Γιατι πιστευεις οτι τα "καθαρα" και τα "βρωμικα" θα εχουν διαφορά στα watt ?? ??? ??? ???chiego είπε:για ποσα watt milame και για τα καθαρα του η τα βρομικα?
δεν υπαρχει v22 headmessalion είπε:Αν και.........η ερωτηση ειναι "ακυρη" θα προσθεσω το εξης.
bugera v22 head
Γιατι ? σε χαλαει ο bugera ?JohnGam είπε:Το καλό δεν είναι πάντα το πιο φτηνό και δίνεις μπουγκέρα? ;D Αμα πάμε εκεί ας πάρει τα κανονικά το παιδί. "Φτηνότερο καλύτερο" πάντως που ζήτησε όλοι τα VHT δίνουν!
Δεν εχεις αδικο.Τον εχει σταματησει απ'οτι βλεπω.....Και ο V55 ειναι ΠΟΛΥ αξιολογος.......δεν υπαρχει v22 head
μονο ο v55
Τωρα κατι γινεται αλλα και παλι..........Stelios-13- είπε:Βασικα η ερωτηση ειναι οντως ψιλοακυρη... Ας το αλλαξουμε λιγο, ενα καλος λαμπατος-η ενισχυτης-κεφαλη μεχρι τα 400 €. Σε watt... να μπορεις να παιξεις σε ενα live.
Το θεμα ομως ειναι τι αρεσει σε ΕΣΕΝΑStelios-13- είπε:Γνωμες ψαχνω και γενικοτερη ερευνα κανω, οχι κατι συγκεκριμενο. Για αυτο και τοσο γενικα ολα. Αμα ηταν, θα ρωτουσα συγκεκριμενα πραγματα, αν και νομιζω οτι για σπιτι και live εγω προσωπικα εχω καταληξει σε εναν Orange Dark Terror με μια 2x12 καμπινα λογικα. Οσο για το κουβαλημα... δεν παιζω live προς το παρον, ουτε μπαντα δεν εχω τωραΠανελληνιες... Εγω ψαχνω γενικοτερα γνωμες για να δω τι παιζει με τους λαμπατους , τι αρεσει στον καθεναμ και ισως να ακουσω κατι καινουργιο. Αυτα.
Ναι ειναι καλη επιλογη και παλι ομως αν σε καλυπτει στο στυλ που θες να παιξεις.Για να χαμηλωνεις την κιθαρα και να εχεις καθαρα πρεπει η κιθαρα σου να εχει το treble bleed modΥΓ: Η επιλογη ενος Dark Terror για σπιτι και live ειναι καλη ? Για καθαρα σε αυτον χαμηλωνεις την κιθαρα απο το volume. Επισης μου αρεσει γιατι απο οτι ακουσα μπορεις να βγαλεις πολλους ηχους απο αυτον συν το fx loop που υπαρχει.
Αφού και εσύ είπες οτι το φτηνότερο δεν είναι και το καλύτερο! ;D Μιά χαρά είναι, αν του αλλάξεις λάμπες, το μοντάρεις λίγο για το θόρυβο και τα βύσματα δε θέλουν αλλαγή στον πρώτο χρόνο ;D To value for money δεν έχει να κάνει με ποιότητα, και οι HB κιθάρες φοβερό vfm έχουν αλλά δεν τις λές και ποιοτικές... Σε αυτήν την αγορά όλα κινεζιές είναι οπότε ας πάρει σωστή κινεζιά, τώρα που ανέβασε και το μπάτζετ βρίσκεις γαμώ τα εργαλεία σε αυτά τα λεφτά.messalion είπε:Γιατι ? σε χαλαει ο bugera ?ισα ισα που θεωρειται ο καλυτερος value for money ενισχυτης της αγορας τα τελευταια 2 χρονια κοντα
![]()