- Πόντοι
- 2,368
I hear you.... ;D....it is so hard to be a STAR... ;DΥπάρχουν Άνθρωποι που απλα ΔΕΝ μπορούν να ζουν μονάχοι ( για Χ-Ψ λογους)
I hear you.... ;D....it is so hard to be a STAR... ;DΥπάρχουν Άνθρωποι που απλα ΔΕΝ μπορούν να ζουν μονάχοι ( για Χ-Ψ λογους)
και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;Daudiokostas είπε:την απλή αλήθεια ότι είναι πελώριοι χλαπάτσες που όμως ξέρουν να παίζουν (πέρα από το όργανό τους - και δεν αναφέρομαι σε έγχορδα και πιάνα) το παιχνίδι της δηθενιάς στα δάχτυλα.
Τα λες ωραία γέροντα.marathon είπε:και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D
Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα.marathon είπε:αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D
μάλιστα....βγάλτη μας και ποιοτική τώρα ;D ;D ;DLK είπε:Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα.
Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;Dmarathon είπε:μάλιστα....βγάλτη μας και ποιοτική τώρα ;D ;D ;D
LK είπε:Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα.
Αν δεν πάρει το seal of approval από τον Αυστραλοπίθηκο Παρτόλα δεν μας λένε τίποτα οι υπέργηροι crooners φίλως.LK είπε:Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;D
Στην ηλικία που είναι ο Bennett....(δεν βλέπει, δεν ακούει...) του κάνουν όλες ;DLK είπε:Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;D
Melodyne φίλος ;D ;DΡε συ...αυτη το ΕΧΕΙ κανονικα...το....τραγουδησειν... ;D...δεν το περιμενα με αυτες τις αηδιες που "τραγουδαει"
Ασε φιλως μιλας στον ΕΞΠΕΡ του κουρδισματος,αν εχω κουρδισει και κουρδισει ΑΦΩΝΕΣ στη ζωη μου... ;D...αυτο ΔΕΝ ειναι....melodyne... ...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση....marathon είπε:Melodyne φίλος ;D ;D
με την ίδια άνεση...σκίζει και το καλτσόνSuperfunk είπε:...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση....
ειναι απλό...ο ένας κάνει ότι του κατέβει για να αγοράσει ο κόσμος το βυνίλιο, ή άλλη κάνει ότι μπορεί επίσης....που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάραcigaret13 είπε:Jack White-Lady GaGa σημειώσατε 2...που το πήγατε το θέμα ρε "παιδιά",
Ψιλοέρχεσαι στα λόγια μου, "λίγα" ποστ πίσω, αλλά νομίζω ότι η Lady δεν παίζεται :-[ ;Dmarathon είπε:ειναι απλό...ο ένας κάνει ότι του κατέβει για να αγοράσει ο κόσμος το βυνίλιο, ή άλλη κάνει ότι μπορεί επίσης....που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα
Μία κιθάρα και άλλους τρεις αρκουδόμαγκες να παίζουν μαζί σου.marathon είπε:ειναι απλό...ο ένας κάνει ότι του κατέβει για να αγοράσει ο κόσμος το βυνίλιο, ή άλλη κάνει ότι μπορεί επίσης....που είναι τα παλιά τα χρόνια που απλά χρειάζόσουν μία κιθάρα
Είχα τη βαθιά πεποίθηση πως εσύ το ήξερες αυτό, πολύ καλά, και μάλιστα εδώ και χρόνια.Superfunk είπε:Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο.....
Μπα... ο Steve Hackett, ας πούμε, μπορούσε να κρατήσει ένα πρόγραμμα μόνος του...για βάλε τον Edge.trolley είπε:Μία κιθάρα και άλλους τρεις αρκουδόμαγκες να παίζουν μαζί σου.
Στη χώρα των sheep-shaggers (του Βορείου Ημισφαιρίου) οι Αρκουδόμαγκες δεν χρειάζονται ούτε καν κιθάρα. Εδώ και χρόνια....trolley είπε:Μία κιθάρα και άλλους τρεις αρκουδόμαγκες να παίζουν μαζί σου.
Μπορεί να αστειεύεσαι αλλά αυτό είναι το θέμα.Haris είπε:και στην τελική το βινύλιο είναι ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ενώ το flac είναι αόρατο.