Καπνίζετε?

άσε ρε menelae...καλή προσπάθεια αλλά ...

Εδώ μιλάμε όταν έπαθα εγκεφαλική αιμοραγία (γεγονός) κατάφερα να το κόψω 3 μήνες και μετά μου το επέτρεψαν οι γιατροί -έλληνες και άγγλοι- λεγοντάς μου ότι από το τσιγάρο έχω ακόμα χρόνο αλλά από το άγχος και την κακή ψυχολογία της κατάστασης που βρέθηκα, την βγάζω δεν την βγάζω...(με την προοπτική να το κάνω αργότερα βέβαια)...

γι αυτό περιμένω ακόμα τον eye μήπως μου πει το μυστικό... :wink:

Αν έχεις από τα 15 σου συνδυάσει αυτόν τον καρκίνο με τις πιο όμορφες απολαυσεις της ζωής σου (από σεξ μέχρι δουλειά και εκτόνωση) θέλει μεγάλη μαγκιά να το κόψεις....θαυμάζω απεριόριστα τους ανθρώπους που το κατάφεραν ειδικά χωρίς τον ...χάρο στο λαιμό και παράλληλα αδιαφορώ για αυτούς που κάνουν τις συστάσεις καραμέλλα χωρίς να έχουν ποτέ εξαρτηθεί από αυτό...

το χειρότερό μου είναι βέβαια ότι δεν είμαι τόσο μάγκας όσο νόμιζα...

(τώρα τα περί πολιτισμού που διάβασα αρκετές αναφορές παραπάνω μην τ' ανοίξω γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ...το τσιγάρο μας μάρανε φίλτατοι... μου "μυρίζει" και μένοχλεί πολύ περισσότερο η "σκέψη" και η εν γένει συμπεριφορά κάποιων καπνιστών και μη... το πρόβλημα της εξάρτησής μου ποιος θα το σεβαστεί άλλωστε...ζητήστε μου να μην καπνίσω μπροστά σας και αν δεν το κάνω ναι είμαι ασεβής...μην περιμένετε όμως να το κάνω μόνος μου...αν τα κατάφερνα δεν θα σας είχα ανάγκη...

και μην "τσιμπήσει" κανείς από εδώ, σχήμα λόγου είναι και η υπερβολή από τους σκεπτόμενους αναγάγεται στην πραγματική διάσταση με τα μάτια να κοιτούν πέραν του δακτύλου...:wink: )

SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας... (μόνο εγώ δεν τα καταφέρνω εδώ ,μέσα να το κόψω??? μιλήστε ρε εξαρτημενοι όλου του κόσμου....)

:lol: :lol: :lol:

τώρα τα περί πολιτισμού που διάβασα αρκετές αναφορές παραπάνω μην τ' ανοίξω γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ...το τσιγάρο μας μάρανε φίλτατοι...
Απλά για να σιγουρευτώ ότι δε με παρεξήγησες (:)), το θέμα του πολιτισμού το ανέφερα για το να καπνίζεις πχ μέσα στο ασανσέρ, όχι για το να καπνίζεις γενικότερα. :)

Έλα..vd πνευμόνι μου στο τόπο σου...ωρέ σου είχα στείλει ακτινογραφία θώρακος και την χρησιμοποίησες στο 2ο παράδειγμα???
:lol: :lol: :lol: :lol:

SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας... (μόνο εγώ δεν τα καταφέρνω εδώ ' date='μέσα να το κόψω??? μιλήστε ρε εξαρτημενοι όλου του κόσμου....):lol: :lol: :lol:[/quote']

npap, σιγα το δυσκολο...

Εγω το εχω κοψει τπυλαχιστον 100 φορές :D

Απλά για να σιγουρευτώ ότι δε με παρεξήγησες (:))' date=' το θέμα του πολιτισμού το ανέφερα για το να καπνίζεις πχ μέσα στο ασανσέρ, όχι για το να καπνίζεις γενικότερα. :)[/quote']

Όχι βέβαια...γενικά μίλησα...μόνο που τώρα για να σου απαντήσω ότι δεν καπνίζω σε ασανσέρ και ταξί συνήθως, άναψα τσιγάρο...είδες τι μου κάνεις??? :lol:

npap' date=' σιγα το δυσκολο...

Εγω το εχω κοψει τπυλαχιστον 100 φορές :D[/quote']

Μια από τα ίδια Aiole...άντε και σε λίγο να μας απονείμουν το ..χρυσό (πακέτο)

αν ζούμε βέβαια αμφότεροι ως τότε..(μπρρρρ...χτύπα ξύλινο τασάκι..) :lol:

Είμαι 39 χρονών και καπνίζω από τα 14 δλδ από το 81. Το έκοψα δυο φορές από 93 έως το 95, και από το 1999 έως το 2004. Το ξανάρχισα γιατί με βοηθάει να χαλαρώνω, η δουλειά που κάνω έχει πολύ στρες και είχα καταντήσει υποχόνδριος. Τώρα καπνίζω και το φχαριστιέμαι, και άναψα τσιγάρο για να γράψω αυτό το ποστ.

SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας...
Τι λες ρε... είπαμε να το κόψετε εσείς, όχι να το ξαναρχίσουμε εμείς... :) :)

Σοβαρά πάντως, η απάντηση στην ερώτησή σου (για το πως το κόβεις) είναι αυτή που έδινε ο πατέρας της Τζόντι Φόστερ στο Contact : Small moves Ellie, small moves.

λεεεεπόν...

κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω (και μη με φάτε :lol: ) πως το κάπνισμα είναι ΚΑΘΑΡΑ εγκεφαλική λειτουργεία.

είχα σταματήσει για 2 χρόνια το κάπνισμα και δεν ένοιωθα καμία έλλειψη.απλά το ξαναξεκίνησα λόγω γενικότερης απραξίας.

εχουμε και λέμε όμως σχετικά με τις "επιβλαβείς" συνέπειες:

1-ποιοί από εδώ μέσα ξέρουν πως η άσπρη ζάχαρη έχει ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ?έχετε την παραμικρή ιδέα του τι κάνουν?

2-είδα μελέτη για τον αέρα της ΑΘΗΝΑΣ για τα τέλη της δεκαετίας του 70 η οποία έδειχνε πως:λόγω της εισπνοής του αέρα αυτού, ένας οργανισμός μπορεί να αναπτύξει:καρδιακά νοσήματα, άσθμα, εγκεφαλικό, καρκίνο και γενικά Ο,ΤΙ κουλό μπορεί να φανταστεί κάποιος.(φαντάζετσε την έκφραση μου όταν την είδα...)

3-το να απαιτεί κάποιος να καπνίζει, είναι το ΙΔΙΟ φασιστικό με το να το απαγορεύει κάποιος άλλος.

το θέμα είναι πως αν κάποιος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να καπνίσει, ας το κάνει.το πιο σωστό είναι να έχεις ΟΛΑ όσα θέλεις με μέτρο.

άλλωστε και αν σε κάποιον αρέσει πολύ το φαγητό, αν τρώει συνέχεια, πάλι τα ραδίκια ανάποδα θα δει...

και μεταξύ σοβαρού και αστείου, τσεκάρετε αυτό... http://www.ninjapirate.com/smoking.html :lol: :wink: 8)

edit:επίσης ξέχασα να αναφέρω πως υπάρχουν ΤΟΞΙΝΕΣ με το κιλό σε κρασί και σιτηρά (βλέπε corn flakes και ο,τιδήποτε σιτηρό ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ).

οπότε για ποιόν λόγο να κόψει κάποιος μια έστω μικρή απόλαυση?

εγώ πάντως έχω κόψει πολλά "άλλα" πράγματα τα οποία είναι ΠΟΛΥ πιο επιβλαβή ώστε να έχω την "πολυτέλεια" του .

όχι να κόψουμε μέχρι και την παραμικρή απόλαυση...στα κομμάτια.αν συνεχίσει αυτό, θα πρέπει να κόψουμε και το sex...(που είσαι antouaaaan :lol: :lol: )

Τσιγαρο ? Παλια στο τεξας !!!

o elavd τα ειπε ολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παιδες ξυπνησα καλη ωρα σαν σημερα αλα πριν ενα χρονο

και οπως ηταν ο καπνος τον εστηλα καδο ανακ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΙΟΓΩΝΑ ΕΙΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να μαι τωρα 15κιλα βαρυτερος χωρις βηχα χωρισ φλεμα χωρισ να βρομαω με αλη διαθεση καθε μερα !!!!!!!!!!!!!!!

α να μην βρομαει το δωματιο βασικο !!!

ειναι ωραια να λες οτι το εκοψες ε ? :lol:

Εγω καπνιζα 1 πακετο ασσο GOLD :cry: την μερα κ το εκοψα απο της 14/5/2006 λιγες οι μερες κ ακομη μου ερχετε καποιες στιγμες να βουτηξω στο περιπτερο απεναντι απο το σπιτι μου και να τα κανω ολα!!!!!!!!! :roll: :cry: :roll: :oops: :roll: :cry:

χαιρομαι πολυ, που βλεπω οτι πολλοι απο εδω μεσα καταφεραν και το εκοψαν. :wink:

εγω ετοιμαζομαι για την 2ρη και τελικη,ελπιζω,προσπαθεια να κοψω το τσιγαρο.

η συμβουλη μου παντως σε οσους θελουν να το κοψουν ειναι να προσεχουν το φαι.προσωπικα, η 8μηνη προσπαθεια μου να κοψω το τσιγαρο, ειχε ως αποτελεσμα να ειμαι πλεον 15 κιλα βαρυτερος :roll: αυτη η αμηχανια που εχει κανεις οταν κοβει το τσιγαρο, δυστυχως οδηγει στο ψυγειο...

mechmg93 ειπε: η συμβουλη μου παντως σε οσους θελουν να το κοψουν ειναι να προσεχουν το φαι
ευτυχως σπουδαζω διαιτολογος αλλιως αστα να πανε..... :roll:

πιστευω πως το καλητερο που εχει να κανει καποιος για να του εξατμιζονται αυτα τα νευρα ειναι με πολυ ιδρωτα δλδ.....γυμναστικη μεχρι τελικης πτωσης ενα ντουζακι κ στο καπακι υπνο....να μην προλαβενεις να σκευτεις τιποτα....γμτ.. :evil:

οσο γι αυτο που λεμε οτι ειναι αιθηστικο...γιατι η κιθαρα δεν ειναι?το θεμα ειναι σε τι αιθηζουμε τον εαυτο μας...κ η γυμναστικη ειναι αιθηστικη οταν βλεπεις τα αποτελεσματα της πανο σου αλλα κ μεσα σου κ το λεω εκ πηρας 7χρονακια στιβο εκ το οποιων 4πρωταθλητισμο λενε πολλα......ετσι ουτε κιλα βαζεις για αλλους λογους που θα βαριεστε να τα διαβασετε αν σας τα γραψω.....

το μονο πραγμα που με κανει να χαιρομαι ιδιετερα που το εκοψα ειναι πως πλεον μεσα σε μια παντα που δεν καπνιζε κανενας εκτως απο εμενα κ τον τραγουδιστη τορα εμεινε μονο εκεινος κ θα του λεω κ εγω να το κωψει :twisted: :twisted: :twisted:

η συμβουλη μου παντως σε οσους θελουν να το κοψουν ειναι να προσεχουν το φαι.προσωπικα' date=' η 8μηνη προσπαθεια μου να κοψω το τσιγαρο, ειχε ως αποτελεσμα να ειμαι πλεον 15 κιλα βαρυτερος [/quote']

+1000000

Προσοχή εγώ μέσα σε 6 μήνες έχω πάρει 5!

fleamail ειπε:Προσοχή εγώ μέσα σε 6 μήνες έχω πάρει 5!
εκανες τιποτα για να μην τα βαλεις;το θεμα ειναι πως το τσιγαρο ανεβαζει τον μεταβολισμο οκ;

οποτε εχουμε μεγαλητερες καυσεισ μην φανταστητε κανενα τεραστιο ποσο....αλλα αν καποιος τρωει καθημερινα το ιδιο οπως κ οταν καπνιζε μακροπροθεσμα θα βαλει κιλα στα σιγουρα.....γι αυτο αρχηστε γυμναστιριο κ αν δεν εχετε λεφτα η χρονο τοτε ελατωστε το φαι ειδικα το βραδυνο!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back