Jack White -The Lazaretto ULTRA LP

audiokostas είπε:
Αν και μου βγάζει περισσότερη διαστροφή το Κετηπέρη.
Θέλω κι εγώ λίγο από αυτό το διαστροφικό το Κετηπέρη.  ;D ;D ;D

Διαβάζοντας το thread (κυρίως λόγω αντιπαράθεσης Jack White vs Lady Gaga) ενθυμήθηκα μια από τις ρήσεις του κουμπάρου μου που ευθύς αμέσως την κάνω και υπογραφή μου. ;)

Μεταξύ του φίλου και του μ@#νι@# πάντα προτιμώ το 2ο!

RayDTutto είπε:
Έτσι.
Κοίτα να δεις που κάνει κσι στον Sting.

marathon είπε:
που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα ;)
Ναι μη φας εχει γλαροσουπα... ;D

Μπα... ο Steve Hackett, ας πούμε, μπορούσε να κρατήσει ένα πρόγραμμα μόνος του...για βάλε τον Edge.
για πλακα τον εχει τον Hackett o Edge.. ;D

Είναι για βράδυ το ξέρω αλλά....

Το χω ξαναποστάρει αλλά το αξίζει.

Ενα μικρόφωνο, μια κιθάρα, μια φωνάρα και μια ερμηνεία

Audiokostas, σβήσε το βίντεο γρήγορα από το ποστ σου. Αμαρτία να υπάρχει αυτή η Μορφή σε αυτό το θρεντ....

cigaret13 είπε:
Audiokostas, σβήσε το βίντεο γρήγορα από το ποστ σου. Αμαρτία να υπάρχει αυτή η Μορφή σε αυτό το θρεντ....
Ναι... θα μολυνθεί.

atreu73 είπε:
και στην τελική το βινύλιο είναι ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ενώ το flac είναι αόρατο.  
Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά αυτό είναι το θέμα.
Αστειεύομαι μεν, προτιμώ το βινύλιο δε, για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα ηχητικούς (αν αυτό είναι το θέμα, γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα :)).

Μεταξύ του φίλου και του μ@#νι@# πάντα προτιμώ το 2ο!
Πώς το προτιμάς το μαόνι σου; Μπρονζέ Ονδουρολατινοαμερικάνικο ή σοκολατί Αφρικανικό; ;D

Haris είπε:
γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα :)).
Λογικό...γιατί δεν διαβάζεις προσεκτικά!!!! ;D ;D

Η Gaga πάει με τον White και ο Hackett με τον άμπαλο τον Edge..και ο Ιggy μια κατηγορία μόνος του!!!

audiokostas είπε:
Είναι για βράδυ το ξέρω αλλά....

Το χω ξαναποστάρει αλλά το αξίζει.

Ενα μικρόφωνο, μια κιθάρα, μια φωνάρα και μια ερμηνεία
Τώρα συγνώμη, αλλά συγκρίνεις χρυσό με τσόφλια από μύγδαλα.

Haris είπε:
Αστειεύομαι μεν, προτιμώ το βινύλιο δε, για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα ηχητικούς (αν αυτό είναι το θέμα, γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα :)).
Εγώ από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο mp3 πέταξα όλους τους δίσκους μου σε μια αποθήκη. Τελευταία φορά που τους είδα είχαν στραβώσει ανεπανόρθωτα αλλά, τι να κάμουμε, αυτά συμβαίνουν με τα χειροπιαστά πράγματα.

Η Λαίδη είναι ταλεντάρα, που θα λεγε κι ο sf, και με κώλο φωτιά. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Αουντιοκοστας αυτός ο Μπάκλευ έχει καμιά σχέση με την μπύρα; Το έσκισε το τραγουδάκι του Κόεν. Τίποτα άλλο δικό του έχεις; Κάτι πιο εκλεκτόν;

ο Ιggy μια κατηγορία μόνος του!!!
Ξεχνάς τον Cave...Ίσως, λέω ίσως, ταιριάζουν αυτοί οι δυό προς αντιπαράθεση...

marathon είπε:
Έβγαζε και ο Cave το τσουτσούνι του στη σκηνή? ;D
Μόνο αυτό δεν έβγαλε...το σταματάω όμως εδώ, γιατί φοβάμαι τον Superfunk :-[ :-X

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back