Jason Isbell plays Mike Bloomfield's 1963 telecaster

Πέρσοναλ κατά τη γνώμη μου δεν είναι γιατί μόνο το σώμα και το μπράτσο είναι ορίτζιναλ και το σώμα είναι ακρωτηριασμένο από κάποιον άλλον αριστερόχειρα.

Έχει την ιστορία της αλλά δεν είναι η κιθάρα που κάποτε έπαιζε ο Bloomfield. Και δε νομίζω ότι θα πιάσει ποτέ σημερινό 6ψήφιο νούμερο.
Περσοναλ ειναι επειδή μπορει ακομα να εχει dna του και επειδή επαιξε στο east west και το highway 61.
Οχι επειδή ειναι τελε ή πετσοκομενη.
Μιλαμε για Mike Bloomfield...

Στο East-West νομίζω την είχε ήδη δώσει, το προηγούμενο το ομώνυμο TPBBB ήταν που ηχογραφήθηκε με αυτήν. Και το Highway '61 / Newport festival φυσικά.

επαιξε στο east west και το highway 61.
Χωρίς τα ίδια ηλεκτρικά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι έπαιξε η ίδια κιθάρα. Ο μόνος λόγος που αποτελεί asset είναι η προβολή της στο νετ. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, για αυτό άλλωστε κάποτε άλλαζα τους μαγνήτες σαν τα υποκάμισα :)

ΥΓ: Και χωρίς πλάκα σε αυτό το clip τουλάχιστον ακούγεται και εντελώς mediocre κιθάρα 🤭

Στο East-West νομίζω την είχε ήδη δώσει, το προηγούμενο το ομώνυμο TPBBB ήταν που ηχογραφήθηκε με αυτήν. Και το Highway '61 / Newport festival φυσικά.
Πριν γραφτεί το East-West την είχε δώσει στον κιθαρίστα του Gram Parsons.

Έπεσα σε ένα άλλο βίντεο του κυριούλη και πάλι με telecaster. Μου φαίνεται ότι είναι η μοίρα των αρχαίων tele να πέφτουν θύματα κανιβαλισμού... :unsure:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back