Καταπληκτικό.......

8O 8O
Πάω για ύπνο...δεν είμαι καλά...
Earendil φιλε μου καβαλα την est'e και πηγαινε στην Κινα

(ή οπου αλλου!)βρες τον συμπαθητικο κυριο

και φερ'τον στο συγκροτημα...

Αν και με το καινουριο μου εφφε,και αν μπορεσω να αγορασω ενα 2ο

αταστο μπασακι,τον εχω τον τυπο. :arrow: :roll: :o :arrow: :?: :?:

τον εχω τον τυπο. :arrow: :roll: :o :arrow: :?: :?:
asshole-ph-1.jpg

Σε πιστεύουμε όλοι pastelius... :lol: :lol: :lol:

Μόνο τα μογγολικά χαρακτηριστικά έχεις ρε καγκούρι... :lol:

τον εχω τον τυπο. :arrow: :roll: :o :arrow: :?: :?:

Σε πιστεύουμε όλοι pastelius... :lol: :lol: :lol:

Μόνο τα μογγολικά χαρακτηριστικά έχεις ρε καγκούρι... :lol:
'νταξει ρε Earendil σ ευχαριστω.ΟΧΙΙΙ,ναι...bravo.μπραβο ρε .

Τωρα με στεναχωρησες και θα μαστιγωθω διπλά στην προβα.Συγχωρεσε

το μαυρο χιουμορ μου μη βαλω φολα στην est'e >> :idea:

Καλή φάση αυτό το stand που έχει :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα, για αυτό το stand πόσταρα εξ αρχής :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Εμένα ο τύπος μου φάνηκε μούφα. Θες να παίξεις εφετζίδικα, κάντο, αλλά κάντο σωστά. Ειδικά την Ελίζα την κατακρεούργησε... :)

Εμένα ο τύπος μου φάνηκε μούφα. Θες να παίξεις εφετζίδικα' date=' κάντο, αλλά κάντο σωστά. Ειδικά την Ελίζα την κατακρεούργησε... :)[/quote']
Ναι, μας χάλασε πολύ... :lol: :lol: :lol:

Του έφυγε μια 9η αρμονική μεθεβδόμης ματζόρε # m7b9 στην πρώτη γέφυρα μετά το ποτάμι, δίπλα στο δεύτερο ρεφραίν, στα φανάρια δεξιά... :lol: :lol: :lol:

Εμένα ο τύπος μου φάνηκε μούφα. Θες να παίξεις εφετζίδικα' date=' κάντο, αλλά κάντο σωστά. Ειδικά την Ελίζα την κατακρεούργησε... :)[/quote']
Ναι, μας χάλασε πολύ... :lol: :lol: :lol:

Του έφυγε μια 9η αρμονική μεθεβδόμης ματζόρε # m7b9 στην πρώτη γέφυρα μετά το ποτάμι, δίπλα στο δεύτερο ρεφραίν, στα φανάρια δεξιά... :lol: :lol: :lol:
Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι.... Καλά τις χαμένες νότες πάει στο καλό! Τουλάχιστον, δεν άκουσες ότι συχνά τον έπαιρνε μπροστά ο ρυθμός;

Τώρα που το άκουσα πιο προσεκτικά ναι, αλλά γενικά αστειεύομαι ρε συ, απλά όπως και να 'χει, ο τύπος είναι αλλού...Εκεί είναι το θέμα, όχι αν έχασε το ρυθμό ή τις νότες, άλλωστε τα άλλα κομμάτια μια χαρά τα πάει. (Δεν είναι κι έυκολο αυτό που κάνει βέβαια...)

Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι.... Καλά τις χαμένες νότες πάει στο καλό! Τουλάχιστον' date=' δεν άκουσες ότι συχνά τον έπαιρνε μπροστά ο ρυθμός;[/quote']
Αυτό πρόσεξες ?

Αυτό πρόσεξες ?
Έχω συνηθίσει, τι να κάνουμε; :D

Τελικά μήπως έπρεπε να τον εκλάβω ως ζογκλέρ, και όχι ως μουσικό; :lol:

Νομιζω οτι ο Ανταμ τον πατάει κάτω...και παιχτικα αλλά και με σκηνική παρουσία... :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back