Καταραμένοι-Είναι άδικο (πραγματικά)

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
animae είπε:
1) Απο την άλλη αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ενοχλεί η εμμονή της qotsa να συνεχίζει να κοροιδευει.

2) Λαμβάνουμε λοιπόν υπόψην μας την υποτιθέμενη ηλικία του ποστερ-με οσα μπορει να λεει κατι αυτο, λαμβάνουμε υπόψην τα λεγόμενα του και αναλόγως κινούμαστε.
Για το 1) Σαφως η εμμονη στην κοροιδια ειναι αυτη που τελικα το τοποθετει στα αισθητικως φαουλ posts. Και επιπλεον με καποιο τροπο η γραμμη αυτη που χτιζεται δυσχεραινει το να τολμαει ο οποιοσδηποτε να στελνει τις προσπαθειες του και πρεπει να σταματησει...

Για το 2) δεν το ηξερα οτι τελικα ειμαστε συνομηλικοι με την QOTSA. :) Οντως αυτο κανει την συνεχεια της συζητησης ολιγον ματαιη οπως σωστα λες.

Που με θυμηθηκες ρε ανιμαε? και δεν φτανει αυτο! θυμηθηκες κ το κακο ιστορικο μου....

χχχμμμμμ.... μαλιστα.... ειμαι κ φακελωμενη κ δεν το ξερα.

animae είπε:
Δεν εννοώ την χρονολογική ηλικία πάντως ;)
Εισαι κακος :) αλλα με εσενα τρομπετα,αν ηξερα, θα επαιζα!

Να κεράσω κανα βιωμα με πεντατονικη να σοβαρέψει το θεμα?

Να προτεινω περι ανεμων επισης γιατι εχουμε αυγουστιατικο ξεκατίνιασμα εδω πέρα πάλι?

Q.O.T.S.A. είπε:
Που με θυμηθηκες ρε ανιμαε? και δεν φτανει αυτο! θυμηθηκες κ το κακο ιστορικο μου....

χχχμμμμμ.... μαλιστα.... ειμαι κ φακελωμενη κ δεν το ξερα.
Oχι όχι, δεν σε έχω φακελωμένη, απλά θυμώμουν ο αβαταρ σου(το οποιο και βγάζεις κάθε φορα που υπάρχει κάποιος τσακωμός-εκτος αν είναι προβλημα του σαιτ). Οπως και να το κάνεις κάποιοι χρήστες κάνουν εντυπωση, ειτε καλή, είτε κακή. Στο χερι του καθενός είναι αν θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια εντύπωση οι υπόλοιποι. ;)

animae είπε:
Oχι όχι, δεν σε έχω φακελωμένη, απλά θυμώμουν ο αβαταρ σου(το οποιο και βγάζεις κάθε φορα που υπάρχει κάποιος τσακωμός-εκτος αν είναι προβλημα του σαιτ). Οπως και να το κάνεις κάποιοι χρήστες κάνουν εντυπωση, ειτε καλή, είτε κακή. Στο χερι του καθενός είναι αν θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια εντύπωση οι υπόλοιποι. ;)
Aυτο που λες δεν ισχυει... ειναι της φαντασιας σου! αλλαζω συχνα αβαταρ... απλα μεχρι να αποφασισει να με διαγραψει ο yameth αποφασισα να αφαιρεσω ολες τις πληροφοριες μου.
Επισης η ανωριμοτητα φαινεται σε ολους αυτους που σπαταλατε τον χρονο σας στο να με κραζετε επι 6 σελιδες..

Γιατι? επειδη ανεβασα ενα βιντεο το οποιο μου φανηκε αστειο...

Ανιμαε ουτε εμμονες εχω, ουτε θεωρω πως οι αντιδρασεις μου ειναι εφηβικες. Αντιθετως, εδειξα τη σοβαροτητα που αξιζε. Γελιο κ ξανα γελιο!

Καλο σας βραδυ...

Η διαφορα σας ειναι στο επιπεδο χιουμορ που εχετε κ εννοειται κ ο καθενας μας.Οντως ειναι λιγο χιουμορ του χουλιγκαν αυτο "ειναι βλακας ο Μπόκαλης του Παραολυμπιακού, χαχαχα γελαστε ζωα" αλλα παλι θεμα 6 σελιδων γι' αυτο το πραμα κ τα βιντεο τα τρισελεινα.Ελεος παιδια σταματηστε ή συνεχιστε το στα πισω δωματια.

Διαιτητα βαλε ταξη σ'αυτο το χορταρι μην παρακολουθας μονο ναπούμ.

Καλύτερα στο "Περι ανέμων"... όπως εξελίχθηκε.

Επίσης.... μέτριο το θέμα ως σύλληψη αλλά και ανούσια η αντιπαράθεση στη συνέχεια.

αντε ρε εμπνευση υπαρξης ατμοσφαιρικών ιώντων κάνε την εισήγηση σου επιτέλους :P

Ζουμε για να σε βλεπουμε να δακτηλογραφεις πλεον

index.php
"χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες μου ειλικρινα, ποσο καιρο ειχες να γελασεις (αλλα κ να τρομαξεις) τοσο?"

Μενέλαε συγχώρεσε με. Τυχαία επιλέγω το άβαταρ σου και προσθέτω την αρχική ατάκα της Q.O.T.S.A..

Προσπαθώ όμως να δώσω να καταλάβουν μερικοί τι συμβαίνει σε θέματα αυτού του τύπου.

Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα παρεμφερή όμως δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να συνεχιστεί.

Είναι κακό χιούμορ το να γελάς εις βάρος κάποιου άλλου.

Λυπάμαι γιατί αυτό το μάθημα κάποιοι δεν το πήραν από το σπίτι τους.

Εξ ου και κάποιες τηλεφωνικές πλάκες που κάνουν τη γύρα κατα εποχές με μόνο χιουμοριστικό στοιχείο το απρόσμενο βρισίδι που μπορεί να δεχτεί κάποιος ανυποψίαστος που θα σηκώσει το τηλέφωνο του... αστείο... ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση τους.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να δω/ακούσω τα βίντεο. Μπορεί να είναι αστείοι και χειρότεροι. Αλλά γιατί να το αναφέρουμε εδώ;

Ο στόχος λοιπόν δεν είναι η Q.O.T.S.A. (που μου ζήτησε να τη διαγράψω) αλλά η αποφυγή τέτοιων θεμάτων στο εξής.

Υ.Γ. Μενέλαε σου χρωστάω μια μπύρα!

Μενέλαε συγχώρεσε με. Τυχαία επιλέγω το άβαταρ σου και προσθέτω την αρχική ατάκα της Q.O.T.S.A..

Προσπαθώ όμως να δώσω να καταλάβουν μερικοί τι συμβαίνει σε θέματα αυτού του τύπου.

Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα παρεμφερή όμως δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να συνεχιστεί.

Είναι κακό χιούμορ το να γελάς εις βάρος κάποιου άλλου.

Λυπάμαι γιατί αυτό το μάθημα κάποιοι δεν το πήραν από το σπίτι τους.

Εξ ου και κάποιες τηλεφωνικές πλάκες που κάνουν τη γύρα κατα εποχές με μόνο χιουμοριστικό στοιχείο το απρόσμενο βρισίδι που μπορεί να δεχτεί κάποιος ανυποψίαστος που θα σηκώσει το τηλέφωνο του... αστείο... ο καθένας θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση τους.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να δω/ακούσω τα βίντεο. Μπορεί να είναι αστείοι και χειρότεροι. Αλλά γιατί να το αναφέρουμε εδώ;

Ο στόχος λοιπόν δεν είναι η Q.O.T.S.A. (που μου ζήτησε να τη διαγράψω) αλλά η αποφυγή τέτοιων θεμάτων στο εξής.

Υ.Γ. Μενέλαε σου χρωστάω μια μπύρα!
Όχι απλά συμφωνώ με όσα είπες και για τις φάρσες και για όλα αυτά.. ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ!

Trending...

Νέα θέματα

Back