• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Καταλογος thomann(!) απο ταχυδρομειο

mariopol

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ηρθε σημερα το πρωι με το ταχυδρομειο! (και μαλιστα στο ονομα του πατερα μου!!!) Ομολογω δεν εχω ξαναδει εντυπο του thomann και μαλιστα με αποστολη. Λέτε να ειναι οιωνος?  να παρω κι αλλη κιθάρα? ή να μαθω τον πατερα μου  να παιζει?  ;D

thom.jpg

μου ήλθε κι εμένα προχθές

ενώ έχω παραγγείλει από κει, και μου έστειλαν σε εκείνη τη διεύθυνση, η επιστολή είναι προς νέους πελάτες (κατά λάθος προφανώς)

μάλιστα ο κατάλογος έχει έναν ενισχυτή που δεν υπάρχει στο site τους (peavey windsor head 100W, μόλις 219Ε)

Είσαστε φακελωμένοι τώρα! Θέλει προσοχή! Στην θέση σας θα έβγαζα το video από τη πρίζα.

Και εμένα μου ήρθε..."Kalimera Ellada!"

Λές να έχουν πέσει οι πωλήσεις του και να μας τσιγκλάει?

Kι εμένα ηρθε εχθές.......και εγινε η αφορμη τσακωμού με την γυναικα μου !!!!  ;D ;D ;D "Παλι παραγγέλνεις απο τον Θωμα και εμενα ουτε ενα δωρο? $%$&%$%^$#)

;D ;D 

Αμα θελει να "τσιγκλισει" να κανει προσφορες 1+1 δωρο!

mick77 είπε:
;D ;D ;D "Παλι παραγγέλνεις απο τον Θωμα και εμενα ουτε ενα δωρο? $%$&%$%^$#)

;D ;D 
Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...

marathon είπε:
Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...
Τρελάθηκες  ? το tech 21 αμα το φας στο κεφαλι θα γλιτώσεις  με ενα καρουμπαλακι,για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;D

Αμα θελει να "τσιγκλισει" να κανει προσφορες 1+1 δωρο!
Σωστος !!!  ;D

mick77 είπε:
Τρελάθηκες  ? το tech 21 αμα το φας στο κεφαλι θα γλιτώσεις  με ενα καρουμπαλακι,για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;D

Σωστος !!!  ;D
παρε μια hollow body αν υπαρχει τετοιος κινδυνος

mariopol είπε:
παρε μια hollow body αν υπαρχει τετοιος κινδυνος
Γιουκαλιλι και πολλα λες !!!

Sorry για το offtopic

marathon είπε:
ρε, σας δέρνουν οι γυναίκες σας?
Μμμμμ.............σιγα γι αυτο της πηρες Tech 21 !!! σιγα να μην με δερνει η γυναικα μου....ειμαι ποιο γρηγορος στο τρέξιμο!!!

Kalimera Ellada :P Τιγκα στην κιθαρα και τον ενισχυτη το εντυπο 8)

mariopol είπε:
Ηρθε σημερα το πρωι με το ταχυδρομειο! (και μαλιστα στο ονομα του πατερα μου!!!) Ομολογω δεν εχω ξαναδει εντυπο του thomann και μαλιστα με αποστολη. Λέτε να ειναι οιωνος?  να παρω κι αλλη κιθάρα? ή να μαθω τον πατερα μου  να παιζει?  ;D
Αυτά τα φυλλάδια έρχονται κατόπιν αιτήσεως στο ανάλογο μέρος του site και συνήθως προβάλλουν τις καλύτερες περιπτώσεις προϊόντων σε σχέση με τον λόγο τιμή/ποιότητα προϊόντος. Είναι δηλαδή προτάσεις σχετικά φτηνές με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα, (κατά τον Τhomann). Αυτό που λέμε ''τίμιο για τα λεφτά του'' :)

Τώρα αν σου ήρθε χωρίς να συμπληρώσεις την ανάλογη φόρμα στο site, είναι σίγουρα μια κίνηση, μάρκετινγκ/διαφήμιση/υπενθύμιση, πράγμα που σημαίνει ότι όντος δεν πάνε και πολύ καλά οι πωλήσεις τελευταία.

Τα στοιχεία τα παίρνουν από τον λογαριασμό σου, και αν η τελευταία αγορά σου έγινε με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πατέρα σου λογικό είναι ο Thomann να θεωρεί τον πατέρα σου πελάτη.  :)

Και εγω τα παιρνω αυτα, μου στελνουν συχνα πυκνα.

Παρεμπιπτόντος, πριν τρία χρόνια είχα συμπληρώσει την ανάλογη φόρμα/αίτηση στο MUSIC STORE, και μου στείλανε ολόκληρο βιβλίο, πραγματικό τόμο, σε σχέση με τον Τhomann που μου έστελνε αυτού του είδους τα φυλλάδια. Και μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχανε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα που είχανε στο site, από φτηνά έως πανάκριβα. Βέβαια υπήρχανε (και υπάρχουν φαντάζομαι) λόγοι ανταγωνισμού. Πάντως σε αυτό τον τομέα ήτανε πολύ μπροστά το M.S.

Τα στοιχεία τα παίρνουν από τον λογαριασμό σου, και αν η τελευταία αγορά σου έγινε με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πατέρα σου λογικό είναι ο Thomann να θεωρεί τον πατέρα σου πελάτη

Mπα! μαλλον διαφημιστικο ειναι γιατι παραμεγαλωσαμε για να χρησιμοποιουμε τις καρτες αλλων! βεβαια το πατρονυμο νομιζω εμφανιζεται με τα στοιχεια της καρτας οπότε μιλαμε για στοχευμένη διαφημιση! Αρα....

ΠΡΟΣΟΧΗ τα προιοντα του thomann φερουν κοριους και μικροφωνα! δεν φταιει η γειωση για το μπζζ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα