Του μαλακοβρετανου ,γιογκι αυνανα.Ατρεου τα σπας σε φασεις ,στο ξαναπα.atreu73 είπε:Αν ο Iggy βάζει το τσουτσούνι και η Λαίδη τον ποπό, ο Sting τι ρόλο βαράει;
Waterfall-K είπε:
....τατσουξες μεσημεριάτικα? ;D ;DSuperfunk είπε:O Hackett δεν επαιζε σε ενα ΑΦΟΡΗΤΑ ΒΑΡΕΤΟ συγκροτημα που φορουσε spandex και λεγονταν Genesis?
Εγώ επιμένω ότι η πλατεία θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη σκηνή.marathon είπε:...άντε μετά να μαζέψεις τη Gaga...να αρχίσουν τα στοιχήματα....τι θα δείξει στην Αθήνα!!! ;D ;D
Τρίλεπτο με τελεκάστερ και εκατό κιλά τρεμολοριβερμπ λέγεται κάντρυ.Εγω ειμαι ΠΑΝΚ ρε... ;D
Καλά σου λέει....βάλε metalzone....και ξαναέλα!!!! ;D ;Daudiokostas είπε:Βλάχος είσαι.
marathon είπε:
Μια χαρά τραγουδάει....Superfunk είπε:δεν ξερει και να τραγουδαει...
πες το μας ότι δεν έχεις περάσει ΟΥΤΕ απέξω από ωδείο....και εμείς δεν έχουμε περάσει αλλά δεν το δείχνουμε ρε αδελφέ ;D ;Dκαι παιζει κατι περιεργα πραγματα που θες PHD στη κλασσικη μουσικη για να τα καταλαβεις/
Παρτα μωρη αρρωστη να μη στα χρωσταω ;Daudiokostas είπε:Βλάχος είσαι. Μη μπερδεύεσαι.
εάν υπολογίσουμε ότι ο Carlton με τους 4play είναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο...μια χαρά ζείSuperfunk είπε:αλλωστε και οι ασανσεραδες πρεπει να ζησουν καπως... ;D
Όταν ήμουν 18, έπαιζα και γω (και ο Τέρης και ο Taylor όλοι γκομενομπασισταράδες ολκής) τεκνοροκ.Superfunk είπε:Παντως εξω απο τη πλακα,το τεχνοροκ με θλιβει... ;D..
Ο Sting, όπως όλοι ξέρουμε εξάλλου, μπορεί να πηγαίνει με 4 παρτενέρ ταυτόχρονο (το φύλο, είδος ή συνομοταξία είναι αδιάφορα αν υπάρχει κοσμική Αγάπη) , επί 8ωρου συνεχούς διάρκειας και αφιερώνει το τελευταίο δίωρο ερχόμενος σε οργασμό (για τους μισούς συμμετέχοντες ενώ για τους άλλους μισούς κρατιέται για το επόμενο 8ωρο) ενώ ταυτόχρονα συνθέτει, κάνει γιόγκα, παίζει μπάσο, τραγουδάει ΚΑΙ σκαλίζει τη μύτη του.Αν ο Iggy βάζει το τσουτσούνι και η Λαίδη τον ποπό, ο Sting τι ρόλο βαράει;
Οχι αυτος καλος ειναι (τις περισσοτερες φορες... ;D)marathon είπε:εάν υπολογίσουμε ότι ο Carlton με τους 4play είναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο...μια χαρά ζεί
...ξέρω...ούτε αυτόν τον μπορείς ;D ;D
σε σχεση με τον Edge ειναι ενας απλος ΦΤΩΧΟΣ ομως... ;D ;Dείναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο.
...εδώ βγάζει το ψωμί του ο White με τα ψέμματα... ;D ;DSuperfunk είπε:σε σχεση με τον Edge ειναι ενας απλος ΦΤΩΧΟΣ ομως... ;D ;D
Ναι, σ'αυτο το γκρουπακι επαιζε. Και λεω "γκρουπακι" γιατι, οπως και να το κανεις, δεν εχουν την πχιοτιτα των The Cramps....Superfunk είπε:O Hackett δεν επαιζε σε ενα ΑΦΟΡΗΤΑ ΒΑΡΕΤΟ συγκροτημα που φορουσε spandex και λεγονταν Genesis?
Το να αποκαλεις "Ροκ Συγκροτημα" αυτους τους καραγκιοζηδες ειναι προσβολη για το Ροκ ειδος και την μουσικη γενικοτερα. :-XSuperfunk είπε:Δεν ειναι σωστο να συγκρινεις ενα ροκ συγκροτημα με ενα συγκροτημα παικταραδων μεν ασανσεραδων δε.... ;D