Υπερβολές... υπερβολές...Αυτό είναι ακρωτηριασμός.....έγκλημα.![]()
Δεν άντεξα να το δω ολόκληρο......πονούσαν τα μάτια μουΥπερβολές... υπερβολές...
Ο άνθρωπος απλά ήθελε μια strat με ήχο tele.
ΥΓ: Η κιθάρα (και ο παίκτης) ακούγεται φανταστικά.
Αυτο λέμε.... με ανώμαλους δε μιλάμεΟ άνθρωπος απλά ήθελε μια strat με ήχο tele.
Μην μπερδεύεστε. Η ιστορία είναι παλιά και σίγουρα έχουμε αναφερθεί εδώ. Ίσως τότε κάποιοι δεν ασχολούσασταν τόσο με τελε.Δεν άντεξα να το δω ολόκληρο......πονούσαν τα μάτια μου
Πω... πω... πόσο συντηρητικοί γέροντες έχετε καταντήσει.Το τι έκανε σε αυτές ο κάθε μουσικάντης και αδιάφορο μου είναι και ιεροσυλία.
Νομίζω ότι έτσι είναι ορθότερο, καθώς αν είχε πέσει πριόνι σε κάποια Squier Vintage Modified tele ή κάποια Epiphone LP, δεν θα γύριζε κεφάλι.Η vintage Fender ή Gibson κιθάρα είναι έργο τέχνης, ανώτερο από τον κάθε χρήστη.
Το ίδιο θα έλεγα και γι αυτές.Νομίζω ότι έτσι είναι ορθότερο, καθώς αν είχε πέσει πριόνι σε κάποια Squier Vintage Modified tele ή κάποια Epiphone LP, δεν θα γύριζε κεφάλι.
Πέρσοναλ κατά τη γνώμη μου δεν είναι γιατί μόνο το σώμα και το μπράτσο είναι ορίτζιναλ και το σώμα είναι ακρωτηριασμένο από κάποιον άλλον αριστερόχειρα.Θεωρείται απο τις πιο περσοναλ