• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Joe Bonamassa Live τον Δεκέμβριο

menelaos είπε:
Πωπω.... Σοβαρά;;; Ε τότε να μην πάω :-X

Ρε αδερφέ άσε μας να χαρούμε που έρχεται ένας καλλιτέχνης που γουστάρουμε αντί να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το σύστημα δισκογραφικών στην Αμερική. ::)

lol, ωραίος. Μα καλά, προφανώς χωρίς να... αγχώνομαι και χωρίς ίχνος τσαντίλας, αλλά, έτσι για το χαβαλέ, τι νόημα έχει να μπεις σε ένα topic που ανακοινώνεται ένα live (το οποίο πολλοί περιμέναμε πολύ) και να μας πεις "σιγά τη μαλακία"; ::) ;D Δηλαδή άμα πας σε κανα γάμο το βλέπω να'ρχεται το "σιγά, πως κάνεις έτσι για το μπάζο, ούτε για τη δικιά μου να μιλούσαμε! Δηλαδή ντάξει, ωραίος κώλος, αλλά μέχρι εκεί. Ένας ωραίος κώλος. Ηρέμησε και όταν δεις τη δικιά μου ξαναμιλάμε." ;D ;D
καλο ειναι να ακουγεται και ο διαβολακος λιγο μπας και ξυπνησουμε εδω στην Ελλαδαρα μας. Και στο κατω κατω τα topics ειναι για το δημο και απ το δημο θα σχολιαστουν. Πες οτι δε ξερω οτι δεν εχω ιδεα πες οτι θες. Αλλα μη μου πεις να μη πω.

audiokostas είπε:
Για αυτό δεν ασχολήθηκα ούτε δευτερόλεπτο με τη δήλωση

Θα το θυμάμαι αρχηγέ. Σε ευχαριστώ.

Με red feeling είναι οκ τα πράγματα;
απλα felling. Και η coca cola κοκκινη ειναι

spirosmast είπε:
καλο ειναι να ακουγεται και ο διαβολακος λιγο μπας και ξυπνησουμε εδω στην Ελλαδαρα μας.
Όταν διαβάζω τέτοιες δηλώσεις, κάτι παθαίνω... ::)

Πέραν αυτού, δεν είχα καταλάβει ότι ο Bonamassa ήταν το πρόβλημα της Ελλαδάρας. Δηλαδή λύσαμε όλα τα μουσικά προβλήματα της χώρας και το θέμα είναι ότι χάβουμε τη "συγχρονη στιλιζαρισμενη κ αποστειρωμενη blues pop φαση"; Λες και είμαστε καμιά χώρα με ΤΗΝ παράδοση στο blues και σπιλώνουμε τη φήμη μας με παίκτες τύπου Bonamassa!

Κοινώς, όποιος δεν γουστάρει, ας μην πάει στη συναυλία και ας αφήσει τους άλλους που γουστάρουν να πάνε, χωρίς να μανουριάζουμε για τέτοιους (επιεικώς) γελοίους λόγους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back