Από χθές ψάχνω γι'αυτο και όλοι σε σε ξένα forum λένε το ίδιο που μου είπες κ εσύ,ότι γράφει 1300mA για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις την τροφοδοσία τους. Άλλοι το τρέχουν στα 265mA άλλοι στα 200 οπότε είμαστε οκ με αυτόΔιαβάζω τώρα σε ξένο forum ότι θέλει λιγότερα απο 300ma, ασχέτως τι γράφει. Ψάξε το λίγο θα σου κάνει τη ζωή ποιο εύκολη αν ισχύει. Δες και το mondo που σου είπα έχει πολλές επιλογές και καλύπτει όλες τις ανάγκες (πλην AC που δεν σε νοιάζει όμως)
Ωραία οπότε όταν μπορέσεις πες μου που τα βρίσκω Ελλάδα να φεύγει ένα ένα ???Τα George Ls που σου έγραψα πιο πάνω είναι solderless και ειδικάτα γωνιακά βύσματα είναι αστεία στην κατασκευή
Εγώ τα παίρνω από εδώ, από όσο ξέρω είναι ο επίσημος εισαγωγέας. Μπορεί να έχουν και άλλοι.Ωραία οπότε όταν μπορέσεις πες μου που τα βρίσκω Ελλάδα να φεύγει ένα ένα ???
Πατάω στην κατηγορία George Ls και δεν έχει τπτ ?Εγώ τα παίρνω από εδώ, από όσο ξέρω είναι ο επίσημος εισαγωγέας. Μπορεί να έχουν και άλλοι.
Πατάω στην κατηγορία George Ls και δεν έχει τπτ ?
Φιλε Superfunk μπορεις να μου εξηγησεις γτ τα εχω παρει απο φοβο τα harley benton?δες παντως αυτο
εμενα με έψησε...
Προσωπικά θα έβαζα το Whammy πρώτο ή δεύτερο μετά το tuner, όπως και το phaser πριν από οποιοδήποτε gain stage αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα, οπότε αν έχεις καταλήξει σε σειρά, καλά μαστορέματα ?Η σειρα των πεταλιων θα ειναι αυτη με μια μικρη αλλαγη ισως..
Tuner-Wah-Fuzz-Fuzz-Tubescreamer-Whammy
κ στο FX loop
Phaser-Superego(synth)-Delay-Delay και τελευταιο το reverb
2 πεταλια φαγανε σουτ τα θεωρησα περιττα
Φιλε Superfunk μπορεις να μου εξηγησεις γτ τα εχω παρει απο φοβο τα harley benton?
Εχεις βγαλει ενα GL και να βαλεις στη θεση του ενα evidence να ακουσεις τη διαφορα?Παρόλα αυτά καλύτερα καλώδια ΗΧΗΤΙΚΑ από τα George L δεν έχω ακούσει και τα χρησιμοποιώ στο σπίτι και στο στούντιο.
Εχεις βγαλει ενα GL και να βαλεις στη θεση του ενα evidence να ακουσεις τη διαφορα?
(μιλαω για κιθαρα >καλωδιο>ενισχυτης)
Eγώ ένα Γεόργε Ελ που 'χω 6 χρόνια βάλε-βγάλε μέσο όρο 10φορές την ημέρα (το τραβάω από το καλώδιο, όχι από το βύσμα) δεν έχει μασήσει τίποτα.
εμένα η ένστασή μου σ αυτά είναι ότι οκ μεν η ψίχα του καλωδίου στριμώχνεται σε μια ακίδα και διατηρεί εύκολα την επαφή, η άλλη όμως στηρίζεται στο κατα πόσο μιά βίδα θα κόψει τη μόνωση και θα φτάσει ακριβώς μέχρι το screen χωρίς φυσικά να πάει και παρακάτω....
Μια που μιλάμε για καλώδια και συνδεσμολογίες σε pedalboard, να ρωτήσω,
τα κουτάκια με in/out που έχω δει σε πιο ακριβά pedalboard όπως π.χ. εδώ
https://www.google.com/search?q=pedalboard+i/o+box&rlz=1C1GGRV_enGR751GR751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwil4Yvbm4HhAhUGxIUKHXlqCeAQ_AUIDigB&cshid=1552552260699202&biw=1366&bih=657#imgrc=x7OEfxqE7KK06M:
έχουν λόγο ύπαρξης η είναι περισσότερο μια όμορφη πολυτέλεια ;
Βοηθάνε στο να μην καταπονούνται τα βύσματα του πρώτου και τελευταίου στην αλυσίδα πεταλιού από το βάλε βγάλε των καλωδίων;