- Πόντοι
- 138
εγω θα το ελεγα welcome to forums!bloody_sunday είπε:Aν νομίζεις ότι αυτό είναι το Noiz, τότε γιατί εξακολουθείς να ποστάρεις; (μια όχι και τόσο κομψή έκφραση της διαφωνίας μου)Welcome to Noiz
Ακόμη κι όταν συμβαίνει αυτό από διάφορους, οι λύσεις είναι δυο: (α) Να μην παίρνει κάποιος τόσο θρησκευτικά την "πατρότητα" ενός θρεντ, (β) Να τους παροτρύνει ευγενικά να σταματήσουν, αν βεβαίως δεν έχει πάρει ήδη τις απαντήσεις που θέλει. Ανοιχτό φόρουμ είναι, όχι πριβέ επιστημονικό newsgroup.
ετσι γινετε παντα! η συζητηση ξεκιναει απο αλλου κ παει αλλου!
δλδ εσυ Steve_Vai06 με την παρεα σου οταν ειστε εξω κ μιλατε για κατι κ καποιος παει την συζητηση αλλου θα του πεις στοπ μην μου πηδας την συζητηση?
οσο για αυτο που λες bloody εγω θα σε απαντασουσα ετσι
κ ας παρεξιγιοσουν!Μια όχι τόσο κομψή έκφραση της δικιάς μου διαφωνίας θα ήταν να σου πω: "εσύ τι ζόρι τραβάς για το τι κάνω εγώ;"
Αλλά δεν θα το κάνω. Γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις και μπορεί να παρεξηγηθείς.
εδω ρε καθονται κ μαλωνουν σαν μικρα παιδια αν ειναι καλη η tonelab η αν η κιλια που εχω δινει μπασα στο Booster μου κ σε πριραξε το "welcome to noiz" ?