- Πόντοι
- 2,368
καταρχην δεν υπαρχει μουσικη οριμοτητα αλλα μουσικη ωριμοτητα :lol:εντάξει οκ...αλλά και μένα δεν με αγγίζει ο Jeff Beck...και δεν τολμάω να το πω...γιατι πάνω απο τους μισούς εδώ μέσα θα πέσουν να με φάνε...δεν αμφισβητώ όμως ότι έχει διαμορφώσει μια σκηνή ...οτι για τους περισσότερους θεωρείται θρύλος και δάσκαλος... αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι...δεν μπαίνω σε δηλώσεις του στυλ κάγκουρας και ανούσιος και τσίρκο ...έλεος πια... στην τελική για να κρίνεις με αυτό το ύφος...και όχι να πεις απλα μου αρέσει η απλα δεν μου αρέσει...πρέπει ναχεις κάποια μουσική οριμότητα....που αν κάποιος είχε μουσική οριμότητα η όποιου είδους οριμότητα δεν θα χαρακτήριζε έτσι έναν μουσικό ακόμα και αν έπαιζε με την Γαρμπή....και σόλαρε στο Σπασίμπα Baby....
κατα δευτερον οταν καποιος ειναι κακογουστος & προσβαλει την αισθητικη μου θα τον χαρακτηριζω οπως θέλω....οπως βεβαια μπορει οποιοσδηποτε να χαρακτηρισει ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και εμενα...,η σατυρα ειναι το ΜΟΝΟ που μας εχει απομεινει σε αυτη τη χωρα & δεν σκοπευω να παραιτηθω απο αυτην... :wink:
χαλαρωσε....
α,και το να συγκρινεις τον Jeff Beck με αυτο το μνημειο της κιτσαριας ειναι τουλαχιστον αστειο.....