- Πόντοι
- 16
Ελπίζω να μην μολύνω άδικα το thread αλλά πιστεύω ακράδαντα πως ναι είναι πολύ καλύτερο.ΑΡΚΕΙ η ταπεινοφροσύνη να μην φτάσει σε επίπεδα :και να προσπαθήσω δεν μπορώ...πάω να ακούσω madrugada feat ian curtis feat Θάνο Ανεστόπουλο.fusiongtr είπε:Καλύτερο είναι δηλαδή το ανάποδο (να πιστεύεις ότι αυτά που παίζεις είναι όλα σκατά όπως υπαινίχθει και ο JJ)?
Εκ πείρας σου μιλάω.
Οι τύποι οι οποίοι αυτομαστιγώνονται -είμαι ένας από αυτούς...όχι δεν εννοώ ότι είμαι καλός - ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι από το παίξιμο τους.Πάντα βλέπουν παίκτες του είδους τους ,ερασιτέχνες ή μη, που είναι ικανότεροι οπότε πεισμώνουν να σπάσουν τα όρια τους...ή όπως προείπα σταματούν να παίζουν το ίδιο βαρετό ριφ ή σόλο κάθε μέρα επειδή νιώθουν ασφάλεια.Μην μου είπε ότι δεν έχετε πει στον εαυατό σας το εξής απλό: ''όχι βρε παλιομα**κα ΔΕΝ θα παίξεις πάλι τα ίδια επειδή δεν ξέρεις άλλα''.Αυτός ο εσωτερικός διάλογος μαζί με τα ακούσματα και το διαβασματάκι θεωρώ ότι αναπτύσσει τις δεξιότητες κάθε οργανοπαίκτη...είτε τις πρακτικές είτε τις θεωρητικές.Συχνά οι λιγότεροι ικανοί με την προαναφερθείσα νοοτροπία υπερβαίνουν (λίγο άστοχες οι συγκρίσεις μεταξύ μουσικών αλλά με πιάνεται) άλλους με περισσότερο φυσικό* ταλέντο.
Φυσικά και δεν υπάρχει φυσικό ταλέντο...απλά αυτό που ονομάζουμε φυσικό ταλέντο είναι μια συνάρτηση διάφορων ερεθισμάτων.