Καταπληκτικός κιθαρίστας

Έχω δακρύσει από τα γέλια...

Να σαι πάντα καλά, και πάντα δίπλα μας...

:lol:

Παντως σοβαρα μιλωντας (και ως ημιεπαγγελματιας στο ειδος) διακρινω στοιχουργικη φλεβα wasted κατι πρεπει να κανεις με αυτο (μιλαω σοβαρα )

για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8)

απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil:

για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8) απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil:
Οτιδήποτε πάνω από 90 bpm είναι DISCO !

για να ενημερωθουμε και εμεις που δεν εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα.. 8) απο ποσα b.p.m και ανω η μουσικη δεν ειναι καλη?και απο ποσα και κατω ειναι καλη? :evil:
Οτιδήποτε πάνω από 90 bpm είναι DISCO !
:wink: :D :D

.....και οπως ελεγε και ο Frank Zappa.......

...............DISCO SUCKS

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι αυτο ειναι αληθεια. ηταν πιο κιτσ.

(στο αυτι : "οσο για το οφ τοπικ μη πολυ σκοτιζεσαι οι υπολοιποι ειναι εδω και 6 σελιδες εκτός.. " σσσσσττ!!!)

:)

ναι αλλα...το Ι wanna rock(σκετο,οχι with you) των twisted sister ειναι ΠΙΟ κιτς..... :lol: :lol:

αλλα σορυ...ο michael jackson εχει τιποτα κιτς? :roll:

δε νομιζω...ειναι θεος...

...μαλλον ημιθεος...θεος ειναι ΜΟΝΟ ο ενας, ο μοναδικος, ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ που περιμενω και την καινουρια του ταινια με ανυπομονυσια :lol:

......αντε, να δουμε αν θα μπορεσει να ξεπερασει τα "ματωμενα ονειρα" ή τον "στραγγαλιστη της συγγρου"...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ!

σσσσστ......κατσε γιατι με την τεχνολογια που εχουν μπορει να ακουσουμε για...πυρηνικη εκρηξη στη θεσαλλονικη :lol: :lol:

Υ.Γ Tι μόνο εσείς θα γράφετε μ@@$ες; :D

ΔΕΝ πιστευω να εννοεις τον ΘΕΟ????????μολις βγει στους κινηματογραφους θα παραμιλαει μεχρι και...ο κινεζικος κινιματογραφος για το μεγαλειο του ΘΕΟΥ :twisted:

υ.γ.και μιλαω ΠΟΛΥ σοβαρα...

Όχι δεν εννοούσα το Θεο αλλά είπε ο καθένας την πατάτα του και είπα να κάνω και εγώ το κομμάτι μου βρε αδερφέ :D

Τώρα θα μου πεις πατάτα ο Θεος...οχι αλλά τί το ψάχνουμε;

ΑΥΤΟΣ ειναι κιθαριστας...

πλακα πλακα εχω τον δισκο του και παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛA blues...

13mc06.jpg

ο,τι μπορω για χαρη της σαπιλας :lol: :lol: :lol:

υ.γ.παντως ο steven ειναι ΚΑΙ Γ@ΜΩ τους ηθοποιους...(εχω ΟΛΕΣ τις ταινιες του)πωπωωωω......θα βαλω και σε λιγο να δω παλι καμια για 3726353η φορα

seagal RULEZZZZZZZZ

Trending...

Νέα θέματα

Back