• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Καταλογος thomann(!) απο ταχυδρομειο

mick77 είπε:
Kι εμένα ηρθε εχθές.......και εγινε η αφορμη τσακωμού με την γυναικα μου !!!!  ;D ;D ;D "Παλι παραγγέλνεις απο τον Θωμα και εμενα ουτε ενα δωρο? $%$&%$%^$#)

;D ;D 
μια απο τα ίδια..τι τραβαμε κι εμεις οι παντρεμενοι!!!!

by the way: δεν ειδα behringer καθόλου μέσα...

Σταμάτησαν να τα σπρώχνουν;

Ήρθε κι από εδώ και ομολογώ ότι η ιδέα του φυλλαδίου διπλωμένου περίτεχνα ώστε να χωράει σε έναν κοινό ταχυδρομικό φάκελο άλλαξε άρδην την κοσμοθεωρία μου.

Όμως το φυλλάδιο... δεν ξέρω. Χάνεται ένα μέρος της μαγείας. Αν δεν βλέπω το εικονίδιο "Add to basket" να μου χαμογελά πονηρά, κάτι λείπει από τη διαδικασία. 8)

Count me in the Kalimera Ellada crowd.  8)

Καλή η ιδέα να υπάρχει και κάτι "απτό" που σε κάνει να θυμάσαι ότι πρόκειται για... πραγματικό κατάστημα.

Ένα βιβλιαράκι μου στέλνει και η Rockinger 2 φορές το χρόνο, και μια φορά το χρόνο ο Stewmac.  :D

Μη μου πείτε ότι δεν αφήνει μια αίσθηση φτήνιας το καταλογίδιον...

Ναι αλλά τώρα, αγαπητέ καταναλωτή, μπορείς να πάρεις τον Thomann μαζί σου στην τουαλέτα.

αν το καταλογίδιο γινόταν πιο λουσάτο και οι τιμές του θωμά ανέβαιναν για να αποσβέσουν το επιπλέον κόστος;

marathon είπε:
Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...
καντε τους 2 παιδια καλυτερα. ΠΑΘΟΝ ;)

Ωραιος ο Θωμας αλλα σας εχει κατσει στραβη ποτε?

Προσωπικα πηρα μια ζωνη δερμα και μου ηρθε σε υφασμα. Διαφορα 15 ευρω.

Δε μπηκα στο κοπο να.....αλλα ρωταω.

Γενικα μια χαρα.

Εμένα χθες ήρθε και στο σπίτι που μένω εδώ και 2 χρόνια κοντά, αλλά και στο πατρικό μου...  ??? Και δεν είχα κάνει παραγγελία από την παλιά διεύθυνση....  ??? ??? ???

Μου άρεσε πάντως το "πακέτο", και πιστεύω πως προσφορές τέτοιου σχετικά "εφήμερου" χαρακτήρα (μιας και μιλάμε για hot deals catalogue) καλά κάνουν και τυπώνονται σε "τσιγαρόχαρτο" κι έρχονται σε ενα απλό φάκελο. Θωμάς, Με Σεβασμό Στο Περιβάλλον ;)

inertiacreep είπε:
καλά κάνουν και τυπώνονται σε "τσιγαρόχαρτο" κι έρχονται σε ενα απλό φάκελο.
ΟΛΑ τα retail-εκπτωτικά έντυπα που ξέρουν γιατί υπάρχουν, τυπώνονται σε "κακά" χαρτιά και δεν είναι για τον οικολογικό σκοπό που φαντάζεσαι.

gdevelek είπε:
αν το καταλογίδιο γινόταν πιο λουσάτο και οι τιμές του θωμά ανέβαιναν για να αποσβέσουν το επιπλέον κόστος;
Η εγχρωμη, ιλουστρασιον ΒΙΒΛΟΣ των 420 κυριλε σελιδων που στελνει το musicstore δυο φορες το χρονο τοτε θα επρεπε να εκτινασε τις τιμες στα υψη (βεβαια εδω που τα λεμε το musicstore ειναι κατα τι πιο ακριβο στα ειδη που με ενδιαφερουν απο τον Θωμα)

evris είπε:
Η εγχρωμη, ιλουστρασιον ΒΙΒΛΟΣ των 420 κυριλε σελιδων που στελνει το musicstore δυο φορες το χρονο τοτε θα επρεπε να εκτινασε τις τιμες στα υψη (βεβαια εδω που τα λεμε το musicstore ειναι κατα τι πιο ακριβο στα ειδη που με ενδιαφερουν απο τον Θωμα)
Μιλήσανε και τα ρετιρέ. Είναι πιό ακριβοί ακόμα και μετά την "έκπτωση Evris";

Εμένα μου τό'χουν στείλει 1 (μία) φορά κύριε προνομιούχε.

Earendil είπε:
Μιλήσανε και τα ρετιρέ. Είναι πιό ακριβοί ακόμα και μετά την "έκπτωση Evris";

Εμένα μου τό'χουν στείλει 1 (μία) φορά κύριε προνομιούχε.
Εχουν χαθει οι αξιες... τι ψαχνεις... η εκπτωση Evris στο musicstore πια δεν ειναι ουτε 40% της τιμης, για ανω των 1500 ευρω.

Σε αλλους ερχεται καταλογος απο  thomann και σε αλλους απο το fuzzville της γειτονειας.

Αδικια

evris είπε:
...οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω  ;D

τους είχα ζητήσει να με βγάλουν απ την λίστα άλλα αυτή την φορά μου ήρθε κι έμενα

το............οοοοο...... Kalimera Ellada (παπαδάκι διαβάζεις? μου λέει η μάνα μου  ;D)

εκεινη την ημερα πληρωσα 465 ευρω συνεργειο αυτοκινητου,και μολις ειχα πληροφορηθει για τα νεα τελη κυκλοφοριας και μου ειχαν πεσει τα δοντια.Φαφουτης οπως ημουν γυρισα απο τη δουλεια σπιτι και ειχα δυο γραμματα. Το ενα ηταν ο λογαριασμος της Vodafone που ηταν ενα εκατοσταρικον και εκει πια εβαλα τα κλαματα. Μεσα στο πονο μου λεω για να δω το αλλο. Και τι ηταν???

Το Καλημερα Ελλαδα. "Ασταδιαλα κι εσυ ρε" ειπα και το εστειλα εις τον καλαθον. Βρακι δεν εχει ο ποπος μας λουλουδια θελει ο απαυτος μας

solega είπε:
Βρακι δεν εχει ο ποπος μας λουλουδια θελει ο απαυτος μας
Για να σου έρθει ο κατάλογος, σημαίνει ότι κάπου έβαλες και εσύ το χεράκι σου (τη πιστωτική σου δηλ)...μην κλαίγεσαι και έρχονται Χριστούγεννα.

Πήγαινε τωρα στα σκουπίδια και πάρτο πίσω...μπορεί να το μετανειώσεις

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα