κάτι και μιλάμε για αυτό

άντε και αύριο θα μιλήσουμε για το πόσο άσχημα τέρατα ήταν οι Lordi

που τους έκραζε όλη η ελληνική και όχι μόνο TV  ;D ;D ;D

τα παληκαρια καλα στεκουν μουσικα αλλα ας αλλαξουν την φωνη,τουλαχιστον ας πουν κατι στα αγγλικα εστω και yeah επι 10λεπτο 8)!!οι στιχοι τους ειναι απαραδεκτοι στα ελληνικα..

Trending...

Νέα θέματα

Back