- Πόντοι
- 78
Πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω εταιρεια να εχει τετοια πολιτικη ή τουλαχιστον να μην εχει κανει σαφη ανακοινωση περι εισιτηριων. Συμφωνα με αυτο "25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ στη συναυλία" που διαβασα εδω http://www.menta3.com/site.php?&file=news-view.xml&id=62 καταλαβα οτι το εισιτηριο ειναι ενα και πως η τιμη του μεταβαλλεται μονο το βραδυ της συναυλιας.audiokostas είπε:Να ενημερώσω απλώς ότι τα 25άρια έχουν εξαντληθεί και πουλάνε τα 30άρια.
Μετα απο συνομιλια μαζι τους μου ειπαν οτι ειχαν εκδοσει απο την αρχη εισιτηρια των 25 και 30 ευρω με σκοπο τα εισιτηρια των 30 ευρω να διατεθουν μονο το βραδυ της συναυλιας. Μετα ομως απο την εξαντληση των φθηνοτερων εισιτηριων και την επιμονη του κοινου να βρει εισιτηριο αποφασισαν να διαθεσουν τα ακριβοτερα εισιτηρια νωριτερα.
Ποσο λογικα σας φαινονται ολα αυτα? Μηπως εγω εχω μεινει σε αλλες εποχες? Θυμαμαι οτι τα εισιτηρια συναυλιων εγραφαν (π.χ.) "25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ στη συναυλία" και μονο τη μερα της συναυλιας ΑΝ ειχαν μεινει εισιτηρια υπηρχε εξτρα χρεωση, το οποιο ειναι ενα ειδος προστιμου και το θεωρω απαραδεκτο αλλα δεν ειναι του παροντος.
Οι υπευθυνοι της εταιρειας ειχαν αποφασισει απο την αρχη ποσο θα κοστολογησουν τα εισιτηρια χωρις ομως να ενημερωσουν το κοινο. Τη πολιτικη των δυο εισιτηριων με ακριβως τα ιδια προνομια αλλα διαφορετικης τιμης επειδη ετσι γουσταρει η εταιρεια τη καταδικαζω και φυσικα απεχω.
Καλη διασκεδαση.