Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...mick77 είπε:;D ;D ;D "Παλι παραγγέλνεις απο τον Θωμα και εμενα ουτε ενα δωρο? $%$&%$%^$#)
;D ;D
Τρελάθηκες ? το tech 21 αμα το φας στο κεφαλι θα γλιτώσεις με ενα καρουμπαλακι,για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;Dmarathon είπε:Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...
Σωστος !!! ;DΑμα θελει να "τσιγκλισει" να κανει προσφορες 1+1 δωρο!
παρε μια hollow body αν υπαρχει τετοιος κινδυνοςmick77 είπε:Τρελάθηκες ? το tech 21 αμα το φας στο κεφαλι θα γλιτώσεις με ενα καρουμπαλακι,για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;D
Σωστος !!! ;D
Γιουκαλιλι και πολλα λες !!!mariopol είπε:παρε μια hollow body αν υπαρχει τετοιος κινδυνος
ρε, σας δέρνουν οι γυναίκες σας?mick77 είπε:...για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;D
Μμμμμ.............σιγα γι αυτο της πηρες Tech 21 !!! σιγα να μην με δερνει η γυναικα μου....ειμαι ποιο γρηγορος στο τρέξιμο!!!marathon είπε:ρε, σας δέρνουν οι γυναίκες σας?
Αυτά τα φυλλάδια έρχονται κατόπιν αιτήσεως στο ανάλογο μέρος του site και συνήθως προβάλλουν τις καλύτερες περιπτώσεις προϊόντων σε σχέση με τον λόγο τιμή/ποιότητα προϊόντος. Είναι δηλαδή προτάσεις σχετικά φτηνές με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα, (κατά τον Τhomann). Αυτό που λέμε ''τίμιο για τα λεφτά του''mariopol είπε:Ηρθε σημερα το πρωι με το ταχυδρομειο! (και μαλιστα στο ονομα του πατερα μου!!!) Ομολογω δεν εχω ξαναδει εντυπο του thomann και μαλιστα με αποστολη. Λέτε να ειναι οιωνος? να παρω κι αλλη κιθάρα? ή να μαθω τον πατερα μου να παιζει? ;D