λεεεεπόν...
κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω (και μη με φάτε :lol: ) πως το κάπνισμα είναι ΚΑΘΑΡΑ εγκεφαλική λειτουργεία.
είχα σταματήσει για 2 χρόνια το κάπνισμα και δεν ένοιωθα καμία έλλειψη.απλά το ξαναξεκίνησα λόγω γενικότερης απραξίας.
εχουμε και λέμε όμως σχετικά με τις "επιβλαβείς" συνέπειες:
1-ποιοί από εδώ μέσα ξέρουν πως η άσπρη ζάχαρη έχει ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ?έχετε την παραμικρή ιδέα του τι κάνουν?
2-είδα μελέτη για τον αέρα της ΑΘΗΝΑΣ για τα τέλη της δεκαετίας του 70 η οποία έδειχνε πως:λόγω της εισπνοής του αέρα αυτού, ένας οργανισμός μπορεί να αναπτύξει:καρδιακά νοσήματα, άσθμα, εγκεφαλικό, καρκίνο και γενικά Ο,ΤΙ κουλό μπορεί να φανταστεί κάποιος.(φαντάζετσε την έκφραση μου όταν την είδα...)
3-το να απαιτεί κάποιος να καπνίζει, είναι το ΙΔΙΟ φασιστικό με το να το απαγορεύει κάποιος άλλος.
το θέμα είναι πως αν κάποιος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να καπνίσει, ας το κάνει.το πιο σωστό είναι να έχεις ΟΛΑ όσα θέλεις με μέτρο.
άλλωστε και αν σε κάποιον αρέσει πολύ το φαγητό, αν τρώει συνέχεια, πάλι τα ραδίκια ανάποδα θα δει...
και μεταξύ σοβαρού και αστείου, τσεκάρετε αυτό...
http://www.ninjapirate.com/smoking.html :lol: :wink: 8)
edit:επίσης ξέχασα να αναφέρω πως υπάρχουν ΤΟΞΙΝΕΣ με το κιλό σε κρασί και σιτηρά (βλέπε corn flakes και ο,τιδήποτε σιτηρό ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ).
οπότε για ποιόν λόγο να κόψει κάποιος μια έστω μικρή απόλαυση?
εγώ πάντως έχω κόψει πολλά "άλλα" πράγματα τα οποία είναι ΠΟΛΥ πιο επιβλαβή ώστε να έχω την "πολυτέλεια" του .
όχι να κόψουμε μέχρι και την παραμικρή απόλαυση...στα κομμάτια.αν συνεχίσει αυτό, θα πρέπει να κόψουμε και το sex...(που είσαι antouaaaan :lol: :lol: )