Κάποιοι, ναι!Σουηδία γίναμε. Το είχε πει ο Γιωργάκης και έγινε.
Δεν επιτρέπονται πουθενά.Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στην ενότητα περί ανέμων και υδάτων επιτρέπονται πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις.
Ευτυχώς όχι εγώ.Εγώ με τα γκρίζα μαλλιά ανήκω στους σεβάσμιους.
Κάποιοι, ναι!
Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζεται ένας καλλιτέχνης. Εγώ είμαι αντιφατικός, ματαιόδοξος και ενίοτε σεμνός, ζω για να εκφράσω τον εαυτό μου, έχω φιλοδοξίες, πρέπει να μην συμβιβάζομαι για να διατηρήσω τη δόξα μου.Όμως είμαστε σε brave new world και θα προσαρμοστούμε.
Τι λένε οι κανονισμοί για ημί-γυμνες φωτό που δύναται να σκανδαλίσουν το φιλοθεάμον θηλυκό κοινό;Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζεται ένας καλλιτέχνης. Εγώ είμαι αντιφατικός, ματαιόδοξος και ενίοτε σεμνός, ζω για να εκφράσω τον εαυτό μου, έχω φιλοδοξίες, πρέπει να μην συμβιβάζομαι για να διατηρήσω τη δόξα μου.
Τα χρώματα που βλέπω είναι τα πλήκτρα, τα μάτια μου είναι η αρμονία και αυτά που γράφω είναι για να σας δονώ την ψυχή.
Να προσαρμοστώ λοιπόν αλλά να γνωρίζεις και να μου αναγνωρίσεις πως το βάρος είναι αβάσταχτο και η προσπάθεια θα είναι μεγάλη.
Προβολή συνημμένου 41550
Το γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να ξέρουμε ποιος είναι τι.
Δεν ξέρω.Τι λένε οι κανονισμοί για ημί-γυμνες φωτό που δύναται να σκανδαλίσουν το φιλοθεάμον θηλυκό κοινό;
Ναι, περίπου.Είναι πάρα πολύ εύκολο. Απλώς δώστε σε όποιους κρίνετε, τα κατάλληλα badge. Μετά μπορείτε να διατυπώσετε την επίμαχη παράγραφο, όπως σας πρότεινα. Σε τελευταία ανάλυση, μόνο εσείς μπορείτε να πιστοποιήσετε ότι η φερόμενη ειδικότητα κάποιου έχει σχέση με την πραγματικότητα ή είναι απλά ισχυρισμός.
Ναι, περίπου.
Κάποιος που έχει πορεία σαν ηχολήπτης/παραγωγός, με αποδεδειγμένη δουλειά, έχει κύρος.
Κάποιος που παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης απο ΑΛΛΟΝ επαγγελματία ηχολήπτη, έχει και αυτός κύρος.
Αλλά ναι, θα μπορούσε να υπάρξει διαδικασία να επικυρώνεται ένα προφίλ.
Δεν νομίζω πως o Admin έχει πρόθεση απολυταρχικής διαχείρισης.Να ρωτήσω τώρα εγώ ...
Αφού οι νέοι κανονισμοί εφαρμόζονται από σήμερα, γιατί δεν έχει πέσει ακόμα ψαλίδι σε όλα τα offtopic posts αυτού του νήματος?
Και δεν είναι λίγα.
Ενα αυτο που λες εδω κ ενα αυτο που ειπες πριν (η ερωτηση αν θα κοβονται καθαρα προωθητικα βιντεο) με βρισκουν εντελως συμφωνο.Να ρωτήσω τώρα εγώ ...
Αφού οι νέοι κανονισμοί εφαρμόζονται από σήμερα, γιατί δεν έχει πέσει ακόμα ψαλίδι σε όλα τα offtopic posts αυτού του νήματος?
Και δεν είναι λίγα.
Νομιζω πως και ο Στρατος κ σιγουρα εγω δεν το γραφουμε για την αυστηροτητα της υποθεσης.Κατανοώ την ένταση, αλλά και τις υπονοούμενες ενστάσεις.
Να υπενθυμίσω όμως ότι και οι mods έχουν ζωή. Δεν είμαστε AI να μας δίνεις 5 prompts και να τα κάνουμε πράξη σε nanosecond.
Είναι η πρώτη μέρα των νέων κανόνων, σίγουρα στην πορεία θα δοθούν εξηγήσεις και ακόμα πιο σίγουρα θα δούμε πολλά στην πράξη.