Jack White -The Lazaretto ULTRA LP

Υπάρχουν Άνθρωποι που απλα ΔΕΝ μπορούν να ζουν μονάχοι ( για Χ-Ψ λογους)
I hear you.... ;D....it is so hard to be a STAR... ;D

audiokostas είπε:
την απλή αλήθεια ότι είναι πελώριοι χλαπάτσες που όμως ξέρουν να παίζουν (πέρα από το όργανό τους - και δεν αναφέρομαι σε έγχορδα και πιάνα) το παιχνίδι της δηθενιάς στα δάχτυλα.
και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D

marathon είπε:
και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D
Τα λες ωραία γέροντα.

Αν και μου βγάζει περισσότερη διαστροφή το Κετηπέρη.

Δεν το συζητώ όμως. Χαλαρά και πάμε.

Χαλαρά κι αραχτά (αφού δεν μας νοιάζει τι λέει), μπύρα, τσιγάρο, μουσική (λέμε τώρα) και υπερθέαμα και δεν είναι απαραίτητο να κοιτάμε τη σκηνή.

Θα ξεκουράζουμε τη ματιά μας κι αλλού.  ;D ;D

marathon είπε:
αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D
Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα.

marathon είπε:
μάλιστα....βγάλτη μας και ποιοτική τώρα ;D ;D ;D
Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα.  ;D

LK είπε:
Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα.

ασε ρε φιλως...εδω δεν τους κανει η Loretta Lynn,o Edge & o J.Page..στον Bennet θα κωλωσουνε?

LK είπε:
Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα.  ;D
Αν δεν πάρει το seal of approval από τον Αυστραλοπίθηκο Παρτόλα δεν μας λένε τίποτα οι υπέργηροι crooners φίλως.

LK είπε:
Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα.  ;D
Στην ηλικία που είναι ο Bennett....(δεν βλέπει, δεν ακούει...) του κάνουν όλες ;D

Ρε συ...αυτη το ΕΧΕΙ κανονικα...το....τραγουδησειν... ;D...δεν το περιμενα με αυτες τις αηδιες που "τραγουδαει"
Melodyne φίλος ;D ;D

marathon είπε:
Melodyne φίλος ;D ;D
Ασε φιλως μιλας στον ΕΞΠΕΡ του κουρδισματος,αν εχω κουρδισει και κουρδισει ΑΦΩΝΕΣ στη ζωη μου... ;D...αυτο ΔΕΝ ειναι....melodyne... ;) ...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση....

Superfunk είπε:
...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση....
με την ίδια άνεση...σκίζει και το καλτσόν ;)

LADY-GAGA-1.jpg

Jack White-Lady GaGa σημειώσατε 2...που το πήγατε το θέμα ρε "παιδιά", μετά εγώ είμαι ο "κακός"...Δεν τρελαίνομαι για τον White (φάνηκε, αν και όντως ήμουν "λίγο" υπερβολικός) αλλα δίπλα στην Lady μου ακούγεται Bonamassa ::) ;D

cigaret13 είπε:
Jack White-Lady GaGa σημειώσατε 2...που το πήγατε το θέμα ρε "παιδιά",
ειναι απλό...ο ένας κάνει ότι του κατέβει για να αγοράσει ο κόσμος το βυνίλιο, ή άλλη κάνει ότι μπορεί επίσης....που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα ;)

marathon είπε:
ειναι απλό...ο ένας κάνει ότι του κατέβει για να αγοράσει ο κόσμος το βυνίλιο, ή άλλη κάνει ότι μπορεί επίσης....που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα ;)
 Ψιλοέρχεσαι στα λόγια μου, "λίγα" ποστ πίσω, αλλά νομίζω ότι η Lady δεν παίζεται :P :-[ :o ;D

marathon είπε:
Μία κιθάρα και άλλους τρεις αρκουδόμαγκες να παίζουν μαζί σου.

Superfunk είπε:
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..... ;)
Είχα τη βαθιά πεποίθηση πως εσύ το ήξερες αυτό, πολύ καλά, και μάλιστα εδώ και χρόνια.

trolley είπε:
Μπα... ο Steve Hackett, ας πούμε, μπορούσε να κρατήσει ένα πρόγραμμα μόνος του...για βάλε τον Edge.

Πάντως και το σήμερα έχει τη χάρη του....προτιμώ τη Gaga και αυτά που δείχνει...Μην ξεχνάτε ότι παλιά το μόνο που βλέπαμε live ήταν το παλαμάρι του Iggy ;D

trolley είπε:
Στη χώρα των sheep-shaggers (του Βορείου Ημισφαιρίου) οι Αρκουδόμαγκες δεν χρειάζονται ούτε καν κιθάρα. Εδώ και χρόνια....

http://www.bearband.co.uk/gower%20reel%20sample.mp3

Haris είπε:
και στην τελική το βινύλιο είναι ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ενώ το flac είναι αόρατο.  
Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά αυτό είναι το θέμα.

Η Lady Gaga έχει αρχίσει να παρουσιάζει κυτταρίτιδα. Κάποιος να επιληφθεί του θέματος με αργό, πολύ αργό, αισθαντικό, τρυφερό μα συνάμα και άγριο μασάζ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back