- Πόντοι
- 1,058
Θέλω κι εγώ λίγο από αυτό το διαστροφικό το Κετηπέρη. ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Αν και μου βγάζει περισσότερη διαστροφή το Κετηπέρη.
Θέλω κι εγώ λίγο από αυτό το διαστροφικό το Κετηπέρη. ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Αν και μου βγάζει περισσότερη διαστροφή το Κετηπέρη.
Ναι μη φας εχει γλαροσουπα... ;Dmarathon είπε:που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα
για πλακα τον εχει τον Hackett o Edge.. ;DΜπα... ο Steve Hackett, ας πούμε, μπορούσε να κρατήσει ένα πρόγραμμα μόνος του...για βάλε τον Edge.
Superfunk είπε:για πλακα τον εχει τον Hackett o Edge.. ;D
Ναι... θα μολυνθεί.cigaret13 είπε:Audiokostas, σβήσε το βίντεο γρήγορα από το ποστ σου. Αμαρτία να υπάρχει αυτή η Μορφή σε αυτό το θρεντ....
Ρίχνουμε το επίπεδό του....trolley είπε:Ναι... θα μολυνθεί.
Αστειεύομαι μεν, προτιμώ το βινύλιο δε, για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα ηχητικούς (αν αυτό είναι το θέμα, γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα ).atreu73 είπε:Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά αυτό είναι το θέμα.και στην τελική το βινύλιο είναι ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ενώ το flac είναι αόρατο.
Πώς το προτιμάς το μαόνι σου; Μπρονζέ Ονδουρολατινοαμερικάνικο ή σοκολατί Αφρικανικό; ;DΜεταξύ του φίλου και του μ@#νι@# πάντα προτιμώ το 2ο!
Λογικό...γιατί δεν διαβάζεις προσεκτικά!!!! ;D ;DHaris είπε:γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα ).
Τώρα συγνώμη, αλλά συγκρίνεις χρυσό με τσόφλια από μύγδαλα.audiokostas είπε:Είναι για βράδυ το ξέρω αλλά....
Το χω ξαναποστάρει αλλά το αξίζει.
Ενα μικρόφωνο, μια κιθάρα, μια φωνάρα και μια ερμηνεία
Εγώ από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο mp3 πέταξα όλους τους δίσκους μου σε μια αποθήκη. Τελευταία φορά που τους είδα είχαν στραβώσει ανεπανόρθωτα αλλά, τι να κάμουμε, αυτά συμβαίνουν με τα χειροπιαστά πράγματα.Haris είπε:Αστειεύομαι μεν, προτιμώ το βινύλιο δε, για διάφορους λόγους, όχι απαραίτητα ηχητικούς (αν αυτό είναι το θέμα, γιατί ομολογώ ότι κάπου μεταξύ Γκάγκας και Hackett, την έχασα λίγο τη μπάλα ).
Ξεχνάς τον Cave...Ίσως, λέω ίσως, ταιριάζουν αυτοί οι δυό προς αντιπαράθεση...ο Ιggy μια κατηγορία μόνος του!!!
Έβγαζε και ο Cave το τσουτσούνι του στη σκηνή? ;Dcigaret13 είπε:Ξεχνάς τον Cave...
Μόνο αυτό δεν έβγαλε...το σταματάω όμως εδώ, γιατί φοβάμαι τον Superfunk :-[ :-Xmarathon είπε:Έβγαζε και ο Cave το τσουτσούνι του στη σκηνή? ;D