Superfunk είπε:
ΚΑΝΕΝΑΣ κατω των....50 δεν τους ξερει.... ;D ;D ;D ;D
Ειμαι 42 8)
Πέρα από το αν μου αρέσει ή όχι ο White δεν ξέρω τι θα έλεγα αν το συγκεκριμένο "project" το κυκλοφορούσε κάποια δισκογραφική για τους Zeppelin ή τους Floyd ή ακόμα-ακόμα για τον Παπαθανασίου ας πούμε ;D......μάλλον θα μου άρεσε...
Γι αυτους που εχουν τρελα με το βινυλιο, θα τους αρεσε πιστευω να κυκλοφορησει κατι παρομοιο απο τις αγαπημενες τους μπαντες. Αν σου αρεσει το βινυλιο δεν ειναι ασχημο.
Οπως ειχαν πει εξαλλου και δυο Γαλατες κοιτωντας τον Παρθενωνα στο "
Ο Αστεριξ Στους Ολυμπιακους Αγωνες":
"
Αν βεβαια σου αρεσουν οι κολωνες, δεν ειναι κι ασχημο..." ;D
Τους άκουσα λίγο (πολύ λίγο) τώρα και μάλλον δε θα τους ξανακούσω, απλά δε μ αρέσει το είδος.
Δεν μπορεις να ξερεις αν σου αρεσουν οι Genesis αν δεν ακουσεις δισκογραφια, το να ακουσεις ενα-δυο κομματια τους δεν θα σου πει τιποτα. Το ιδιο x10 για το Prog Rock ειδος, οι διαφορες αναμεσα στα κομματια σε καποιο αλμπουμ καποιου Χ γκρουπ και οι διαφορες μεταξυ των γκρουπς ειναι τεραστιες, και αυτο φυσικα δεν φαινεται με το ακουσμα μερικων τυχαιων Prog κομματιων.
Το ιδιο x100 και για την Jazz, αλλο θεμα αυτο βεβαια, αλλα εχω βαρεθει να ακουω να λενε την απολυτη μπουρδα "
δεν μ'αρεσει η Jazz" οταν ζητημα ειναι αν οι τυποι αυτοι εχουν ακουσει στη ζωη τους εστω και ενα απο τα δεκαδες διαφορετικα στυλ της μουσικης αυτης.
@NoIzY, ναρκωτικα επαιρνε το μισο και βαλε Rock, τετοια ξεφτιλικια ομως δεν κανανε στη σκηνη. Δεν ειναι θεμα ναρκωτικων, ειναι θεμα μ@λ@κιας στον εγκεφαλο των συγκεκριμενων. Αυτο ασχετα με το αν παιζουν Punk, Country, Reggae, Heavy κλπ.
Edit:
Samy, πες μου οτι εισαι εσυ στο βιντεο....