- Πόντοι
- 4,208
θα σε έδινα τη δικιά μου, αλλά...δεν μου πάει.Και εγώ τις παίζω παραπάνω τελευταία. Εάν η μία είχε humfree μαγνήτες, θα την χρησιμοποιούσα τόσο σε live όσο και σε παραγωγές. Σπίτι έχω πολύ θόρυβο στον βρώμικο ήχο. Την κιθάρα με τους p90 την παίζω μονο βράδυ και μονο με καθαρό ήχο, καθως έχει ακόμα περισσότερο θόρυβο.
Γιαυτό σκέφτομαι να ξηλώσω τους 57/62 (είναι υπερβολικά καθαροί για τα γούστα μου) και να βάλω ένα σετ lace gold.
Δεν τα βρίσκεις εύκολα. Έχεις κάνα λινκ ευκαιρο?
κατ ευθείαν από την πηγήΔεν τα βρίσκεις εύκολα. Έχεις κάνα λινκ ευκαιρο?
Φυσικα.
Δεν ειπα strat για το tension συγκεκριμενα.
Απλα επειδη ειναι το τελειο οργανο.
Και ο Λεωνιδας εκανε τη δοκιμη του στην αρχη και μετα εφτιαξε το καλο οργανο χωρις τα προβληματα του πρωτου.
Οτι σχεδιαστηκε μετα απο αυτο (απο οποιονδηποτε κατασκευαστη), ηταν απλα για εμπορικους λογους. Δουλεια να'χουμε. ?
Σ’ αυτή την περίπτωση το σήμα σου είναι ήδη πιο hot όταν φτάνει στο βασικό drive ή στον “αρπαγμένο” ενισχυτή, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να έχεις ψηλά το gain στο εκάστοτε πετάλι ή στον ενισχυτή. Δηλαδή στην ουσία προσθέτεις λίγο-λίγο gain από κάθε μπλοκ ώστε να φτάσεις εκεί που θες πιο ομαλά. Είναι πολύ ωραία προσέγγιση αυτή και νομίζω σε κάποιο βιντεάκι το ανέφερε και ο Josh από jhs pedals.Σημείωση: clean boοster (micro amp) always on στην αρχη για ογκο.
Πόσο θα πληρώσω, συνολικά, εάν αγοράσω ένα σετ από εκει?
Τα κέρατα σου
Υπολόγισε ένα 50%+ για να είσαι προετοιμασμενος.
Ευτυχώς οι Wilde (BL) μαγνήτες είναι πολύ φθηνοί.
Αυτούς θα πάρεις για strat, ασύγκριτοι
https://www.wildepickups.com/products/l45s
Δηλαδή 60$ επί 3 ίσον 180$ συν ~50% ίσον ~270$?
Αν είναι να φύγουν εννοείται θα κοιτάξω να πάνε σε γνωστό...Μπα, δε ψήνομαι. Θα περιμένω να τους πουλησει ο dimsonic...
Δηλαδή 60$ επί 3 ίσον 180$ συν ~50% ίσον ~270$?