- Πόντοι
- 6
Παιδιά καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ένα MIDI keyboard controller από τον Thomann αλλά η διεύθυνση αποστολής θέλω να είναι η ταχυδρομική θυρίδα που χρησιμοποιώ κι όχι π.χ. η διεύθυνση κατοικίας. Λόγω όγκου φυσικά το πακέτο δεν μπορεί να πάει στη θυρίδα. Οπότε τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Όταν έρθει το πακέτο, θα πάει στην τοπική αποθήκη των ΕΛ.ΤΑ. και μετά θα μου στείλουν ειδοποιητήριο παραλαβής ή θα το παραλάβω με κάποιον άλλο τρόπο; Δέχονται στον Thomann ως διεύθυνση ταχυδρομική θυρίδα;
Συμπληρωματικά, επέλεξα στο site τη σελίδα για την Ελλάδα και πχ για το Akai MPK 49 η αναγραφόμενη τιμή είναι 285 ευρώ αλλά αναφέρει και το "Plus shipping costs". Δηλαδή έχει επιπρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών; Πιο χαμηλά αναφέρει πως για την Ελλάδα είναι 20 ευρώ αλλά αν η παραγγελία ξεπερνά τα 299 ευρώ δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Οπότε να υποθέσω πως το Akai MPK 49 θα κοστίσει 285+20=305 ευρώ;
Ευχαριστώ!
Συμπληρωματικά, επέλεξα στο site τη σελίδα για την Ελλάδα και πχ για το Akai MPK 49 η αναγραφόμενη τιμή είναι 285 ευρώ αλλά αναφέρει και το "Plus shipping costs". Δηλαδή έχει επιπρόσθετη επιβάρυνση μεταφορικών; Πιο χαμηλά αναφέρει πως για την Ελλάδα είναι 20 ευρώ αλλά αν η παραγγελία ξεπερνά τα 299 ευρώ δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Οπότε να υποθέσω πως το Akai MPK 49 θα κοστίσει 285+20=305 ευρώ;
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: