- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
, αλλά δεν έχω χρήματα να με πληρώσω.
Κανε μια καλυτερη τιμη, και συ, και θα σου φερεις και αλλη πελατεια.
, αλλά δεν έχω χρήματα να με πληρώσω.
Έλα, στο μυαλό σου είμαι! ?Είναι λίγο δύσκολο να την περιγράψω.
Δεν έχω και τα εργαλεία και τις γνώσεις να την σχεδιάσω, ώστε να καταλάβεις.
Δεν θα σου αρέσει πάντως, σίγουρα.
Κι εγώ το παθαίνω αυτό, αλλά με πολύ ιδιαίτερα όργανα. Tα mainstream πάντα το ίδιο πράγμα μου βγάζουν. Αλλά συμφωνώ.Αυτό που λέει ο Koch δηλαδή, ότι με κάθε κιθάρα παίζω διαφορετικά, και με πάει σε άλλο τρόπο παιξίματος.
Έλα, στο μυαλό σου είμαι! ?
Δεν ξερω ποσες χρειαζομαστε πραγματικα,ο καθεις το σκεφτεται αλλιως.
Μια θα χρειαζομουν,καστομια.
Χρωμα βαθυ μπλε με νερα(το βασικοτερο),P90s,τρεμολο κατα προτιμηση τυπου Bigsby,ξυλα δεν ξερω καν,δε με ενδιαφερει κιολας απλα η ταστιερα να ειναι με αυτο το σκουρο ξυλο,το μαυρο.
Και καμια τρυπα στο σωμα,τυπου thinline,ωραιο κι αυτο.Ας μην ηταν και κανονικη τρυπα,ας ηταν ζωγραφιστη.
Ετσι για το ματι και μονο.
Φτιαχνομαι που τη σκεφτομαι.
Ηχος παλι δε με νοιαζει,με τετοια εμφανιση αποκλειεται να εχει κακο ηχο.
Στο μυαλο μου τουλαχιστον.
Ξερω οτι ειμαι off ουσιαστικα,αλλα ετσι ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου αδερφε μου Φασιον.
Δεν ξερω ποσες χρειαζομαστε πραγματικα,ο καθεις το σκεφτεται αλλιως.
Μια θα χρειαζομουν,καστομια.
Χρωμα βαθυ μπλε με νερα(το βασικοτερο),P90s,τρεμολο κατα προτιμηση τυπου Bigsby,ξυλα δεν ξερω καν,δε με ενδιαφερει κιολας απλα η ταστιερα να ειναι με αυτο το σκουρο ξυλο,το μαυρο.
Και καμια τρυπα στο σωμα,τυπου thinline,ωραιο κι αυτο.Ας μην ηταν και κανονικη τρυπα,ας ηταν ζωγραφιστη.
Ετσι για το ματι και μονο.
Φτιαχνομαι που τη σκεφτομαι.
Ηχος παλι δε με νοιαζει,με τετοια εμφανιση αποκλειεται να εχει κακο ηχο.
Στο μυαλο μου τουλαχιστον.
Ξερω οτι ειμαι off ουσιαστικα,αλλα ετσι ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου αδερφε μου Φασιον.
Εξαρταται απο το που παιζει ο καθενας.
Προσωπικα χρειαζομαι καμια 10αρια ηλεκτρικες και 5 ακουστικες.
Θελω περισσοτερες.
Αλλα στην πραγματικοτητα θελω μια.
Ξερω τι γραφω.Αλλα στην πραγματικοτητα εχω αναγκη μια.
Fixed
Ωπα !!! Οταν διαβαζα την περιγραφη του gvour δεν περιμενα να φαινοταν τοσο ομορφη
Προσδιόρισε παρακαλώ πως είναι η καλή teleΕγώ χρειάζομαι πραγματικά μόνο μια καλή Tele.