Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία που, νομίζω, υποστηρίζει η πλατφόρμα είναι το "spoiler". Εάν θέλει να κάνει χαβαλε κάποιος, το βάζει μέσα σε σποιλερ, και όποιος θέλει να διαβάσει ποστ, απλά ανοίγει το κειμενακι από ένα κουμπί. Πρακτικον, διότι παραμένει καθαρό το θρεντ.
Θα δώσω μια... πολιτική απάντηση ? Ήταν ένα ατυχές συμβάν το οποίο διευθετηθεί και εδόθησαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κ. συνάδερφος @BillTrantos τα εξηγεί εδώ επαραπάνω και τα εξήγησε και ο @Slew Rate. Δεν υπάρχει κάτι εδώ.Να με συγχωρείς αλλά πιστεύω ότι τo κουρνιαχτό σηκώθηκε γιατί αποφασίσατε να το εφαρμόσετε πάνω στον Φούζιο.
Διάβασε και εσύ λίγο πιο πάνω ?Συγνώμη να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο.
Πότε bannαριστηκε ο Φάσιον;
Καλά μιλάμε κοιμάμαι όρθιος.Θα δώσω μια... πολιτική απάντηση ? Ήταν ένα ατυχές συμβάν το οποίο διευθετηθεί και εδόθησαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κ. συνάδερφος @BillTrantos τα εξηγεί εδώ επαραπάνω και τα εξήγησε και ο @Slew Rate. Δεν υπάρχει κάτι εδώ.
Αυτό ήταν ένα "σχετικώς- άσχετο" συμβάν. Τα ζητήματα υπήρχαν - και δεν αναφέρομαι φυσικά στον Στράτο- αλλά στα γενικότερα ζητήματα, που όλοι τα ξέρουμε.
Κύριοι, κοιτάξτε, επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά. Το να μου έρχονται pm του στιλ "γιατί ο Σούλης είπε αυτό και δεν κάνετε τίποτα...", "γιατί ο Ρούλης είπε εκείνο και δεν κάνετε τίποτα...", "γιατί ο Φρούλης έγραψε αυτό και δεν κάνετε τίποτα" κλπ, θεωρώ ότι σημαίνουν ορισμένα πράγματα:
- Α) Δεν κάνουμε καλά τη "δουλειά" μας ως mod
- Β) Είμαστε πολύ "χαλαροί"
- Γ) Θέλετε εφαρμογή των κανόνων
Μένω στο Γ λοιπόν και στον βαθμό που μου αναλογεί η επιθυμία σας διαταγή, ? αλλά παράλληλα όπως είπα όταν ξεκίνησε αυτό το "πανηγύρι", ο καθένας μας να γίνει mod του εαυτού του.
Καλά, εσύ Moderator δεν είσαι?Καλά μιλάμε κοιμάμαι όρθιος.
Πότε έγιναν όλα αυτά;
Χαμπάρι δεν πήρα λέμε
Κοίτα moderator είμαι μεν, αλλά τώρα τελευταία δε ασχολούμαι μόνο με το κορμί μου ....και φόρτωσα στον κόκορα ?Καλά, εσύ Moderator δεν είσαι?
Ήσουν σε κανονική άδεια? ?
Καλά έκανες. Και οι Mods άνθρωποι είναι και έχουν και ανάγκες και συναισθήματα.Κοίτα moderator είμαι μεν, αλλά τώρα τελευταία δε ασχολούμαι μόνο με το κορμί μου ....και φόρτωσα στον κόκορα ?
Λοιπόν ακολούθησα την παραίνεσή σου μιας και απευθύνεσαι προσωπικά βασικά αλλά όσες φορές και να διάβασα καλοπροαίρετα δεν κατάλαβα τα εξης:Νομίζω πως αν κάποιος διαβάσει τους κανόνες λίγο καλοπροαίρετα, είναι πάρα πολύ προφανείς και κατανοητοί.
Τώρα αν κάποιος θέλει να εξαντλήσει την ακρίβεια της Ελληνικής γλώσσας πάνω στους κανόνες ενός forum λες και είναι νόμοι κράτους που επιφέρουν θανατική ποινή, τότε συγγνώμη αλλά αυτό κάτι άλλο δείχνει.
Οπότε προς τί όλο αυτό, δεν πολυκαταλαβαίνω....
Ελπίζω αν κάποιος παρεξηγήθηκε να με συγχωρέσει, αλλιώς θα φαρμακωθώ
Οι χιουμοριστικές συζητήσεις και οι απαντήσεις με χιούμορ, οι πιο "ζεστές" απαντήσεις σε θέματα έχουν προσελκύσει μέλη.Εγώ πάλι παιδιά δεν ξέρω.
Έστω και contra legem και ο χαβαλές μου αρέσει και τα inside jokes.
Είμαι εδώ μέσα 14 χρόνια και γνώρισα και έγινα φίλος με όλα τα μέλη.
Πέρασα και περνάω μαζί τους πολύ χρόνο, παραπάνω από όσο περνάω με φυσικά πρόσωπα.
Αυτήν είναι εν μέρει και η φύση του "καλλιτέχνη "...μοναχική.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που έχει ανάγκη να μιλήσει με άτομα που τον καταλαβαίνουν...και εδώ μέσα εγώ τα βρήκα.
Τώρα, αν είναι να εξαντληθεί η θεματολογία σε αυστηρά τεχνικά, π χ ποιον κομπρεσορα; αυτόν....και στα λυμένα, οκ
Χρήσιμο και θεμιτό, αλλά μονοθεματικό και για εμένα boring.
Πιο πολύ θα με εμπνεύσει μια συζήτηση εδώ να πιάσω το όποιο όργανο, παρά τα αυστηρά τεχνικά mambo jumbo jives.