- Πόντοι
- 2,368
Και πιστεύω ότι έτσι και sensors να βάλει θα έχει πρόβλημα.αΦτο
Καλα σε αυτο ευθυνεται εκτος απο το οτι ο ανθρωπος παιζει πεντακάθαρα..το γαμάτο patch που εχει φΚιάσει στην πεταλιέρα του!!!!οι Lace Sensors ειναι οτι καλυτερο και σοφα τους εχεις επιλεξει.
ακου και τον @Spyros Delta τι ΗΧΑΡΑ βγαζει με αυτους στα βρωμικα οταν παιζει με strat
Oντως αυτο το hum ειναι ανυπόφορο...εχεις κανει shielding;(Σωστο....δηλαδη μετρημενο με πολυμετρο...μολις κουμπωνει το pickguard να κλεινει ο κλωβος Faraday και να καταληγουν ολα στη γείωση.Σε εμενα ειδα τεραστια διαφορα που ειχα θεματα με hum...δεν ειναι η πηγη του προβληματος...συνηθως ειναι απο εξωτερικους παραγοντες...ομως το απομονωνει μια χαρα η τελοσπαντων σε επιπεδα πολυ ανεκτα...οπως ειπε και ο Σπυρος σε φαση να μην περναει στον ενισχυτη η να μη γινεται της κακομοιρας οταν δεν παιζεις...)Διαφορετικα δοκιμασε να κοψεις λιγα πριμα απο το eq η μηπως υπαρχει καποιο αλλο σημειο στο χωρο που να εχεις λιγοτερο hum...ενα ελαφρυ noise gate...(δε συνεχιζω...γιατι βγαινω off topic)Είχα πάρα πολύ hum, αισθητό την ώρα που παίζω.
walk.mp3 535 kB · 42 downloads
Στα λαιβ με ηχολήπτες και μηχανήματα, δεν έχω θόρυβο, συνήθως, αλλά σε κάποια μαγαζιά που παίζω γίνεται το έλα να δεις. Δεν μπορώ να κλείνω πάντα το vol όταν δεν παίζω. Είναι άλλος ένας μεγάλος μπελάς προστιθέμενος στους υπόλοιπους. Γιαυτό δεν προτιμώ τους μονούς, πλέον, για τη δουλειά αυτή, ενώ έχουν μακράν τον καλύτερο ήχο.
Και πιστεύω ότι έτσι και sensors να βάλει θα έχει πρόβλημα.
Αλήθεια και με τους διπλούς δεν κάνει καθόλου θόρυβο με τόσο gain?
Φύσημα τουλάχιστον θα έχει πιστεύω και με κλειστό το pot της κιθάρας
Το patch ειναι απλη αντιγραφη αυτου που κανω στο κανονικο ενισχυτη και στα κανονικα πεταλια.Καλα σε αυτο ευθυνεται εκτος απο το οτι ο ανθρωπος παιζει πεντακάθαρα..το γαμάτο patch που εχει φΚιάσει στην πεταλιέρα του!!!!
Ε τοτε τι συζηταμε για αλλαγη μαγνητων κλπ?Με διπλους και με noisrless δεν έχω καθόλου θόρυβο, ούτε με vol κλειστό.
Φταίνε τα ρεύματα, και όχι το σεταπ. Σε άλλο χώρο δεν έχω θόρυβο ούτε με μόνους.
Αλλο ειπα. Αν καταλαβα καλα, πατας αλλο πεταλι για dist και αλλο για drive.Χθες έπαιξα σε καθαρό ενισχυτή (laney cub 8) και είχα ένα rat για γκάζια, ένα odr για medium gain, και ένα ts μπροστά για boost.
Το μόνο που φταίει είναι ότι κουράζεις το χέρι σου παραπάνω από όσο μπορεί/ προλαβαίνει να αναρρώσει.Μήπως πρέπει να ξεκουραζομαι πριν την πρόβα/λάιβ? Την προηγούμενη να παίζω λίγο ή πολύ?
Οι μυς κουράζονται από την επαναλαμβανόμενη κίνηση όπως και οι τένοντες, αν δεν τους ξεκουράζεις δεν θα μπορείς να αποδώσεις στο μέγιστο.
Φυσικα.Με αδικΑς αφεντικο , λατρευω strat!
(αν και ΦΥΣΙΚΑ δεν ισχυει οτι οι tele εχουν μεγαλυτερο tension απο τις strat ,καθε κιθαρα εχει το...tension που τις δινεις με το σεταρισμα που επιλεγεις)
Δεν ειπα strat για το tension συγκεκριμενα.
Απλα επειδη ειναι το τελειο οργανο.
Και ο Λεωνιδας εκανετη δοκιμη τουστην αρχη το οργανο με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ και μετα εφτιαξε ενα ΠΟΛΥ καλο οργανο για τους ΦΛΩΡΟΥΣ που νομιζαν οτι το πρωτο δεν εφτανε γιατι θελαμαΝΕ τρεμουλΙεσ.
Δυστυχως ομως δεν ειχε τον ιδιο καλο ηχο.
Καλο ομως ειναι...το παιζει και Τζιμυς ο Χεντριξ, ο Ερικος ο ΚλαΦτον και ο Μπαμπης ο Σουγιας
Το πάχος εάν είναι παχύ είναι πιο κουραστικό?
Δεν στα λεω εγω?οχι εσυ,αλλος το ειπε παραπαΝΟΥ ?
σιγουρα ΜΕΤΑ την tele ειναι η καλυτερη κιθαρα που εχει κατασκευαστει ?
κορεκτεΝτ ?
εξω απο την πλακα ποτε μου δεν χρειάστηκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κατι παραπανω απο μια tele και μια strat .?
Δεν στα λεω εγω?
Τους εχεις καταστρεψει ολους.
Αντε, το εσωσες στην τελευταια στροφη.η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια ξαναπερνάω ερωτα με τη strat
η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια ξαναπερνάω ερωτα με τη strat
Εννοεις το μπρατσο?Το πάχος εάν είναι παχύ είναι πιο κουραστικό?