Σου ξαναλέω πως αυτη η άποψη που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι με εκφραζει δεν με εκφραζει διολου.playloud είπε:Το σταματαω εδω για 2 λογους
1ος Peace
2ος Ειπα και πριν οτι δεν γινεται να ξεκολλησεις την γνωμη σου (κι ουτε χρειαζεται). Αλλα επιχειρηματα του στυλ "εχει διαφορετικη χαρη το παιξιμο του Schon" δεν αρμοζουν σε παιξιμο κιθαριστα αλλα σε φορεμα
Και για τα πρακτικα, δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι εγω ειμαι ψαγμενος. Αντιθετως μου την σπανε
Εγω απλα βαζω την strat η την custom σε wah, drive και στο Marshall και χωνω. OTIKATSEI
Αλλα ακου και λιγο τους μεγαλυτερους καμμια φορα. Ολο και κατι θα μαθεις (ενδεχομενως). Ποτε κανεις δεν εμαθε απο την εμπειρια μικροτερου![]()
Μηπως να μου εξηγούσες τι σημαίνει για σένα φρασεολογία αν θες;playloud είπε:η φρασεολογια του
Steve_Vai06 είπε:Πως γίνεται κάθε φορά το θέμα μας να είναι άλλο και να καταλήγουμε σε άλλο?
Σας παρακαλώ να χαλαρώσετε λιγάκι. Το θέμα ήταν το νέο άλμπουμ των Journey και εμείς καταλήξαμε κλασσικά σαν όλοι οι κιθαρίστες να τσακωνόμαστε ποιός είναι πιο πολύ αμπλαούμπλας και ποιός όχι, ποιός παίζει πιο πολλές νότες το δευτερόλεπτο, ποιός έχει καλύτερο vibrato και ποιός κάνει 8 finger tapping καλύτερα. Μέχρι το 2080 να κάτσουμε θα τσακονόμαστε οπότε χαλαρώστε.
Ώρες ώρες εμείς οι κιθαρίστες γινόμαστε πολύ κουραστικοί και ανούσιοι!![]()
![]()
Και οι καμμενοι καταλαβαίνουμεmij είπε:(και ποιά είναι αυτή η Βαγγελία;!!!!! - οι μπαμπάδες καταλαβαίνουν...)
εεεεεεεεεεεελλλλλλααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!neeq είπε:Και οι καμμενοι καταλαβαίνουμε(και ποιά είναι αυτή η Βαγγελία;!!!!! - οι μπαμπάδες καταλαβαίνουν...)σιγουρα καμμια γελοια το παρασυνθημα.
![]()
Aν νομίζεις ότι αυτό είναι το Noiz, τότε γιατί εξακολουθείς να ποστάρεις; (μια όχι και τόσο κομψή έκφραση της διαφωνίας μου)mscmkr είπε:Welcome to Noiz
Μια όχι τόσο κομψή έκφραση της δικιάς μου διαφωνίας θα ήταν να σου πω: "εσύ τι ζόρι τραβάς για το τι κάνω εγώ;"bloody_sunday είπε:Aν νομίζεις ότι αυτό είναι το Noiz, τότε γιατί εξακολουθείς να ποστάρεις; (μια όχι και τόσο κομψή έκφραση της διαφωνίας μου)Welcome to Noiz
Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το... Έτσι είναι αυτά. Σήμερα σου πηδάει το τόπικ κάποιος, αύριο θα πηδήξεις εσύ το τόπικ κάποιου άλλου...Steve_Vai06 είπε:Εντάξει μόνο τους Journey δεν έχει θέμα το topic. :-\ :-\